Photo Diary #23 | Spelen met Finn, bloemstuk maken en droevig nieuws..

Afgelopen week was het iets rustiger dan normaal, ik heb daarom ook niet veel foto’s gemaakt. We kregen deze week droevig nieuws te horen binnen de familie, dus dat was even een omslag. Toch heb ik mezelf nog wat nuttig gemaakt thuis en had ik een speeldate met de kleine Finn. Lees je mee?

Maandag 12 juni

Maandag was ik nog in Hoogeveen, want Stijn was een lang weekend weg met zijn vader en broers. Ik bleef dus nog een nachtje bij mijn ouders slapen, net zo gezellig! ’s Morgens sprak ik af met Marloes voor een kopje koffie en Finn was er ook gezellig bij. In augustus wordt hij alweer 1 jaar, de tijd vliegt voorbij!

’s Middags reed ik even naar het Kruidvat om rond te snuffelen. Ik kocht o.a een nieuwe highlighter van Catrice, een bodymist uit de Spa Secrets collectie en een nieuwe uitgroeispray. Heel benieuwd naar!

Als mijn moeder weet dat ik blijf eten, maakt ze altijd mijn lievelingsgerecht. De schat! Vanmiddag liep het alleen wat anders, omdat mijn moeder een verontrustend telefoontje kreeg vanuit het verzorgingstehuis waar mijn oma woont; het ging niet goed met haar. Ik zorgde dus voor het eten, maar ik was allang blij dat we dit gerecht aten! We aten penne met kipfilet, spinazie, boursin, knoflook en pijnboompitjes. Nomm!

 

Dinsdag 13 juni

Dit is de enige foto die ik dinsdag maakte, oeps! Overdag was ik voornamelijk bezig met het huishouden, deed ik wat boodschappen en zat ik toch onbewust met mijn hoofd veel in gedachten bij mijn oma.. Het ging toch wel steeds slechter en de vooruitzichten waren niet goed. Uiteindelijk kregen we ’s avonds een telefoontje dat ze is overleden.. Heel droevig allemaal, maar mijn oma heeft een geweldige leeftijd van 93 jaar mogen bereiken, dus het is goed zo. :)

 

Woensdag 14 juni

Woensdag was een rustige dag waarop ik eigenlijk niet veel deed. Ergens was ik toch een beetje ontdaan van het droevige nieuws. ’s Avonds ging Stijn gezellig met mij mee boodschappen doen bij de Aldi!

De rest van de avond ben ik bezig geweest met het bewerken van de weekvlog, wat langer duurde dan verwacht!

En om de dag af te sluiten dronken Stijn en ik nog een drankje buiten, het was nog zulk lekker weer!

 

Donderdag 15 juni

Donderdag begon rustig en ik had last van opstartproblemen. Soms heb je van die weken.. Ik was van plan om één aflevering van Orange is the new Black te kijken, maar uiteindelijk heb ik heel het seizoen af gekeken. Oeps!

’s Middags besloot ik maar even wat te doen. Het was niet super warm weer en de zon scheen ook niet fel; perfect weer om foto’s te maken! ’s Avonds kookte ik en hadden Stijn en ik een gezellig avondje op de bank samen.

 

Vrijdag 16 juni

’s Morgens ruimde ik wat op in huis en deed een wasje. Ik lunchte met een Italiaanse bol met rosbief en had daarna een afspraak in Hengelo.

Toen ik terug kwam, werd er een leuk pakketje bezorgd met nieuwe nagellak producten van Kruidvat eigenmerk. Dit ziet er heel goed uit!

 

Zaterdag 17 juni

Zaterdag sliepen we een gat in de dag. Zó erg, dat ik de rest van de dag hoofdpijn had, pff! Ik vind uitslapen heerlijk, maar té lang doet niet veel goeds. De rest van de dag voel ik me dan zo ontzettend suf, hebben jullie dat ook? ’s Middags besloten we maar even op pad te gaan, dus gingen we naar een tuinwinkel, waar we vervolgens met lege handen weer weggingen.

’s Avonds aten we bij een plaatselijke pizzeria. Ik koos er een met kipfilet, champignons, paprika, kaas en ananas. Hij smaakte heerlijk!

Bij het tuincentrum konden we niet slagen, dus reden we ’s middags door naar een decoratiewinkel in Eibergen (DecoBazar). Ze hebben daar zóveel keus in planten, bloemen en decoratiespullen. Ongelooflijk! Wij slaagden daar heel goed, want we zochten iets voor een smalle pot die we nog hadden staan.

Uiteindelijk hebben we dit gecreëerd, goed he? De smalle pot hebben we ooit eens bij de Intratuin gekocht, maar we konden steeds maar niet iets vinden voor erin. We hebben er wel eens echte orchideeën erin gestopt, maar die houden het niet zo lang vol in onze warme woonkamer in dit seizoen. Kunstplanten it is! En zeg nu zelf, zo nep ziet het er niet uit, toch? ;)

 

Zondag 18 juni

’s Morgens hebben we heerlijk rustig aan gedaan. Uitgeslapen (niet te lang gelukkig), tv gekeken en een potje Rollercoaster Tycoon. ’s Middags reden we naar Stijns opa en oma, want daar spraken we af met de gehele familie. Stijn z’n opa en oma zijn binnenkort 60 jaar getrouwd, een hele prestatie! Ter ere daarvan maakten we met z’n allen een familiefoto. Het was super warm deze dag, dus ik was blij toen we weer in de auto naar huis zaten, lekker met de ramen open!

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Photo Diary #23 | Spelen met Finn, bloemstuk maken en droevig nieuws..”

 • Wat een leuke foto’s weer =)
  Gecondoleerd met het verlies van je oma
  Liefs Jorinda

 • Wat een naar nieuws van je oma, gecondoleerd.

 • Aaah kijk finn nou lekker spelen, hihi. Lekker weekje zo ondanks het verlies van je oma. De plant is echt onwijs mooi geworden!

 • Marloes:

  Knappe Finn <3 En hou op hoor, bijna 1 jaar al!!! Het gaat zó mega snel.
  Ondanks het verdrietige nieuws heb je toch een lekkere week gehad.
  De plant is heel tof geworden!! Crea bea hoor, jullie twee :D

 • Sterkte met het verlies. Wij hebben de afgelopen week iets soortgelijks meegemaakt, heel naar en verdrietig, ook al is iemand heel oud geworden.

  Verder gelukkig een fijne week, met mooie foto’s!

 • Oh die pizza ziet er zo lekker uit! Ik heb dat ook hoor trouwens.. als ik te lang uitslaap heb ik hoofdpijn en vaak een dik, opgezwollen hoofd. Heel lelijk. Haha. Ik ben soms een beetje jaloers op jullie lekkere grote dakterras. Heerlijk met die warme dagen. Nogmaals gecondoleerd met oma, die toch echt een prachtige leeftijd bereikt heeft!

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube