Photo Diary #22 | Tweede laserbehandeling, bruiloft en trouwringen kijken

Afgelopen week was een lekker weekje. Zo had ik mijn tweede laserafspraak, hadden we een bruiloft en begonnen we ook aan onze eigen voorbereidingen voor de grote dag. Lees je mee?

Maandag 5 juni

Vorige week zondag kon je lezen dat ik nog een extra nachtje bij mijn ouders bleef slapen. Ik was met de meiden een dag naar de Zwaluwhoeve en kwam pas ’s avonds laat thuis. Maandagmorgen werd ik dus nog wakker in Hoogeveen. Mama bakte broodjes en we ontbeten dus gezellig samen. Daarna maakte ik me klaar, pakte mijn tas in en ging weer terug naar huis waar Stijn op mij zat te wachten. Het was Tweede Pinksterdag, dus hij was nog lekker een dag vrij!

De rest van de middag en avond hebben we niet veel gedaan, we waren vooral lekker samen. We deden o.a samen Rollercoaster Tycoon, haha. Of nou ja, Stijn is aan het roer en ik kijk gezellig mee. Ook leuk!

 

Dinsdag 6 juni

Dinsdagmorgen begon mijn dag niet zo goed, dus de tekst op mijn koffie was niet helemaal van toepassing. Ik was al op tijd bij de bushalte, maar kwam erachter dat mijn portemonnee nog thuis lag; shit! Ik rende naar huis en weer terug, maar ik was al te laat voor de bus. Hierdoor moest ik een bus later nemen, maar hierdoor zou ik te laat bij mijn afspraak komen. Stress stress! Gelukkig was het geen probleem om iets later te komen bij mijn afspraak en kon ik met een gerust hart naar onze hoofdstad reizen. Eenmaal op het station kon ik dus wel een sterke bak gebruiken, haha!

Ik had mijn tweede laserafspraak bij Jasmine Laser Clinics, dus daar had ik veel zin in. Ik kom namelijk steeds een stap dichter bij het nooit meer hoeven scheren van mijn benen en bikinilijn, whoehoe! Zoals gewoonlijk werd ik weer heel hartelijk ontvangen.

Het was mijn tweede laserbehandeling, dus iets minder ongemakkelijk dan de eerste keer. Gelukkig werd ik door dezelfde persoon geholpen (is standaard daar), dus dat vond ik wel erg prettig. De behandeling viel me 100% mee! Ik schrijf binnenkort even een update-artikel over de laserbehandelingen, over de behandeling zelf en of ik al verandering merk.

Na de behandeling ging ik meteen weer naar huis, zodat ik op tijd thuis zou zijn. Jammer genoeg waren er op de terugweg weer problemen met de trein. Het was stormachtig weer, dus er was een boom op het spoor gevallen. En je raadt het al; op mijn route! Al met al heb ik er 4 uur over gedaan om thuis te komen en was ik rond 19:00 eindelijk thuis. Stijn had gelukkig het eten al klaar, de schat! ’s Avonds kwamen Onne en Ashley langs om wat dingen door te nemen voor onze bruiloft. Het duurt nog een héle poos, maar Stijn en ik hadden al een aantal dingen bedacht en opgeschreven en omdat zij onze ceremoniemeesters zijn, was het even handig dat ze mee konden denken. Binnenkort zal ik een update-artikel schrijven over de vorderingen, aangezien er een aantal zaken zijn veranderd rondom de planning.

 

Woensdag 7 juni

Beetje saai, maar dit is mijn enigste foto van woensdag. Terwijl ik dit typ, zit ik ook hardop na te denken wat ik überhaupt gedaan heb de hele dag. Waarschijnlijk werd mijn dag gevuld door het huishouden, Gilmore Girls en eten koken. Na het eten ging Stijn gezellig met mij mee boodschappen doen, net zo gezellig!

 

Donderdag 8 juni

Donderdagmorgen ging ik al op tijd naar Enschede, want ik moest op jurkjes-jacht. Ik ben naar meerdere winkels geweest, maar ik kon jammer genoeg weer niks vinden. Balen! Altijd wanneer ik iets móet hebben, vind ik niks..

Na mijn bezoek aan de stad reed ik door naar de Action. Of ik echt wat nodig had? Ja, maar dat kon ik niet vinden. Dus liep ik naar buiten met andere dingen, haha! Ik kocht o.a spullen voor het maken van een Bullet Journal.

Eenmaal thuis draaide ik een aantal wasjes en keek ik daarna een aantal afleveringen van Gilmore Girls met een bakje verse ananas.

Als avondeten maakte ik lekkere roerbakmie met ketjap-knoflook saus, kip en groenten. Yum!

 

Vrijdag 9 juni

Vrijdag was een troosteloze dag, het heeft zowat de hele dag geregend! Ik had op de planning staan om veel productfoto’s te maken, maar met het grauwe weer heeft dat gewoon geen zin. Ik besloot daarom maar om mijn beautykast met ‘nog te reviewen producten’ op te ruimen en een overzicht te maken met wat er moet gebeuren. Hier was ik wel een paar uur zoet mee!

’s Middags ontving ik een leuk persoonlijk perspakket van The Body Shop, met hierin een lekkere bodyscrub, een linnen tas en konijnen-oren. Forever Against Animal Testing.

Mijn zusje stuurde vol enthousiasme een bericht in onze ‘Sisters’ groepsapp, dat het nieuwe seizoen van Orange is the new black online staat. Eindelijk! Ik keek de eerste twee afleveringen en lakte ondertussen mijn nagels.

Als avondeten maakte ik het lievelingskostje van Stijn: rode kool schotel. In de weekvlog van a.s woensdag leg ik jullie uit hoe je dit maakt! ;)

’s Avonds waren we te gast bij het bruiloftsfeest van een nicht van Stijn. De bruid zag er prachtig uit en we maakten er een gezellig feest van!

 

Zaterdag 10 juni

Door het feestje van de avond ervoor sliepen Stijn en ik zaterdag heerlijk uit. We klungelden wat aan, lunchten samen en gingen het dorp in. We stapten heel spontaan de juwelier binnen om ideeën op te doen voor een trouwring. De werknemers kennen we inmiddels wel, dus we werden goed geholpen. We hebben verder geen beslissingen gemaakt, maar we hebben nu wel een idee van wat wij mooi vinden en wat niet. Ook belangrijk!

’s Avonds reed ik naar Hoogeveen en daarna naar Groningen, want mijn zusje gaf een concert met haar Popkoor. De vriend van mijn zus uit Kenia was nu ook in Nederland, dus dat was weer gezellig!

Mijn zusje zingt in Estrellas, een Popkoor voor studenten in Groningen en dit was hun zomerconcert. Ze hebben een heel jaar gewerkt naar dit concert toe, dus het was leuk om te zien (en te horen natuurlijk) waar ze hard voor geoefend hebben. Mijn zusje had ook een aantal solo’s, dus daar was ik wel trots op!

 

Zondag 11 juni

Zondag beloofde een warme dag te worden, dus ik had mijn chill-modes aangezet. Ik had tijdschriften meegenomen, dus ik zat heerlijk buiten!

Na een tijd in de zon gezeten te hebben, was ik de hitte zat. Tijd om binnen af te koelen met Orange is the new black!

Thuis is het altijd ‘Hotel Mama’, haha! ’s Avonds aten we kip tandori met een salade, een favoriet gerecht van de vriend van mijn zus. Morgen vertrekt hij weer naar Kenia, dus ’s avonds waren we nog gezellig samen en dronken we nog een drankje bij ons oom en tante met z’n allen.

 

Fijne week allemaal!

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

8 Responses to “Photo Diary #22 | Tweede laserbehandeling, bruiloft en trouwringen kijken”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube