Photo Diary 2016 ♥ November #1 | Victoria’s Secret haar, Primark en veel lekker eten

pdnov1

Goedemorgen! Er is weer een weekje voorbij en we zitten alweer in de maand november. De tijd gaat zo snel! Afgelopen week was eigenlijk vrij rustig. Naast mijn werk en huishoudelijke dingen, deed ik leuke dingen zoals winkelen, op kraambezoek gaan en at ik maarliefst twee keer sushi deze week. Kijk je mee?

img_9305

Op maandag heb ik vaak opstartproblemen. Ik had afgelopen week avonddiensten, dus ik had overdag gelukkig tijd om rustig aan te doen en wat aan het huishouden te doen. Ik schreef een artikel en keek ondertussen Say yes to the dress, waar ik helemaal verslaafd aan ben!

img_9306

’s Middags deed ik wat boodschapjes voor de week.

img_9307

’s Middags scheen het zonnetje heerlijk door onze grote ramen, dus daar genoot ik lekker van op de bank! Daarna maakte ik mezelf klaar om een avond te gaan werken.

img_9309

Dinsdag heb ik vrijwel geen foto’s gemaakt behalve van mijn maaltijd ’s middags. Overdag deed ik wat aan het huishouden en maakte ik eten voor mij en alvast voor Stijn ’s avonds. Omdat ik avonddiensten werkte, liepen we elkaar mis omdat Stijn thuis komt als ik al weg ben.

img_9312

Woensdag voelde ik me niet zo lekker, dus kroop ik ’s middags na een paar wasjes gedaan te hebben, op de bank met een kop verse muntthee. Zo lekker! Daarna maakte ik eten en ging ik ’s avonds weer werken.

img_9313

Donderdag was mijn vrije dag, wat was ik daar aan toe! Ik besloot om even naar Enschede te gaan, want ik was al een tijd niet meer in de Primark geweest. Ook ging ik naar het Kruidvat en ik kocht een aantal producten van Catrice uit de Kaviar Gauche collectie. Hier komt deze week een review van online!

img_9314

De MS Mode in Enschede was nog open, dus daar ben ik goed geslaagd.

img_9319

Het lijkt misschien heel erg veel, maar ik vond het assortiment bij de Primark tegenvallen dit keer. In de tassen zitten 2 paar schoenen, een spijkerbroek, sokken en wat voor vriendinnetje Marloes. Niet shoplog-waardig dit keer, helaas!

img_9320

Als lunch besloot ik eens gek te doen en sushi te eten. Why not? Al voelde ik me wel heel erg zielig alleen, dus dat doe ik nooit weer, haha!

img_9331

’s Avonds hadden Stijn en ik niet veel zin in koken, dus gingen we buiten de deur eten. Stijn ging voor een schotel en ik nam een hawai pizza.

img_9336

Vrijdagmorgen ging ik op bezoek bij een collega van mij die een aantal weken bevallen is van een dochter. Wat een schatje is het!

img_9339

Omdat ik al in de buurt van Hoogeveen was, besloot ik om daar naar de kapper te gaan, aangezien ik in Haaksbergen nog geen één gevonden heb. Tijdens mijn knipbeurt raakte ik in gesprek met de nagelstyliste die ook in de kapsalon werkt en zo kwamen we uit op een leuke samenwerking. Nadat mijn haar goed geknipt was, dook ik in de volgende stoel om mijn nagels te laten doen. Binnenkort schrijf ik hier een leuk artikel over, want de styliste heeft een nieuwe techniek gebruikt die heel erg tof is!

img_9358

Na de kapper ging ik even langs bij Marloes en daarna reed ik door naar mijn ouders om daar mee te eten. Dat vonden ze wel gezellig en mijn moeder kookt heerlijk natuurlijk.

img_9359

Na het eten ging ik naar de winkel om olie te kopen voor mijn auto, maar al snel belde ik mijn vader op voor advies. Ik heb er toch geen verstand van, haha!

img_9362

Zaterdag kwam er een leuk pakketje met twee producten van Sleek. Hier gaan jullie binnenkort meer van zien op mijn blog.

Processed with VSCO with t1 preset

Nog even een fotootje van mijn nieuwe kapsel. Een tijd terug knipte mijn kapster een prachtig model, die zij ‘Victoria’s Secret’ noemde. Dit keer vroeg ik er weer om, want het beviel mij de vorige keer zo goed. Ik houd van mijn hele lange lokken, maar als het te lang wordt, zit er geen model meer in. Dit staat mij veel beter vind ik!

img_9375

Zaterdagmiddag gingen we met Stijns broer en vrouw naar een grote tuincentrum in Deurningen. Ze hadden daar een mega huisdier, namelijk Willem. Hij was zo zacht dat ik ‘m wel even moest aaien!

img_9376

De reden waarom we naar het tuincentrum gingen: Winter Wonderland! Ik raakte helemaal in de kerstsferen, ik vind het zo gezellig!

img_9380

Daarna aten we lekker sushi in Enschede. What else?

img_9382

Zondag was een rustige dag. Stijn ging ’s morgens al vroeg weg voor een dagje uit met zijn vader en 2 broers en ik deed ’s morgens niet zo veel. ’s Middags ging ik met mijn schoonmoeder en schoonzus de stad in om gezellig te lunchen. We liepen nog even door de stad en daarna ging ik weer naar huis. ’s Avonds kwam Stijn gelukkig weer en konden we nog even samen zijn voordat het weekend om was.

Fijne week allemaal!

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

4 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ November #1 | Victoria’s Secret haar, Primark en veel lekker eten”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube