Photo Diary 2016 ♥ Oktober #2 | Veel wateroverlast, kunstwerk kopen en sushi

pdokt2

Oh oh oh.. wat een week! Hij kroop letterlijk voorbij en dit had een reden. De week begon heel slecht door problemen thuis met de ketel, wat nog rampzaliger werd door een geknapte waterleiding waardoor we wateroverlast kregen. Dit alles resulteerde in veel stress omdat we veel moesten regelen. Gelukkig keerde de rust aan het eind van de week wat toe en hadden we een gezellig weekend samen. Kijk je mee naar mijn hectische week?

img_9159

Maandag begon eigenlijk heel rustig, al kwam ik er vrij snel achter dat we geen warm water hadden. Ik werd dus snel wakker onder een koude douche, haha! Na contact met Stijn te hebben gehad, belde ik onze huisbaas op, maar jammer genoeg kon hij niks voor ons betekenen en liet hij mij aan m’n lot over. Zijn advies was om de ketel bij te vullen met water. Hoe dan?! Zo a-technisch als ik ben..

img_9161

Op de planning stond om de vloer te gaan dweilen in de woonkamer, maar dat ging natuurlijk lastig zonder warm water. Ik loste dit op door water te koken en dit te mengen met koud water. Dit ging eigenlijk best goed!

img_9169

Ik hoefde maandag niet te werken, dus ik wachtte ’s middags Stijn op met warme chocolademelk toen hij terugkwam van werk. ’s Avonds kwam zijn vader nog even langs om naar de ketel te kijken en het leek opgelost; we hadden tenminste weer warm water!

img_9171

’s Avonds kregen we nog twee vrienden op bezoek, altijd gezellig.

img_9177

Dinsdagmorgen deed ik wat boodschappen. Ik vind dat zo leuk om te doen!

img_9184

Aan het begin van de middag barstte de bom. We hoopten dat de ketel weer goed z’n werk deed, maar jammer genoeg hadden we alweer geen warm water. Ik belde mijn vader op zodat hij mij aanwijzingen kon geven hoe ik de ketel bij kon vullen met water, maar voordat ik ook maar iets deed, brak er iets af waardoor er een waterleiding knapte. Helemaal in paniek legde ik de telefoon neer en zette mijn vader op de luidspreker, maar hij stond natuurlijk ook machteloos aan de andere kant van de lijn. Het water spoot letterlijk alle kanten op en ik duwde mijn handen tot bloedens toe tegen de geknapte leiding om het water maar te stoppen. Ik stond helemaal machteloos en wist niet wat ik moest doen.

We wonen boven een winkel en al snel kwamen twee medewerksters mij helpen om de boel te stoppen. Bij hun in de winkel kwam het water namelijk al uit het plafon stromen, wat een drama.. Met man en macht zochten we naar de hoofdkraan om in elk geval het water te stoppen en gelukkig vonden we die. Met verkrampte handen kon ik eindelijk de leiding loslaten, gelukkig! Jammer genoeg was er veel waterschade en stond onze hele berging onder water en dit was doorgetrokken naar onze slaapkamer. Ik was helemaal in shock en overstuur, ik voelde me zo machteloos! Gelukkig kwamen mijn schoonouders zo snel mogelijk naar mij toe om er voor mij te zijn en om te helpen, want het was echt een chaos. Ook Stijn kwam uit zijn werk om te helpen.

Gelukkig hebben wij verder geen erge schade aan ons huis en hebben we de boel uiteindelijk goed op kunnen ruimen. Het enige wat bij ons kapot is gegaan is de kookplaat, dit waarschijnlijk door een kortsluiting. De winkel onder ons heeft het erger getroffen, daar viel het plafon letterlijk in delen naar beneden. Het was dus een hoop geregel aan het begin van de week, bah!

img_9187

Dinsdagavond heb ik ook niet gewerkt omdat ik helemaal overstuur was door wat er was gebeurd en we moesten natuurlijk veel opruimen door de waterschade. We gingen op tijd naar bed en ook woensdag sliep ik wat bij. Wat angst met een mens kan doen, zeg! Woensdag begon ik mijn dag rustig en zocht wat afleiding door een artikel te schrijven. ’s Middags deed ik wat aan het huishouden en ging ik ’s avonds werken.

img_9194

Donderdag sliep ik uit en rommelde wat in mijn beautykamer. Ik had nog overal losse producten liggen die een plekje moesten krijgen, dus dit zocht ik allemaal uit. Verder draaide ik nog een wasje en ging ik ’s avonds weer werken.

img_9196

Ik kijk altijd zo uit naar vrijdag en afgelopen week misschien nog wel meer. Ik was de week helemaal zat! ’s Morgens deed ik wat boodschappen bij de Aldi.

img_9197

’s Middags kreeg ik nog een leuk perspakketje van The Body Shop met hierin twee producten uit de kerstcollectie. Dat maakte mijn dag weer beter!

img_9199

Doordat onze kookplaat door het wateroverlast kapot is, konden wij de laatste dagen van de week niet normaal eten. Ik heb twee keer patat gegeten en echt, het kwam mijn neus uit! Het was even niet anders..

img_9202

Ohh zaterdag, ik dacht dat je nooit zou komen! Stijn en ik sliepen eerst uit tot een uur of 10 en maakten onszelf klaar om een dagje weg te gaan. We gingen naar Deventer toe, want we hadden een missie. We zochten nog een mooi kunstwerk voor aan de muur en namen geen genoegen met een goedkoop canvasdoek uit de winkel. Deventer staat natuurlijk bekend om de kleine, kunstzinnige boetiekjes, dus vandaar dat we naar deze stad gingen.

img_9203

Wij houden allebei heel erg van vintage en industrieel, dus we keken onze ogen uit in de brocante winkeltjes.

img_9218

En we hebben ons kunstwerk gevonden! In een klein brocante winkel spotten we dit handgeschilderde schilderij. De eigenaar van de winkel nam ons mee naar een galerij met nog meer van dit soort doeken, maar we werden meteen verliefd op deze. Hij is vrij simpel, maar we vinden ‘m geweldig en het past perfect in ons interieur.

img_9207

’s Avonds aten we heerlijke sushi bij Yume in Deventer. Zeker aan te raden!!

img_9220

Zondag sliepen we uit tot een uur of 11 en bakten we lekkere broodjes. Dit doen we eigenlijk standaard op zondag.

img_9221

’s Middags gingen we even wandelen door het dorp, want er was een boeren markt. Het was trouwens heerlijk weer, het zonnetje scheen zelfs!

img_9223

Ik ben helemaal in mijn nopjes in dit seizoen; ik houd van de herfst!

img_9226

We zochten nog wat moois voor in deze vaas, dus we liepen een bloemenzaak binnen om wat leuks te vinden. Best goed gelukt, toch? En dat zonder hulp van de bloemiste, haha!

img_9230

’s Middags ging Stijn naar een verjaardag en klungelde ik wat aan in mijn kamer. Ik heb eindelijk mijn make-up stash ingedeeld, dat werd tijd! Ik heb alles gefilmd en ik hoop dat de video dinsdag online kan komen. Ik ga mijn best doen!

img_9231

Stijn kwam laat weer van de verjaardag en nam pizza mee. Ik hoop dat onze kookplaat snel gerepareerd is, want dat ongezonde eten komt nu wel mijn neus uit, bleh!

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Oktober #2 | Veel wateroverlast, kunstwerk kopen en sushi”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube