Photo Diary 2016 ♥ November #2 | Nieuwe filmsetting, events in Amsterdam en ouderwets spelletjes spelen

pdnov2

Afgelopen week was eigenlijk wel een lekker weekje, hij vloog voorbij in elk geval! Mijn week was gevuld met werken, een dagje in Amsterdam en een kort maar gezellig weekend. Kijk je mee naar mijn week?

img_9392

Maandag was mijn vrije dag en ik heb deze dan ook goed besteed. Ik was al op tijd uit de veren en toen het buiten eenmaal licht genoeg was, begon ik met productfoto’s schieten. Één van de leukste dingen om te doen vind ik!

img_9393

Daarna was het tijd om te gaan filmen, maar ik eerst uit gaan zoeken welke setting het mooist was. Ik heb gelukkig 2 grote ramen op mijn beautykamer, dus genoeg licht. Ik was in elk geval tevreden met de uiteindelijke setting!

img_9394

Ik testte weer eens een nieuwe krultang uit. Heb jij deze nieuwste video al gezien?

img_9411

’s Avonds ging ik meteen bezig met het bewerken van de video. Gelukkig hebben wij supersnel internet waardoor een video in 10 minuten in geüpload i.p.v 2 uur bij mijn ouders thuis. Hoppa!

img_9413

Dinsdag was het weer tijd om te werken en ik kan maar niet wennen aan het vroeg opstaan, bah! Het is ook zo koud buiten en heel donker. Kunnen we de winter niet overslaan?

img_9415

Bij de Aldi kocht ik deze lekkere smaakjes thee, perfect voor in de winter. De peer-karamel is groot favoriet!

img_9419

Woensdag moest ik ook overdag werken en ’s avonds reed ik niet naar huis, maar naar mijn ouders. Ik moest donderdag namelijk in Amsterdam zijn en vanaf Hoogeveen is dit wat makkelijker te bereizen dan vanaf Haaksbergen. Ik at dus mee en sliep er ’s nachts. Mijn ouders vonden het in elk geval gezellig dat ik er weer even was, want ze zien mij nu natuurlijk minder vaak.

img_9422

Het was wel weer wennen om in mijn oude bed te slapen hoor! Zo zie je maar hoe snel je kunt wennen aan je eigen bed. Mijn ouders hebben inmiddels mijn oude kamer omgetoverd tot logeerkamer, alleen de plakletters op de muur moeten nog helemaal verwijderd worden, haha!

img_9426

Donderdag ging ik al vroeg op pad om naar Amsterdam te reizen. In Lelystad sprak ik af met lieve Priscilla en samen gingen we door naar onze hoofdstad. We hadden twee events op de planning staan en ik vond het heerlijk om weer lekker op pad te zijn. Maar ook leuk om m’n lieve vriendinnetjes weer te zien, hihi!

img_9438

Het eerste event vond plaats op een prachtige locatie midden in het centrum op zes hoog. Een mooie foto van het uitzicht kon natuurlijk niet ontbreken!

img_9427

img_9429

Het event was van een PR bureau en zij lieten de nieuwste collecties zijn van hun merken, zoals van de Primark. Het waren voornamelijk fashion items en hoewel ik daar niet heel veel mee heb, vond ik het wel erg leuk om het te zien!

img_9431

Maar natuurlijk lieten ze ook make-up producten zien, zoals het merk P.S Pro wat in de Primark verkocht wordt en Yves Rocher. De presentatie van de producten was in elk geval prachtig!

img_9434

Een selfie met het mooie uitzicht kon natuurlijk niet ontbreken! Op mijn lippen zie je trouwens een matte lipcream van Sleek in de kleur Birthday Suit.

img_9448

Ook Melissa was van de partij, gezellig!! We maakten een fotootje samen (of nouja, 6 om precies te zijn) en daarna ging Melissa weer weg om te werken. Priscilla en ik hebben nog even door de stad gelopen als overbrugging voor het volgend event.

img_9449

We lunchten bij de Bagels & Beans en ik ging voor één met geitenkaas, zo lekker!

img_9453

Daarna liepen we nog even door de stad en we zagen de nieuw geopende winkel van NYX. We wilden er wel kijken, maar er stond zo’n lange rij dat we er geen zin meer in hadden, haha!

img_9455

In de Lush was het daarentegen heel rustig, dus daar snuffelden we lekker rond. Ik kocht nog een aantal dingen, deze zal ik binnenkort laten zien in een artikel.

img_9456

En we wandelden weer lekker verder langs de grachten, op naar het volgend event!

img_9460

Het tweede event was van het merk Smith & Cult, wat in Nederland gelanceerd wordt aangezien het een Amerikaans make-up merk is. Het merk is zeer exclusief en het ziet er super luxe uit!

img_9472

Na de presentatie kregen wij de mogelijkheid om de producten te proberen op ons gezicht. Ik liet mijzelf verrassen en kreeg een mooie ooglook van één van de palettes.

img_9477

Van een dagje Amsterdam vliegen we door naar de zaterdagochtend, want er moest gewerkt worden! Op vrijdag moest ik ook werken en normaal heb ik dan weekend, maar dit keer moest ik op zaterdag werken, bummer. Terwijl Stijn lekker uit sliep, zat ik om 06:30 in de auto. Gelukkig had ik om 16:00 eindelijk weekend!

img_9479

Toen ik ’s avonds thuis kwam, was Stijn met een kameraad aan het gamen. We bestelden pizza, want ik had echt geen zin meer om te koken. Lekker makkelijk dus!

img_9481

’s Avonds ging Stijn naar vrienden om te gamen en ik liep in mijn huispak en sloffen naar de buren (zwager en schoonzus) voor een drankje.

img_9491

Zondag sliepen we heerlijk uit en bleven nog lekker lang in bed liggen. Heerlijk vinden we dat! We startten rustig onze dag, bakten lekkere broodjes en ik draaide nog wat wasjes. ’s Middags speelden we ouderwets Monopoly; wij houden echt van spelletjes! Stijn had nog verse oliebollen gekocht en ik maakte warme chocolademelk. Yum!

img_9493

De rest van de middag en avond klungelden we lekker aan in huis en er waren nog een aantal klusjes die gedaan moesten worden. Zo hebben we een vogelhuisje op ons dakterras neergezet met vogelvoer, moest er opgeruimd worden en haalden we eindelijk de stickers van ons servies. We stoorden ons er al weken aan, dus het werd tijd om ze er af te peuteren. Een rotwerk, maar nu is alles perfect en sticker-vrij!

Fijne week allemaal!

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ November #2 | Nieuwe filmsetting, events in Amsterdam en ouderwets spelletjes spelen”

 • Wat een heerlijke week en leuke foto’s! Het was gezellig donderdag! Ondanks dat ik snel weer weg moest haha. Zondag een nieuwe date gelukkig. Die krullen zijn erg mooi! Echt VS achtig. Die Aldi thee lijkt mij heerlijk. Ik vraag aan m’n moeder of ze het voor mij mee wilt nemen!

 • Oeh de thee van de Aldi ziet er goed uit zeg! Ga ik van de week ook even voor kijken :). Ik vond het weer gezellig afgelopen donderdag. Kijk nu al uit naar zondag <3

 • Wat een leuke foto’s weer =)
  Ik ben wel benieuwd naar de thee van de Aldi!
  Liefs Jorinda

 • ik ben wel benieuwd naar de nyx store :D

 • Oh, wat gezellig: spelletjes doen en wat lekkers erbij! Ik kan ook genieten van zulke middagen. Is er ook echt het weer voor. Leuke week! Ik was afgelopen zaterdag in de vernieuwde Douglas. Ik was er 3 minuten na openingstijd en toen was het al megadruk! Er bleek een rij te staan maar die heb ik dus gelukkig misgelopen. :) Logisch, want er is nu een Mac-counter (het kan zijn dat ik dat al eens gezegd heb in mijn enthousiasme). ;-) Zo blij mee!

 • Linda vv:

  Ik heb vorig weekend een “undercover boss” gekeken van lush. Erg leuk om op die manier het productie proces en de fabrieken te zien.

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube