Photo Diary 2016 ♥ Februari #1 | Nieuwe werkplek, Imagine Dragons & B’day

pdfeb1

Goodmorning! Afgelopen week was een drukke en vooral vermoeiende week. Het was daarom ook wat rustiger op mijn blog. Ik begon afgelopen week te werken op een nieuwe werkplek, de voorbereidingen voor mijn verjaardag waren in volle gang en ik ging naar Amsterdam voor een gaaf concert. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

IMG_4149

Maandag was mijn eerste werkdag in een nieuw gebouw. Zoals jullie wellicht wel weten werk ik bij de Wehkamp en we zijn nu verhuisd naar Zwolle. Ik moet daardoor wat langer reizen, maar dat vind ik niet erg. Ik keek mijn ogen uit in het nieuwe gebouw langs de snelweg. Het is allemaal nieuw en anders, dus daar moet ik even aan wennen. Ik was na deze eerste week ook echt gesloopt! Zal een kwestie van wennen zijn, denk ik.

IMG_4154

Gelukkig kwam ik ’s avonds thuis en stond er een lekker bord pasta voor me klaar. Mijn dag was weer goed!

IMG_4157

Op het werk valt er vaak iets te vieren. Zo kregen we een gebakje omdat klanten bij Wehkamp nu vóór 12:00 ’s middags iets kunnen bestellen en dan ’s avonds in huis hebben.

IMG_4162

Afgelopen week was er een kleine stilte op mijn Instagram-account. Vermoeid door alle nieuwe indrukken en geen inspiratie. Gelukkig had ik op mijn iphone nog een fotootje staan van deze heerlijke bodysplashes van Victoria’s Secret!

IMG_4167

Ik zocht mijn Yankee Candle tarts weer eens op, stiekem was ik ze totaal vergeten! Ik heb meteen maar mijn favoriete geur in de brander gegooid, Clean Cotton. Mmm!

IMG_4174

Ik zat al een tijd met het idee in mijn hoofd om een nieuwe piercing te laten zetten. Afgelopen donderdag was het eindelijk zover! Ik liet een tragus-piercing zetten in mijn rechteroor. De pijn viel trouwens reuze mee, ik had het erger verwacht.

IMG_4178

Vrijdagmorgen lakte ik mijn nagels in een mooi winters kleurtje van Essie, Bahama Mama.

IMG_4179

’s Middags kwam er een gaaf pakketje binnen. Ik kan er nog niet teveel over verklappen, maar binnenkort kunnen jullie iets leuks verwachten van mij in samenwerking met deze 2 magazines en een fijn budget make-up merk!

Processed with VSCOcam with t1 preset

De look van vrijdag! Een vrij neutrale make-up look, maar ik nam een donkere lipstick mee voor later. Verder maakte ik losse krullen in mijn haren.

IMG_4195

Samen met Marloes reden we ’s middags naar Amsterdam, naar het Ziggo Dome! Marloes had namelijk een tijdje terug 2 kaarten gewonnen bij 3FM voor Imagine Dragons en ze nam mij mee. Te lief!!

IMG_4199

We aten ons buikje vol bij de Burger King, aangezien we de rest van de avond niks meer konden eten.

IMG_4217

Daarna gingen we langs de Starbucks voor een lekker drankje. Ook kocht ik 2 Starbucks mokken.

IMG_4206

Rond 17:00 zijn we maar in de rij gaan staan voor de ingang. We hebben lang moeten wachten, want de deuren gingen pas om 18:30 open.

IMG_4218

Eenmaal binnen zijn we meteen naar de zaal toegelopen voor een mooi plekje. En die hadden we! We stonden zo’n 8 meter van het podium vandaan en ook nog eens in het midden. Perfect!

IMG_4215

IMG_4226

Het zicht als ik achterom keek. Wat een mensen, wauw.. Het concert was trouwens ook volledig uitverkocht!

IMG_4220

Het voorprogramma begon om 20:00. Sunset Sons trad op. Ik kende deze band niet, maar ze klonken erg goed!

IMG_4225

Het voorprogramma duurde zo’n 3 kwartier. En wéér moesten we wachten. Het podium werd verbouwd en alles werd klaargezet voor Imagine Dragons.

IMG_4256

Ik ben geen fan van Imagine Dragons, maar ze maken echt goede muziek! De afgelopen weken heb ik naar hun albums geluisterd, waardoor veel nummers tijdens het concert me wel bekend voorkwamen. Ik vond de zanger, Dan Reynolds, echt een schatje! Hij maakte veel contact met het publiek, maar dat deden alle bandleden trouwens wel.

IMG_4269

Lichtjes vanuit het publiek.

IMG_4305

Live muziek, ik houd ervan. Ik ben een muziekfanaat en krijg echt kippenvel en een brok in mijn keel van goede muziek. Imagine Dragons heeft het een aantal keren voor elkaar gekregen die avond, fantastisch!

IMG_4296

De bandleden op een rij, al hoort de linker persoon er officiëel niet bij. Ik was nog nooit naar een ècht concert geweest in het Ziggo Dome, maar ik vond het in één woord geweldig! En de zere voeten, vaste rug en de suizende oren; die neem ik dan graag voor lief!

IMG_4326

Zaterdag was een brakke dag. Ik had echt het gevoel alsof ik de avond ervoor tot diep in de nacht ben wezen stappen en alcohol gedronken had. Het grappige is dat ik om 02:00 in bed lag en alleen maar een cola’tje en water heb gedronken. Wauw, ik word echt oud, hihi!

Ik gebruikte o.a deze 2 producten om me toch iets op te peppen. Dit zijn MAC Runway Hit en Petal Power.

IMG_4327

Stijn was vrijdagavond al bij me gekomen en bleef wakker tot ik thuis kwam van het concert. De schat! Zaterdagmiddag deden we het lekker rustig aan. We deden boodschappen voor mijn verjaardag, bakten een taart en speelden een aantal potjes Yahtzee.

IMG_4329

’s Middags werd er een prachtig perspakket bezorgd van Artdeco! Dit zijn producten uit de nieuwe lente/zomer collectie, ik ben enthousiast! Hier zal binnenkort een artikel over verschijnen.

IMG_4328

’s Avonds gingen we uit eten in een nieuw restaurant bij ons in de stad. Het eten was oké, maar de volgende keer gaan we toch weer voor sushi. Dat is meer ons ding, haha!

IMG_4333

’s Avonds kropen we lekker knus op de bank met een wijntje en All You Need Is Love op tv. Heerlijk!

IMG_4334

Zondag was mijn verjaardag, jeej! Ik ben gewoon alweer 24 jaar geworden. De tijd vliegt voorbij!

IMG_4335

’s Morgens waren we al op tijd wakker om de boel voor te bereiden. Zo ging ik aan de slag met wat hapjes maken en legde Stijn de finishing touch op de taart.

IMG_4339

Make-up van de dag!

IMG_4342

Onze eigengemaakte taart viel zeker in de smaak bij de visite. Het is een framboos kwarktaart met een bodem van bastogne, een gelei-laag van framboos en witte chocolade als topping. Mmm!

Fijne week allemaal!

Liefs, Leonie

7 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Februari #1 | Nieuwe werkplek, Imagine Dragons & B’day”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube