Photo Diary 2016 ♥ Mei #4 | Afspraken in Amsterdam, sushi en High tea’en

pdmei3

Afgelopen week was een druk weekje, hij vloog letterlijk om! Ik moest gewoon werken in de avond, ging een dag naar Amsterdam voor leuke afspraakjes, at veel sushi en sloot de week af met een gezellige high-tea met collega’s. Lees je mee?

IMG_6138

Maandag was mijn vrije dag en deze benutte ik goed. ’s Morgens ging ik op tijd uit bed en deed ik wat boodschappen aan het eind van de ochtend. Ook ging ik even naar het Kruidvat toe om te snuffelen.

IMG_6139

Op de online shop van Kruidvat had ik een paar All Stars besteld. Ik zocht nog een paar zwarten en op de site waren ze €47,99, een koopje! Ik heb met mijn maat 43 niet veel keus, maar met All Stars gelukkig wel.

IMG_6140

Ook kocht ik nog wat andere dingetjes bij Kruidvat, ik kom er bijna nooit met lege handen vandaan. Ik ben ontzettend blij met de nieuwe toilettas, hij is zo leuk! Verder kocht ik nog twee kleurshampoo’s in de aanbieding, een zonnebril, iPhone hoesje en crackers voor mee naar werk.

IMG_6145

Maandag waren mijn ouders 30 jaar getrouwd. Ze waren de dag ervoor een nacht weg in een hotel, en wij zorgden ’s avonds voor het eten. Ook haalde ik een bos bloemen voor ze.

IMG_6146

’s Middags nestelde ik mezelf achter de laptop en keek ik wat series en YouTube video’s. Ook had ik verse munt gekocht voor als thee. Beetje honing erbij, mmm!

IMG_6150

’s Avonds zat ik nog steeds achter de laptop, hihi. Ik schreef veel artikelen voor de rest van de week.

IMG_6170

Dinsdag en woensdag waren niet echt bijzondere dagen. Ik sliep beide dagen uit tot een uur of 10, omdat ik natuurlijk weer avonddiensten had. Daarna start ik mijn dag rustig en kruip ik achter mijn laptop om video’s te kijken of om te bloggen. Daarna maak ik mezelf klaar, eet ik en dan is het weer tijd om te werken. De dagen gaan zo snel!

IMG_6175

Donderdag was een leuk dagje. Rond half 11 stond ik op het station om met de trein naar Amsterdam te gaan. Voor mij een kleine wereldreis, aangezien ik in het Noorden van het land woon. Dat is wel een groot nadeel voor voor mij als blogger, aangezien bijna alle events in Amsterdam zijn!

IMG_6179

Wel was ik nog een beetje moe, aangezien ik de avond ervoor gewoon moest werken. Gelukkig deed koffie wonderen, maar de make-up natuurlijk ook, hihi.

IMG_6200

Ik sprak met Priscilla af in Lelystad en vanuit daar reisden we door naar Amsterdam. Een toeristisch fotootje bij de Amsterdamse grachten kon natuurlijk niet ontbreken! Ik kom de laatste tijd vaker in de hoofdstad, maar nog steeds voel ik me toerist in eigen land, haha! Als lipstick droeg ik trouwens Fanfare van MAC, mijn favoriet van dit moment!

IMG_6180

Ik was uitgenodigd voor een Beauty Event bij een PR bureau, dus daar gingen we eerst naartoe. Op dit event waren een aantal merken met nieuwe lanceringen, bijvoorbeeld van MAC.

IMG_6181 - kopie

Ik nam natuurlijk mijn vlogcamera mee gedurende de dag. Deze vlog staat inmiddels al online, heb jij ‘m al gezien?

IMG_6183

Na het event hadden we nog tijd over voordat we naar onze andere afspraak moesten. Samen met Priscilla, Esther en Elise aten we sushi bij Sumo. Of course! ;)

IMG_6196

Daarna liepen Priscilla en ik naar mijn Mediabureau waar ik was uitgenodigd voor een borrel. We dronken een lekker drankje en daarna kwam B-Brave hun nieuwste single promoten. Ook zongen ze nog een paar andere nummers, maar dit is allemaal in de vlog te zien natuurlijk. Na het optreden stonden we nog even met ze te kletsen, filmde ik ze nog even en gingen we op de foto. Leuke jongens!

IMG_6207

Daarna liepen we nog door de stad, op naar het station om weer naar huis te gaan. Wat is Amsterdam toch mooi!

IMG_6216

Tijdens het event kregen we nog een goodiebag met wat nieuwe producten mee naar huis. Ik ga ze lekker uitproberen!

IMG_6217

Op Centraal station is ook een Lush, waar ik ook wat dingetjes kocht. Ik kocht zelf 3 badproducten en een gezichtsreiniger. Ook leverde ik 5 lege potjes in van het merk, waardoor ik een gratis vers gezichtsmasker mocht uitzoeken. Bij de kassa kreeg ik ook nog twee gratis producten voor de voeten.

IMG_6219

Vrijdag sliep ik lekker uit en ging ik de vlog alvast bewerken. Met een kop verse muntthee natuurlijk! ’s Avonds moest er jammer genoeg weer gewerkt worden..

IMG_6222

Zaterdag kwam Stijn bij mij en ik vroeg hem wat we ’s avonds gingen eten. Zijn antwoord was duidelijk: sushi. We zijn al in veel sushi restaurants geweest, maar de Yume in Assen blijft onze favoriet!

IMG_6223

Mocht je ooit in dit restaurant gaan eten, bestel de Crispy Roll. Deze zijn goddelijk!

IMG_6235

Zondag sprak ik af met collega’s en deden we een high-tea. Iedereen maakte wat, dus dat is altijd leuk! Ik maakte arretjescake (in het midden).

IMG_6244

Groepsfotootje!

IMG_6256

’s Avonds gingen Stijn en ik nog even lekker bankhangen en speelden spelletjes. Daarna was het voor hem weer tijd om naar huis te gaan. De weekenden gaan ook al zo snel, helaas!

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Mei #4 | Afspraken in Amsterdam, sushi en High tea’en”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube