Photo Diary 2016 ♥ November #3 | Lekker bloggen, date met Finn en sushi eten met de meiden

pdnov3

Afgelopen week was een lekker weekje. Zo had ik wat meer tijd om bezig te gaan voor mijn blog, had ik een sollicitatiegesprek en sprak ik met de meiden af voor een gezellig dagje. Lees je mee?

img_9498

Maandagmorgen was het ijskoud, brrr! Het had zelfs gevroren bij ons!

img_9503

In mijn ‘new in’ artikel van afgelopen week kon je lezen dat ik een palette van Kiko samen ging stellen. Ik kocht een los palette en 3 mono oogschaduws, welke ik in het palette heb gestopt. Handig!

img_9507

Natuurlijk kon ik het niet laten om het palette meteen uit te proberen.

img_9511

’s Middags schreef ik nog wat artikelen, keek ik YouTube en kwam Stijn rond half 5 thuis van werk. ’s Avonds dronken we koffie bij m’n schoonouders en haalden we op de terugweg wat lekkers voor op de bank. Yum!

img_9513

Dinsdag ging ik even naar de supermarkt voor wat boodschapjes en ik haalde meteen een bos bloemen. Staat dit niet super schattig?

img_9515

’s Middags schreef ik nog even een artikeltje voor de blog. Ondertussen keek ik mijn favo programma: Say yes to the dress.

img_9517

Voor ik moest werken at ik nog even een belegd broodje met brie, walnoot en honing. My favourite!

 

Woensdag heb ik verder geen foto’s gemaakt. ’s Middags had ik een sollicitatiegesprek op mijn werk, aangezien er een interne vacature was. Het was een prettig gesprek, maar ik ben alleen niet akkoord gegaan met de voorwaarden en eisen die zij stelden. Helaas!

img_9523

Stijn was donderdag een dagje thuis en omdat ik pas ’s avonds hoefde te werken, konden we nog even samen zijn. Normaal zien we elkaar de hele week niet als ik avonddienst heb, want dan lopen we elkaar telkens mis. Dus dit was wel even fijn!

img_9525

Ook kwam er nog een leuk pakketje binnen met producten van Bourjois. Altijd leuk!

img_9528

’s Middags maakte ik Risotto en Stijn at al gezellig mee. ’s Avonds moest ik werken.

img_9529

Omdat ik tot 02:00 ’s nachts werk en ik om 03:30 pas in bed lig, slaap ik elke dag uit tot een uur of 11 om aan mijn slaap te komen. Vrijdag precies om 11:00 werd ik uit bed gebeld door de postbezorger, grr! Gelukkig had hij wel een fijn pakketje bij zich met nieuwe producten van Etos. Dit is zo’n lekkere lijn!

img_9532

Mijn kamer was een rotzooi, tijd om op te ruimen!

img_9533

Daarna maakte ik nog een paar honderd productfoto’s, want het lichtinval was perfect die middag! Vrijdagavond moest ik nog een avond werken en gelukkig mochten we wat eerder weg. Hello weekend!

img_9536

Zaterdag was een klungel dagje. ’s Morgens deden we rustig aan en keken we een aantal programma’s terug die we altijd samen kijken. ’s Middags gingen we even naar de stad en ’s avonds maakte ik een lekkere ovenschotel.

img_9537

Ik vind koken leuk om te doen, zolang ik er maar de tijd voor kan nemen. De ovenschotel is echt lekker, zeker een aanrader!

img_9541

Zondag waren we al op tijd uit de veren, bakten we verse broodjes en gingen we op naar Hoogeveen. Onderweg spotte ik nog een mooie regenboog.

img_9545

’s Middags hadden we (ik, Melissa en Priscilla) afgesproken bij Marloes om lieve Finn te bewonderen. Wat een schatje!

img_9551

En ik mocht ook even lekker knuffelen met ‘m. Staat me goed, niet? ;)

img_9559

Natuurlijk kon de sushi niet ontbreken, want daar houden we alle 4 van! We hebben ruim 2,5 zitten eten en flink gelachen. Ouderwets gezellig met die meiden!

img_9567

Fotootje! Fun fact: Enzo Knol zat met zijn vriendin en wat kameraden een tafel achter ons, hihi!

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ November #3 | Lekker bloggen, date met Finn en sushi eten met de meiden”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube