Photo Diary 2016 ♥ Oktober #1

pdokt2

Er is weer een herfstige week voorbij, ik vind dit zo’n fijn seizoen! Afgelopen week was ik druk met vanalles. Zo deed ik veel huishoudelijke dingen (jep, moet ook gebeuren nu!), maakte ik foto’s voor mijn allereerste outfit-post en sliepen we een nachtje bij mijn ouders. Kijk je mee naar mijn week?

img_9079

Maandag begon mijn dag rustig. Stijn ging al vroeg naar werk en ik had avonddienst, dus ik had overdag nog lekker vrij. Ik draaide een wasje, deed de afwas en keek een paar vlogs op tv. Een rustige start van de week!

img_9080

Zo grappig, ik maakte een collage met een voor/na foto van onze woonkamer. Wat een verandering, niet? Ik ben met name erg blij met de vloer, want dat tapijt was echt vreselijk hihi.

img_9090

Dinsdag maakte ik vrijwel geen foto’s, maar ik ben lekker bezig geweest in huis met schoonmaken en kookte al vroeg in de middag eten voor mij en Stijn, aangezien ik weer avonddienst had.

img_9093

Woensdag was mijn vrije dag en ik had al op tijd afgesproken met schoonzusje Ashley om mij te helpen met outfit foto’s maken. Alleen is dit toch wel erg lastig en Ashley heeft er ook zeker een goed oog voor. We vonden een mooie locatie in het dorp waar ook veel trouwfoto’s gemaakt worden. Het resultaat van de foto’s kun je hier bekijken. Ik ben zo blij met het resultaat!

img_9099

Het was buiten echt herfstweer en we hadden het best koud gekregen. We lunchten daarom in een gezellig eetcafé om onszelf op te warmen.

img_9102

’s Middags haalde ik nog even wat boodschappen in huis. Dit doe ik meestal bij de Aldi en de Jumbo.

img_9110

Bij thuiskomst lag er een leuk pakketje in de brievenbus van L’Oréal! Altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen.

img_9117

Woensdagavond hadden we een rustig avondje. Stijn speelde wat op de Xbox en ik schreef een artikel voor de blog. Heerlijk zo’n avondje!

img_9121

Donderdag en vrijdag werkte ik overdag en oh, wat was ik blij toen het vrijdag 17:00 was! Door de lange reistijd was ik wel pas om 18:30 thuis, maar het weekend kon eindelijk beginnen!

img_9124

Na het eten gingen we nog even het dorp in voor een aantal dingen. Zo moest ik nog wijnglazen hebben en kocht Stijn een nieuwe trui van Superdry.

img_9127

Zaterdag sliepen we lekker uit en keutelden we aan in huis. Rond de middag reden we naar Hoogeveen om naar mijn ouders te gaan. Mijn zussen waren toevallig ook bij mijn ouders, dus dat was weer ouderwets gezellig! ’s Avonds speelden we 30 Seconds met z’n allen.

img_9129

Zondagmorgen deden we ook lekker rustig aan en ’s middags maakten we een heerlijke herfstige wandeling in het bos. Het was zulk lekker weer!

img_9139

Een foto met z’n tweetjes kon daarom ook niet ontbreken! We hebben een lekker weekendje gehad in Hoogeveen, al was het toch wel gek om weer ‘thuis’ te slapen. ’s Avonds gingen we weer terug naar ons eigen huisje, wat ook wel weer heel fijn is. Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

7 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Oktober #1”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube