Photo Diary 2016 ♥ September #3 | Secret Project in Amsterdam, inpakken en naar de bioscoop


pdsept3

Jeetje, is het alweer maandag? Afgelopen week was het op mijn blog wat rustiger, maar achter de schermen was ik met vanalles bezig. Over een week gaan Stijn en ik namelijk al verhuizen, dus er moesten nog veel dingen geregeld worden. Verder heb ik op rustige momenten ook echt even rustig aan gedaan, omdat ik merkte dat mijn energie erg afnam door alle drukte. Wel ging ik naar Amsterdam voor een secret project, kocht ik spullen voor ons huis en ging ik naar de nieuwste Bridget Jones film. Kijk je mee naar mijn week?

img_8618

Mijn maandag begon met een selfie. Mijn nieuwe krultang kwam namelijk binnen, dus deze moest ik natuurlijk meteen uitproberen. Ik kocht de Remington Pearl Pro Curl Ci9532 voor een grove slag in mijn haar. Het resultaat: mooie Victoria’s Secret krullen. I love it!

img_8615

’s Avonds maakte ik een lekkere macaroni schotel met veel kaas. Makkelijk gerecht, maar overheerlijk!

img_8630

’s Avonds was ik vrij en kroop ik achter mijn laptop. Ik zette heel cheesy ‘Fifty Shades of Grey’ aan, want na het zien van de trailer van de nieuwe film had ik daar ineens zo’n behoefte aan, haha!

img_8631

Dinsdagmorgen was ik al op tijd uit de veren, want ik had een date met mijn geliefde tandarts. Geloof me, ik keek er naar uit. NOT! De avond ervoor kreeg ik al buikpijn en ik moest mezelf echt dwingen. Gelukkig viel het allemaal wel mee en heb ik de behandeling zonder verdoving gedaan. Schouderklopje aan mijzelf!

img_8635

Sinds een week of twee zijn ze bij ons thuis aan het verbouwen, dus het is nooit rustig in huis. Mijn ouders laten een stuk bij het huis aanbouwen, zodat we een ruimere eetkamer krijgen. Dit was het resultaat op dinsdag. Wat een chaos!

img_8637

Ik sloot mezelf maar op in de studeerkamer, aangezien de schilder ook aan het werk was waardoor ik niet boven kon zijn. Ik keek The Vampire Diaries en lakte ondertussen mijn nagels. ’s Avonds moest ik werken.

img_8642

Woensdag deed ik overdag rustig aan. ’s Middags maakte ik mezelf klaar, want ik moest rond 15:00 naar Amsterdam gaan. Ik krulde mijn haar met de Babyliss C20E krultang. Dit is de enige tang waarbij mijn krullen zeker 2 dagen goed blijven zitten!

img_8646

’s Middags was het rond de 30 graden, dus ik had geen zin om mezelf te kwellen met een warme bos krullen. Ik zette het dus vast aan de achterkant. Om 18:00 had ik een afspraak in Amsterdam voor een campagne. Ik mag er helaas nog niets over vertellen, maar ik kan jullie wel zeggen dat jullie iets héél anders van mij gaan zien binnenkort. Samen met de zakenrelaties en andere influencers kregen we een presentatie van het kledingmerk (hint hint ;)) waar de campagne voor is en gingen we dineren.

img_8647

De locatie was in elk geval prachtig, aan de Amsterdamse grachten!

img_8648

img_8651

Het eten was ook om te smullen, er zaten allemaal delicatessen bij wat ik nog nooit gehad had. Yum!

img_8662

Rond tienen was het voor mij weer tijd om naar huis te reizen, aangezien ik nog ruim twee uur in de trein moest. Langs de grachten liep ik richting de metro en het verbaasde hoe druk het eigenlijk nog is in de stad op zo’n tijdstip doordeweeks. Leuk om te zien!

img_8665

Jammer genoeg mistte ik de trein en moest ik een uur wachten op Centraal Station. Wat ga je dan doen? Naar de Starbucks natuurlijk!

img_8667

De Pumpkin Spice Latte had ik de week ervoor al gehad, dus ik ging dit keer voor de frappuccino. Slechte keus, want ik vond ‘m niet zo lekker! De volgende keer toch maar weer voor de latte gaan..

img_8678

Donderdag heb ik niet zoveel foto’s gemaakt, want ik had een off-day. Je weet wel, zo’n dag waarop je energielevel op nul staat en je nergens zin in hebt. Daarnaast was mijn maandelijks feestje aangebroken (TMI, sorry), dus dat was een extra reden om even helemaal niets te doen.

’s Avonds moest ik wel werken en kocht ik in de pauze een warme panini hawai en een bakje salade met tomaten, mozzarella en pesto.

img_8684

Vrijdag sliep ik uit en ging ik ’s middags even met m’n moeder naar de Action. Ik had namelijk nog wat dingen op mijn lijstje staan die gekocht moesten worden voor ons huis. Maar je weet misschien zelf wel hoe dat gaat bij de Action; je ziet weer vanalles en koopt dingen die niet op je lijstje stonden. Haha!

img_8688

Ik kon het niet laten om even bij de beautyspullen te kijken en mijn oog viel op dit. EOS-geïnspireerde lipbalsems voor nog geen euro. Ze zijn in 4 geuren verkrijgbaar en ik heb ze allemaal meegenomen. Te leuk om te laten liggen en ik heb er altijd één bij me.

img_8689

’s Avonds na het eten voelde ik me echt niet fit. Ik krijg altijd zo’n last van mijn rug als ik ongesteld ben; ik noem ze altijd rug-weeën en kan dan gewoon niet rechtop staan. Niet leuk! Ik ben even op bed gaan liggen en keek wat YouTube video’s.

img_8692

’s Avonds was er niks op tv, dus keek ik ‘Leve Boerenliefde’ op Netflix. Best een grappige film!

img_8703

Zaterdag sliep ik uit, maakte ik mezelf klaar en ging naar een aantal winkels toe. Zo haalde ik kussens voor onze bank bij de Jysk en aangezien we een grote bank hebben, moeten er veel kussens komen. Het is misschien allemaal wat saai en grijs, maar ‘onze kleur’ (de perzikkleur die we op de muur hebben) is heel lastig te vinden. Veel kleuren zijn òf te roze òf te oranje. Dus daar zoeken we nog wel verder naar. Voor nu hebben we eerst kussens genoeg!

img_8707

Ik haalde wat boodschappen en kocht meteen broodjes voor de lunch. Ik smeerde voor mezelf een broodje met nutella en geitenkaas. Yum!

img_8721

Bij Kruidvat kocht ik deze mono oogschaduw van Essence en ik zag meteen al dat deze super geschikt zou kunnen zijn als highlighter. En ik had gelijk! Dit is kleur 01 Ballerina Glam.

img_8733

’s Middags ging ik weer verder met inpakken. Hoeveel spullen kan een mens hebben? Ik werd er helemaal chaotisch van! Gelukkig is grotendeels nu ingepakt en hoef ik alleen m’n kleding nog in te pakken.

img_8734

Mijn Lush producten bewaarde ik altijd in een stolp, maar op die manier kan ik het natuurlijk niet verhuizen. Ik kocht zip-zakjes om ze daarin te stoppen, ideaal!

img_8735

Zaterdagavond ging ik met lieve Marloes naar de bioscoop, dat was lang geleden! We zagen de nieuwste film van Bridget Jones (Bridget Jones’s Baby). Hele leuke film en we hebben echt hardop gelachen!

img_8737

Zaterdagavond laat kwam Stijn bij mij, ons laatste weekendje samen in mijn ouderlijk huis. Toch wel een gek idee hoor! Zondag sliepen we een gat in de dag en lunchten we uitgebreid. Heerlijk zo’n dag!

img_8742

Bij Wehkamp bestelde ik wat nieuwe kleding, zo ook dit jurkje van MS Mode. Is ‘ie niet schattig?

Tot zover mijn weekje. Aankomende week zet ik de laatste puntjes op de i wat betreft de verhuizing. De laatste spullen worden ingepakt en vrijdagavond gaan we voor het eerst slapen in ons huisje. Ik kan niet wachten!!

Vanmiddag komt er een video online. Ik test een hele aparte krultang van Carmen uit. Ben je benieuwd? Kom dan vanmiddag even terug op mijn blog! :)

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ September #3 | Secret Project in Amsterdam, inpakken en naar de bioscoop”

  • Wauw, dat jurkje van MS Mode staat je heel mooi! Superleuk dat jullie over een week al gaan verhuizen. Je hebt mooie kussens gekocht. Volgens mij gaat het een prachtig stekje worden. Leuk dat je naar Bridget Jones’s Baby bent gaan kijken, ik wil de film ook graag zien. En verder ben ik wel benieuwd naar die EOS-geïnspireerde lipbalsems. Veel succes met verhuizen! X

  • Wat een heerlijk weekje, ondanks dat je natuurlijk erg druk was. Het jurkje staat je echt geweldig! Nog even.. en dan wonen jullie ècht samen <3

  • Wat een leuke foto’s weer =)
    Wat fijn dat jullie huisje bijna klaar is.
    Liefs Jorinda

  • Zo spannend dat het vrijdag gaat gebeuren! Het jurkje staat je heel mooi!

  • Die macaroni! Ziet er goddelijk slecht uit, haha. Lijkt me heerlijk! Leuke week. Doe rustig aan hoor; ik loop niet weg van je blog. ;-)

  • Wat handig om je Lush producten zo te vervoeren! Ik deed dat vanuit Londen, haha! Ze hadden daar toen allemaal speciale ballen die ze in NL niet hadden! Heb toen speciaal van die zakjes gekocht, maar met de verhuizing was ik dat geniale opbergidee ineens vergeten. Stom. Dat jurkje staat je zo mooi! Echt wauw. Hihi, tijd voor een nieuwe 50-shades! Het is bijna zo ver!

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube