Photo Diary 2016 ♥ Oktober #3 | Autopech, lekker bloggen en familie op bezoek

pdokt3

Zo, dat was me weer een weekje! Eigenlijk begon de week vrij normaal; ik deed het huishouden en moest werken. Totdat ik aan het eind van de week autopech kreeg. Kan er ooit iets goed gaan bij mij? Gelukkig was er niets vervelends aan de hand en kon ik met een gerust hart een gezellig weekend in gaan. Kijk je mee naar mijn week?

img_9232

Ik heb geen standaard dag dat ik boodschappen haal, maar vaak doe ik dit op maandag. Afgelopen week moest ik overdag werken, dus Stijn en ik deden ’s avonds gezellig samen boodschappen. Het was wel heel fijn om de hele week ’s avonds samen te zijn!

img_9233

’s Avonds kroop ik nog even achter de laptop om een video te bewerken.

img_9234

Ook dinsdag moest ik overdag werken en in de lunchpauze kocht ik een lekkere verse salade.

img_9240

Woensdag werkte ik ook overdag en bij thuiskomst stond het eten al klaar. Altijd fijn!

img_9241

’s Avonds kropen we lekker op de bank en keken tv.

img_9244

Donderdag was mijn vrije dag, daar was ik aan toe! Ik begon de dag rustig aan en draaide wat wasjes.

img_9245

Maar toen.. rond de middag deed ik wat boodschapjes en eenmaal bij mijn auto startte hij niet meer. Hoe dan? Ik was net nog naar de supermarkt gereden zonder dat er iets mis was! Natuurlijk kon ik niemand bereiken omdat iedereen werkte, dus ik kon niets anders doen dan de auto laten staan.

img_9246

En met de volle boodschappentassen naar huis te lopen. Zwaar dat het was, pff!

img_9248

Als lunch haalde ik een visje, dat was lang geleden!

img_9251

Omdat mijn auto op een plek stond met een parkeerschijf, moest ik een aantal keren teruglopen om de schijf te verzetten. Om de tijd te doden, ging ik even snuffelen bij de Action.

img_9252

Stijn was gelukkig op tijd vrij, tijd om wat aan die auto te doen! Hij startte nog steeds niet, zelfs niet met startkabels. Oh help! We zijn meteen naar de garage gegaan met in mijn achterhoofd dat ik naar een nieuwe auto moest gaan zoeken omdat deze zou zijn overleden. De volgende dag is de auto opgehaald door de garage en ’s middags kreeg ik al een telefoontje dat er helemaal niks aan de hand was en de auto gewoon normaal startte. Nouja zeg! Hij had gewoon even een kuurtje denk ik. Gelukkig doet hij het weer, maar ik hoop niet dat dit vaker gaat gebeuren..

img_9255

We aten ’s avonds wat later, omdat we met die auto bezig waren. Ik kookte Kofta, maar daar waren we allebei niet zo ondersteboven van!

img_9256

Vrijdag kon ik niet naar mijn werk omdat mijn auto bij de garage stond. Bummer! Ik ging even naar de supermarkt om verse bloemen te halen en deze vond ik wel apart.

img_9260

Van The Body Shop kreeg ik advent kalender voor de maand december. Super excited! Ik ben er nog niet helemaal over uit waar ik de inhoud ga laten zien: op Snapchat of op Instagram. Wat vind jij?

Processed with VSCO with t1 preset

Na het goede nieuws van mijn auto voelde ik me alweer wat beter. Tijd voor een selfie!

img_9281

Ook maakte ik wat productfoto’s, want door de verhuizing loop ik gigantisch achter met de reviews!

img_9280

Kijk dit mooie lakje uit de herfstcollectie van Essie! Hier komt deze week een review van online.

img_9286

Zaterdag was een heerlijke dag, het was zo zonnig! Ik besloot zelfs om een wasje buiten te hangen en het was binnen no time droog.

img_9284

Stijn en ik gingen naar de kringloopwinkel om spullen te doneren die we over hadden van de verhuizing. Voornamelijk huishoudelijke dingen die we over hadden. Zelf kocht ik nog een bewaarblik voor vlokken voor 30 cent.

img_9289

’s Avonds maakte ik lekkere burrito’s als avondeten. Smullen!

img_9292

En Stijn verraste me met Ben&Jerry’s ’s avonds. Een man naar mijn hart, haha!

img_9297

Zondagmorgen ruimden we wat op in huis, ging Stijn stofzuigen en maakte ik schoon. Daarna lakte ik mijn nagels.

img_9300

’s Middags kwam namelijk mijn familie op bezoek! Mijn zus en zusje hadden de woning nog niet ‘af’ gezien en ook mijn ouders waren al een poos niet geweest. Ze wonen natuurlijk niet meer om de hoek, dus we hebben de hele middag en avond samen gepland. Als vanouds speelden we ’s middags spelletjes, altijd leuk!

img_9302

’s Avonds gingen we als afsluiter met z’n allen eten bij de wok in Enschede. Een gezellig einde van het weekend!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

3 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Oktober #3 | Autopech, lekker bloggen en familie op bezoek”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube