Photo Diary 2016 ♥ Mei #2 | Leuke perspakketjes, verse lelies en proefkapsels bruiloft

pdmei2 - kopie

Afgelopen week was een lekker weekje waarin het nog heerlijke lenteweer was. Ik ben lekker productief geweest voor de blog, ontving leuke perspakketjes met nieuwe producten en probeerde samen met mijn moeder een aantal proefkapsels uit voor een bruiloft. Lees je mee?

IMG_5908

Maandag was ik lekker een dagje vrij en deze heb ik dan ook nuttig besteed. Het was warm op mijn kamer boven, dus ik nam een grote bak met beautyspullen die gefotografeerd moesten worden, mijn camera en accessoires mee naar de woonkamer om daar te fotograferen.

IMG_5911

Ik experimenteerde met verschillende technieken. Zo maakte ik veel foto’s met verse bloemen op de keukentafel. Dit gaf een prachtig effect!

IMG_5915

Aan het eind van de middag had ik even genoeg van het bloggen, dus ging ik even Sims spelen.

Dinsdag heb ik gek genoeg geen foto’s gemaakt. Overdag heb ik genoten van het lekkere weer en schreef ik wat artikelen. ’s Avonds moest ik gewoon weer werken.

IMG_5938

Door het warme weer was ik woensdag al op tijd wakker, maar zo had ik wel wat aan mijn dag! Ik ontving een perspakketje van MUA met daarin 3 nieuwe kleuren Velvet Lip Lacquers. Hier ben ik zo benieuwd naar en met name naar het eerst kleurtje! Hier komt snel een review van.

Processed with VSCO with t1 preset

Ik maakte me klaar en filmde de Beautygloss Party shoplog. Deze kwam afgelopen zaterdag online.

IMG_5942

’s Middags had ik het zo warm, dat ik even wat afkoeling zocht door mijn auto te gaan wassen. Mijn auto was wel heel vies hoor, maar het was ook fijn om even met koud water bezig te zijn, hihi.

IMG_5945

’s Middags werd er nog een leuk pakketje bezorgd. Dit keer een nieuwe haarverzorgingslijn van L’Oréal Elvive. Deze producten ga ik de komende tijd lekker testen, zodat er snel een review van online kan komen.

IMG_5946

Donderdagmorgen begon ik de dag rustig aan. Op moederdag had ik een bos lelies gekocht voor mijn mams en nu komen ze heel mooi uit. Ik vind lelies één van de mooiste bloemen! Wat is jouw favoriet?

IMG_5952

’s Middags zat ik weer even lekker in de tuin en kroop daarna achter mijn laptop om een artikeltje te schrijven.

IMG_5953

’s Middags voor werktijd at ik nog wat opgewarmde macaroni van de avond ervoor. Vers gemaakt is natuurlijk altijd lekkerder, maar door de kaas smaakte het wel beter!

IMG_5955

De nacht van donderdag op vrijdag was kort, want vrijdagmorgen zat ik al vroeg bij de kapper. Vorige week maandag heb ik de hele ochtend bij de kapper gezeten om mijn haar te kleuren en ik was blij met het resultaat. Toch verbeelde ik me dat mijn haarkleur weer erg veranderd was na 2 keer mijn haar gewassen te hebben. Normaal ben ik niet zo’n zeikerd, maar aangezien ik zo’n 90 euro betaald heb voor het gewenste resultaat, viel het me toch zwaar tegen. Gelukkig kon ik terugkomen en is mijn haar opnieuw gekleurd op hun kosten, dus daar was ik blij mee!

IMG_5959

Eenmaal thuis lagen er twee perspakketjes op mij te wachten. Ik ontving een nieuwe mascara van Bourjois en twee kleuren nagellak van Make-up Studio. Daarna lakte ik mijn nagels met ‘Jump in my jumpsuit’ van Essie.

IMG_5962

Vrijdagmiddag was het ook heerlijk zonnig weer, dus ging ik een drankje doen bij vriendinnetje Marloes. Ook moest ik haar even bijpraten over de Beautygloss Party, waar ze door haar zwangerschap jammer genoeg niet bij kon zijn. ’s Avonds moest ik nog even werken en toen had ik eindelijk weekend!

IMG_5890

Zaterdag kwam de Beautygloss Party Shoplog online, heb jij de video al bekeken?

IMG_5969

’s Middags keek ik wat YouTube video’s en zo kwam ik uit op een heel leuk kanaal. Het kanaal heet This Gathered NestDeze familie uit de US bestaat uit een vader en moeder met twee biologische kinderen. Daarnaast hebben ze nog 3 kinderen geadopteerd, waaronder een chinees meisje met Syndroom van Down, die sinds een aantal maanden in dit gezin zit. Ze maken veel gezellige video’s, waaronder vlogs, Q&A’s en lookbooks. Je moet zeker even een kijkje nemen, ik smelt weg bij al die kinderen!

IMG_5976

Mijn vader ruimde de schuur op en vond mijn skeelers terug, yes! En gek genoeg passen ze ook nog. Stijn heeft ook een paar skeelers, dus dat gaan we binnenkort lekker doen!

IMG_5980

Onder de video van afgelopen zaterdag kreeg ik veel reacties op mijn haar. Ik had mijn haar toen gekruld met een andere krultang dan normaal en zondag deed ik dit ook.

IMG_5981

Deze krultang heb ik daarvoor gebruikt, dit is er één van Babyliss. Deze heb ik al heel erg lang, maar hij werkt goed voor als je fijnere krullen wil maken.

IMG_5992

A.s vrijdag heb ik een bruiloft van mijn zwager en schoonzus, dus ik was op zoek naar een leuk kapsel. Ik vond dit kapsel op Pinterest en heb mijn moeder gevraagd of ze dit met mij wil oefenen.

IMG_5989

Dus daar zaten we dan op zondagmorgen, hihi. We gaan nog een aantal keren oefenen, maar het resultaat is tot nu toe goed!

IMG_5991

Als lunch maakten Stijn en ik een lekker Turks brood met brie, walnoot en honing. Ons favoriet!

IMG_5994

’s Middags gingen we naar mijn zusje in Groningen. Daar aten we ’s avonds lekkere dürüm. Daarna reden we weer naar huis om de rest van de avond lekker bank te hangen!

Fijne week allemaal!

Liefs, Leonie

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

3 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Mei #2 | Leuke perspakketjes, verse lelies en proefkapsels bruiloft”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube