Photo Diary 2016 ♥ Maart #3 | Bloggen, gekke filters en naar de bioscoop

pdmaart3

Afgelopen week ging als vanzelfsprekend weer razendsnel voorbij. Ik heb deze week niet zo heel veel foto’s gemaakt, soms ben je zo druk met vanalles dat je het gewoon vergeet! Ik zal proberen de komende week wat meer ‘behind the scenes’ foto’s te maken. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

IMG_4918

Mijn week begon met een schoon opgemaakt bed. Het kost even wat tijd, maar als alles weer klaar is, geeft dat een heerlijk gevoel. Ik heb meteen even het huis gestofzuigd (of stof gezogen? ;)) en de meubelen afgestoft. Goed bezig, al zeg ik het zelf!

IMG_4926

Deze nieuwe geur van Calvin Klein ben ik momenteel aan het testen. Hij is zo lekker! Het is een unisex-geur, dus dit betekent dat het zowel voor mannen als vrouwen is. De geur is lekker fris en heeft iets mannelijks over zich, maar ik vind ‘m erg lekker!

IMG_4939

Verder maakte ik maandag veel productfoto’s en speelde ik wat met de 50mm lens. Ik fotografeer meestal met de standaard lens, maar ik moet zeggen dat ik helemaal weer into de 50mm lens ben geworden. Het effect is zo gaaf!

IMG_4965

Gek genoeg heb ik dinsdag helemaal geen foto’s gemaakt. Ik kan me eerlijk gezegd ook niet meer herinneren wat ik die dag gedaan heb, hihi. Wel heb ik ’s avonds gewerkt.

Woensdag was zo’n zelfde dag waarop ik niet veel gedaan heb. Ik merk dat ik overdag echt rustig aan moet doen als ik ’s avonds moet werken, anders val ik ’s nachts in slaap op mijn werk, haha! Ik lummel dan wat op mijn kamer, kijk YouTube video’s en maak me rustig klaar. Voor het werk at ik dit gerecht met rijst, bloemkool en een kerrie saus. Ik heb er een paar happen van gehad en smeerde vervolgens 2 crackers met kaas. Ik vond het gerecht niet zo lekker, helaas!

IMG_4969

Voor ik naar werk ging, reed ik even voor een boodschapje naar de winkel. Ook liep ik even het Kruidvat binnen en kocht ik wat dingen. De Oil-in-cream van L’oréal is trouwens echt een aanrader; het is zo lekker en maakt je haar super zacht!

IMG_4968

Kennen jullie de app MSQRD al? De gekke filters op Snapchat zijn inmiddels bekend, maar deze app heeft er nòg meer en zijn super realistisch. In de pauzes op werk liggen mijn collega’s en ik altijd in een deuk om deze gekke filters. Super grappig!

IMG_4971

Donderdag stond in teken van het filmen van een tutorial. Ik ben heel perfectionistisch, dus ik ben er altijd even mee bezig. Ik vind dat de look goed geslaagd is en de video staat inmiddels al online!

Processed with VSCOcam with t1 preset

De uiteindelijke look!

IMG_4993

’s Middags schreef ik wat artikelen en bewerkte ik de video. Dit onder het genot van leuke YouTube video’s zoals van Zoella, mijn favoriete buitenlandse YouTuber!

IMG_4995

Donderdagnacht waren we iets eerder vrij van werk. Helemaal niet erg, maar ik zat nog zoveel energie dat ik niet meteen kon slapen. Ik zette een kop thee en ging de aflevering van Temptation Island terugkijken.

IMG_4999

Mooie producten die ik vrijdag gebruikte.

IMG_5005

Vrijdagavond nog even een avond/nacht werken en toen had ik weekend! Na werktijd gingen we nog met een groep collega’s naar de MC, aangezien een collega die avond voor het laatst was.

IMG_5006

Zaterdag sliep ik eerst lekker uit en maakte ik me rustig klaar. Ik gebruikte o.a deze prachtige highlighter van Catrice. Dit product is fantastisch! Mocht je ‘m tegenkomen in de winkel, dan moet je ‘m ècht even gaan swatchen. You’re gonna love it!

IMG_5010

’s Middags reed ik naar Stijn toe en keken we een filmpje op Netflix. ’s Avonds zorgden wij voor het eten. We maakten aardappelbolletjes en kroketjes, gevulde kipfilet met brie, als groenten hadden we paprika en mais en sla. Yum!

IMG_5012

We hadden geen zin om thuis te blijven zaterdagavond, dus gingen we naar de bioscoop in Enschede.

IMG_5019

We wilden dolgraag naar de nieuwe Divergent film, The Allegian. In één woord: AMAZING! Ik zal er niet teveel over vertellen, voor wie er nog naartoe wil. Maar echt, wàt een geweldige film!

IMG_5014

In de bioscoop hebben ze nu ook M&M’s die je zelf kunt vullen in een bakje. Ik zag dit systeem voor het eerst in M&M’s World in London en ik keek m’n ogen uit. Het ziet er zo kleurrijk uit!

IMG_5025

Zondag was een typische zondagse dag. ’s Morgens gingen we naar een dienst toe, ’s middags gingen we op visite en daarna nog even Haaksbergen in. Deze foto maakte ik in de Hema, omdat ik de beauty afdeling er altijd zo mooi uit vind zien. We hebben alleen maar een hapjesschaal gekocht bij de Hema, haha!

Fijne week allemaal!

Liefs, Leonie

4 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Maart #3 | Bloggen, gekke filters en naar de bioscoop”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube