Photo Diary #24 | Begrafenis, vies warm weer en twee feestjes

Afgelopen week was een week van afzien. Het weer was vies en plakkerig, dus het was letterlijk overleven, bah! Ook hadden we een begrafenis, sliepen we een nacht in Hoogeveen en gingen we ook nog naar twee feestjes. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag 19 juni

Maandag was de dag dat we afscheid namen van mijn oma, die vorige week is overleden. Ik kocht deze mooie bloemen voor mijn ouders, waar ze heel blij mee waren. De afscheidsdienst was mooi, maar het was zó vreselijk warm..

Eenmaal thuis trok ik meteen mijn nette kleding uit en wisselde deze in voor een korte broek met een hemdje. Mijn ouders hadden een klein badje in de tuin staan, dus daar liet ik mezelf heerlijk afkoelen. Ik had jammer genoeg geen bikini mee, maar met alleen mijn voeten erin was ook heerlijk!

’s Middags speelden we met z’n 4-en nog een spel terwijl het eten werd gehaald.

Chinees, yum! Mijn ouders hadden geen zin om te koken met dit warme weer en door de emotionele dag. We genoten dus lekker van een Chineesje met z’n allen.

 

Dinsdag 20 juni

Dinsdag beloofde weer een warme dag te worden. Ik ging dus al op tijd uit bed om het één en ander te kunnen doen, want ik weet van mezelf dat ik niet vooruit te branden ben als het zulk heet weer is, haha! Ik deed wat aan het huishouden en ontbeet daarna onder het genot van een aflevering van Gilmore Girls. En ja, de ventilator draaide al, want de temperatuur liep alweer lekker op!

Ik ging naar het Kruidvat, waar ik eigenlijk niet zo vaak meer kom. Ik spotte bij Essence een nieuwe collectie met leuke producten. Zelf kocht ik er niks van, maar het zag er wel leuk uit!

Daarna deed ik de boodschappen bij Lidl en kocht veel fruit, heerlijk met dit warme weer! De rest van de middag zat ik voornamelijk binnen, mezelf koel te houden met waterijsjes en flesjes koud water, haha!

 

Woensdag 21 juni

’s Morgens begon ik al vroeg met het bewerken van de weekvlog. Met dit warme weer slaap ik zo slecht! Ik ben ’s nachts veel wakker, moet vaak naar het toilet omdat ik liters water drink en ben vervolgens ’s morgens ook vroeg wakker. Één voordeel, je hebt wel wat aan je dag!

Ik voelde me energiek genoeg, dus besloot om het huis te gaan dweilen. Toch had ik er vrijwel meteen spijt van, de druppels zweet dropen van mijn voorhoofd. Slecht plan met 30 graden..

’s Middags ontving ik nog een leuk pakketje met nieuwe nagellakkleuren van Sally Hansen Miracle Gel. Leuke zomerse kleuren!

 

Donderdag 22 juni

Dit zijn de enige twee foto’s die ik maakte donderdag, maar het vat eigenlijk wel de hele dag samen. Donderdag was de warmste dag van de week en dat heb ik gemerkt. Ik overleefde op waterijs, water en fruit, want voor de rest kreeg ik niks door mijn keel. Had ik al verteld dat ik niet van de zomer houd? ;)

 

Vrijdag 23 juni

Vrijdag was het iets koeler, maar in huis was het nog steeds wel warm helaas. ’s Morgens vroeg zette ik alle deuren en ramen open, dat heeft gelukkig wel iets geholpen! Ondertussen keek ik wat programma’s terug op tv.

Ik lunchte met een broodje, twee crackers en wederom een fles water. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zóveel water heb gedronken als deze week. Liters!

’s Middags kwam een besteld pakketje van Rituals binnen. Stijn is helemaal gek geworden op het merk, dus bestelde wat voor zichzelf. Ik kocht zelf twee showerfoams en nog wat producten voor een cadeautje.

Als avondeten maakte ik een lekkere couscous-salade met gemarineerde kip, een heerlijke maaltijd voor als het iets warmer is!

Na het eten gingen Stijn en ik nog even naar het dorp. Het was lekker verfrissend buiten, dus dat was lekker! We deden meteen wat boodschapjes bij de Aldi.

Onne en Ashley stuurden een berichtje of we ook op het terras kwamen zitten, dus dat deden we. Lekker weer, lekker drankje en een hapje. Genieten!

 

Zaterdag 24 juni

Zaterdag hebben we overdag vrij weinig gedaan. We sliepen uit, aten een broodje en ik deed nog een was. ’s Middags reden we naar Hoogeveen, want mijn zus was jarig. Als avondeten gingen we met z’n allen pizzaretten, kennen jullie dat? Mijn pizza hawai ligt al lekker te bakken, nom! ’s Avonds speelden we spelletjes en keken tv, niet veel bijzonders verder.

 

Zondag 25 juni

Zondag sliepen we lekker uit en maakten we een brunch. Stijn en ik gingen voor een turks brood met brie, walnoten en honing. Heerlijke combinatie! Ondertussen speelden we met mijn zussen een spelletje.

’s Middags gingen we naar een verjaardag van mijn neef, want hij was 25 jaar geworden!

Daarna reden we meteen door naar het volgende feest, want een oom en tante waren 25 jaar getrouwd. Een hele prestatie, dat moest gevierd worden! Er was een heerlijk buffet en de toetjes zagen er ook fantastisch uit. Na deze gezellige avond reden Stijn en ik weer naar huis en waren we laat thuis. Tijd om te slapen!

 

Fijne week allemaal! :)

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

9 Responses to “Photo Diary #24 | Begrafenis, vies warm weer en twee feestjes”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube