Photo Diary #25 | United Wardrobe, Etos Friends event en een rustig weekend

Wat een lekker weekje heb ik achter de rug! Niet omdat ik veel spectaculaire dingen heb gedaan, integendeel zelfs. Maar de temperaturen waren eindelijk wat aangenamer, al hadden die herfstige buiten wel weg mogen blijven. Afgelopen week klungelde ik lekker thuis aan, ging ik naar het Etos Friends Event in Amsterdam en hadden we een heerlijk rustig weekend. Lees je weer mee?

Maandag 26 juni

Maandagmorgen was zoals bijna elke week, een rustige morgen. Ik doe altijd graag rustig aan ’s morgens, ik ben niet zo’n ochtendpersoon, haha! Ik deed wat huishoudelijke dingen en maakte mezelf klaar. Look of the day! Stiekem had ik hier mijn joggingbroek nog aan, ssst! ;)

’s Middags werkte ik even aan de blog en lunchte ik tussendoor met noodles. Dat had ik lang niet gehad! Ook keek ik een aflevering terug van Ranking the stars, een guilty pleassure!

Daarna was het boodschappen-tijd, zoals wel vaker op maandag. Na een bezoekje gebracht te hebben aan de Aldi, stapte ik ook de Wibra binnen om te snuffelen. Ik had een missie, namelijk een knoflookpers. Deze had ik al vrij snel te pakken, maar mijn oog viel ook op deze leuke decoratiespullen. Ik nam deze zilveren plateau mee in de vorm van een blad, leuk voor productfoto’s!

Maandag was een productief dagje, want nadat de boodschappen ingeruimd waren, besloot ik mijn kamer eens onder handen te nemen. Ik probeer mijn bureau altijd leeg te houden, maar dit houd ik ongeveer één dag vol. Het wordt al snel een bende, omdat ik in alle snelheid spullen erop gooi. Oh oh oh..

Tijdens het opruimen hoorde ik ineens een enorme knal, wow! De stang in mijn kledingkast was naar beneden gevallen, waarschijnlijk omdat er teveel gewicht op steunde. Oeps! Gelukkig was Stijn net terug van werk en kon mij helpen. Maar aan dat gewicht moest wel wat gedaan worden..

Ik zocht mijn kleding uit en maakte een account op United Wardrobe! Jullie kennen het inmiddels vast wel, dè site/app om spullen te kopen/verkopen. Ik heb er wel even over getwijfeld, want wie heeft er nu interesse in plussize kleding? Maar ik krijg er super veel reacties op! Ook benieuwd wat ik allemaal verkoop? Je kunt mij hier vinden.

Omdat Stijn me zo goed geholpen had, maakte ik ’s avonds zijn lievelingskostje. Daar maak ik hem altijd blij mee!

Sinds die hele warme week een aantal weken terug, waren wij al op zoek naar een mobiele airco, aangezien de temperaturen zo hoog oplopen tijdens deze warme dagen. Maar die krengen zijn zo duur, niet te geloven! Er zijn wel goedkope varianten, maar die zijn niet geschikt voor de grote oppervlakte van onze woonkamer. Toch hadden we geluk, we konden een mooie vinden via Marktplaats voor een fijn prijsje. Stijn haalde hem maandagavond op samen met zijn vader. We hebben nu een soort van vage constructie bedacht zodat de slang goed naar buiten kan, maar daar zoeken we nog een betere oplossing voor. Maar voor nu kan het prima en kunnen wij genieten van een aangename temperatuur, yes!

 

Dinsdag 27 juni

Dinsdag was ik al vroeg uit de veren om op reis te gaan naar Amsterdam. Ik verbaas me er altijd weer over hoe druk en multicultureel deze stad is!

Ik was als Etos Friend uitgenodigd voor een leuk event. Het zag er allemaal heel gezellig uit, daar hebben ze veel werk in gestoken!

Ik was trouwens samen met lieve Melissa, wat natuurlijk altijd gezellig is!

We kregen een Instagram workshop van Yara Michels en haar fotografe Emma. We kregen súper veel goede en interessante tips die ik zeker goed kan gebruiken.

Daarna was het tijd om zelf aan de slag te gaan! We moesten oefenen met verschillende flatlays (foto’s van bovenaf) en effecten op Instastories. Melissa was mijn partner in crime en hoewel we niet de besten waren, hebben we wel veel lol gehad. Net zo belangrijk, toch?

 

Woensdag 28 juni

Woensdagmorgen deed ik lekker rustig aan. Ik at een broodje onder het genot van een aflevering van Dino. Wat een kerel, ik vind hem geweldig!

’s Middags ontving ik een perspakketje met hierin nieuwe producten gemaakt van Rooibos. Heel interessant!

In de middag deed ik verder niet veel bijzonders. Ik maakte veel foto’s voor United Wardrobe en ruimde op. Als avondeten aten we burritos.

 

Vrijdag 30 juni

Vrijdag was ik bezig met vanalles en nog wat. Ik maakte pakketjes gereed voor United Wardrobe en keek ondertussen een paar afleveringen van Gilmore Girls. Verder deed ik huishoudelijke dingen en voor ik het wist was de middag weer om!

’s Avonds hadden Stijn en ik een lekkere hangavond op de bank. Lekker drankje, saaie programma’s op tv.. helemaal top! ;)

 

Zaterdag 1 juli

In het weekend bakken wij ’s morgens altijd broodjes, dit doen we al sinds dat we samenwonen. We peuzelden lekker de broodjes op terwijl we tv keken. Lekker rustig wakker worden! Daarna brachten we mijn auto naar de garage, want mijn uitlaat was lek en moest vervangen worden. Gelukkig was hij diezelfde middag al klaar!

Of ik de hele dag op dezelfde plek gezeten heb? Lijkt het bijna wel op, haha! ’s Middags hebben we vrijwel niets gedaan. Het weer zat jammer genoeg niet mee en eigenlijk hadden we ook nergens zin in. De afgelopen weekenden waren druk, dus dit weekend was sinds lange tijd eens rustig. We speelden spelletjes, lagen lekker te chillen op bed en ’s avonds dronken we een lekker drankje met een stokbroodje. Heerlijk zo’n weekend zonder verplichtingen!

 

Zondag 2 juli

En ook zondag was een relaxte dag. We sliepen heerlijk uit, keken tv en maakten ons rustig klaar. ’s Middags gingen we naar de verjaardag van Ashley, want zij was 25 jaar geworden! De rest van de avond deden we, jawel, rustig aan. Ik schreef dit artikel terwijl Stijn een rondje Pokémons ging vangen, haha.

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

8 Responses to “Photo Diary #25 | United Wardrobe, Etos Friends event en een rustig weekend”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube