Photo Diary 2016 ♥ September 4&5 | Verhuizen, naar Wildlands en véél sushi

pdsept45

Zo hallo allemaal, ja ik leef nog! De afgelopen twee weken waren heel erg hectisch en vooral rommelig. We zijn namelijk verhuisd! Ik besloot om even een stapje terug te doen op mijn blog om van het moment te kunnen genieten en de boel op orde te krijgen. We zijn er nog niet, maar alles is grotendeels klaar nu. Vorige week kwam er geen Photo Diary online, dus vandaag een extra uitgebreide samenvatting van de afgelopen twee weken. Lees je mee?

img_8766

Even terug in de tijd, twee weken geleden op maandag. Ik ging samen met mijn zus naar de stad toe. Ik moest namelijk gordijnen naar de kleermaker brengen en we gingen meteen even naar de Xenos om te snuffelen. Ik vind dit zo’n leuke winkel voor decoratie spullen!

Processed with VSCO with t1 preset

’s Middags testte ik een nieuwe krultang uit wat mij deze hairdo gaf. Super gaaf! Heb jij deze video al gezien?

img_8783

De rest van de dag rommelde ik wat aan. Ik hoefde niet te werken die maandag, dus ik pakte wat spullen in en keek afleveringen van The Vampire Diaries.

img_8784

Twee weken geleden moest ik dagdiensten werken, dat was weer even wennen! Gelukkig werkte ik wel met gezellige collega’s, dat scheelt altijd weer.

img_8786

Na werktijd reed ik langs het Kruidvat voor wat boodschapjes. En jawel, de eerste pepernoten zijn gekocht!

img_8790

Dit was zo’n beetje de staat van mijn slaapkamer twee weken geleden. Wat een zooi! Ik heb zo een vreselijke hekel aan inpakken, bah.

img_8815

Tot overmaat van ramp werd ik donderdag ook nog eens ziek.. Ik was de dag ervoor al niet zo fit en heel verkouden, maar nu kreeg ik ineens heel last van mijn oren en keel. Ik besloot dus om ziek thuis te blijven en hoewel ik me er niet graag aan toe geef, moest ik gewoon uit gaan zieken.

img_8817

Gelukkig was mama zo lief om goed voor me te zorgen. ‘Nu het nog kan’, zoals ze dat zo leuk zei. Ook vrijdag bleef ik thuis, maar gelukkig voelde ik me iets minder ellendig dan de dag ervoor. Ik deed lekker rustig aan, lag voornamelijk in bed series te kijken en heb ’s avonds nog wat ingepakt.

img_8825

Als avondeten maakte mama mijn lievelingsgerecht, aangezien dit mijn laatste keer thuis eten was. Of nouja, de laatste keer als ‘thuiswonende’.

img_8836

Na het eten ging ik samen met mijn vader de auto inpakken met spullen. Hoeveel zooi kan een mens verzamelen?!

img_8838

Voor ik weg ging, werd er nog een pakketje bezorgd met een nieuwe krultang van Remington. Hier gaan jullie binnenkort een video van zien!

img_8839

Nog niet helemaal fit, maar wel helemaal klaar om weg te gaan! Of het emotioneel was om het huis te verlaten? Nee, niet zo. Ik ga namelijk maar een uurtje van mijn ouders vandaan wonen, dus het is niet het einde van de wereld! Daarnaast keek ik ontzettend uit om te slapen in ons eigen huisje en om lekker met Stijn samen te zijn.

img_8841

Eenmaal bij ons appartement lag er een mooi bloemstukje voor onze deur. Van onze buren, lief! Stijn’s broer Onne en zijn vrouw Ashley zijn trouwens ons buren, hihi.

img_8849

’s Avonds hebben we niet heel veel gedaan. We haalden wat boodschapjes in huis en ik maakte ons bed op zodat we er goed op konden slapen ’s nachts. De rest van de avond hebben we lekker genoten van het huis en elkaar. Heerlijk om zo samen te zijn!

img_8874

Zaterdag keutelden we lekker aan. Stijn pakte wat dozen uit en ik draaide ondertussen wat wasjes. Het inpakken was niet zo’n leuk werkje, maar het uitpakken vind ik daarentegen wel heel erg leuk!

img_8869

’s Avonds aten we sushi in Enschede, om te vieren dat we nu officieel samenwonen!

img_8875

Op zondag sliepen we lekker uit, rommelden we wat in huis en kwamen Stijns ouders op de koffie. ’s Middags gingen we even naar de intratuin om op zoek te gaan naar een mooie kamerplant.

img_8880

Uiteindelijk zijn we geslaagd bij de Ikea, waar we ook nog naartoe moesten voor een aantal dingen.

img_8885

Afgelopen maandag was voor ons allebei even wennen, want er moest weer gewerkt worden! Dat is in het begin wel even gek, maar na een dag wen je er ook wel aan. Stijn ging maandag al vroeg de deur uit en ik had overdag nog tijd omdat ik pas ’s avonds hoefde te werken.

img_8889

’s Middags reed ik naar mijn ouders om de auto om te ruilen. Ik had namelijk mijn vaders auto meegenomen omdat daar meer in vervoerd kon worden. Maandagmiddag was ik dus lekker bij mijn ouders thuis (gek om dit zo te noemen nu, haha!). ’s Avonds ging ik werken.

img_8893

Hoewel ik de avond ervoor gewerkt had, was ik dinsdag toch al op tijd wakker. Ik deed een wasje en ging wat boodschappen doen.

img_8895

Ook kocht ik verse bloemen voor in huis, dit staat meteen veel huiselijker! Ik kocht mijn favoriete bloemen: witte lelies!

img_8905

Door alle drukte heb ik de rest van de week nauwelijks foto’s gemaakt. Ik was met name druk bezig met spullen uitpakken en mijn draai proberen te vinden in ons huis en de omgeving. En daarbij moest ik natuurlijk ook gewoon werken en door de lange afstand die ik moet rijden is dat ook even wennen. Vrijdagavond kwam ik vermoeid thuis en Stijn had sushi besteld. De schat!

img_8910

Na het eten ging ik me even opfrissen en gingen we het dorp even in samen met Onne en Ashley. Er was namelijk kermis!

img_8917

De lelies komen nu mooi uit, nu zijn ze nog mooier!

pdsept45-3

pdsept45-2

Zondag, gisteren dus, gingen we met z’n 4-en naar Wildlands in Emmen want daar waren we allemaal nog niet geweest. De omgeving was prachtig en er is veel te zien. Zeker een aanrader om eens naartoe te gaan!

img_8993

Om de traditie even voort te zetten, aten we op de terugweg sushi in Almelo. Een goede afsluiter van een gezellig weekend en onze eerste week samenwonen!

Aankomende week zal nog een drukke week worden. Mijn beautykamer moet nog onder handen genomen worden wat betreft uitpakken, want dat heb ik lopen uitstellen. Verder heb ik nog wat leuks te doen in Amsterdam en moet ik werken. Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

8 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ September 4&5 | Verhuizen, naar Wildlands en véél sushi”

 • wat een lekkere sushi allemaal :D die vetplantjes en cactusjes zijn super cute van de xenos :D

 • Ik vind de Xenos ook echt een heerlijke winkel! En omg, al die sushi. Ondanks dat ik het ook heb gegeten afgelopen week heb ik er nu wèer trek in!

 • Oh wat lekker al die sushi ? leuke foto’s weer.

 • Sonja:

  Leuke foto’s en die krultang heb ik ook gekocht, toen ik de krullen bij jou zag. Maar mijn haar is veel korter, dus ik hoop dat het lukt.

 • Kim:

  Het lijkt me heerlijk zo’n plekje met je grote liefde. En al die sushi, heeeeerlijk.

 • Wat een leuke foto’s weer =)
  Mooie bank hebben jullie!
  Liefs Jorinda

 • Superleuk dat jullie nu officieel samenwonen en dat de verhuis grotendeels achter de rug is. Nu kun je rustig alles uitpakken. Je hebt alvast mooie lelies gekocht en jullie dekbedovertrek vind ik ook mooi. Zo lief dat er een bloemstukje voor de deur stond, je kunt geen betere buren hebben ;-) Geniet van jullie mooie stekje en het samen zijn <3

 • Gefeliciteerd met het officiële samenwonen! Wat ziet het er nu gezellig uit zeg. :) Snap dat het voor jou niet zo emotioneel was, maar ik denk dat het met name voor je moeder wel een emotioneel momentje was. Mijn dochter is nu 15 en de tijd gaat zo snel! Ik moet er nog niet aan denken hoor, dat ze het huis uit zou gaan (ik was er zelf heel vroeg bij, ik was al 17 toen ik zo’n beetje vertrok). Je bent zo gewend aan de aanwezigheid of het in- en uitlopen van je kinderen…Dat zal vast even ‘ontwennen’ zijn. ;-)

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube