Photo Diary 2016 ♥ Juli #1 | Dagje Amsterdam, bruiloft en nieuwe items uit China

pdjuli1

Afgelopen week was voor mij een rustig weekje. Ik werkte een dag minder dan normaal omdat ik een aantal extra afspraken had. Ik ging een dag naar Amsterdam en sprak af met lieve Priscilla, had een bruiloft en ontving ik wat nieuwe items uit China. Kijk je mee naar mijn week?

IMG_6768

Maandag is normaal mijn vrije dag, maar deze week moest ik wel gewoon werken ’s avonds. Overdag deed ik lekker rustig aan en ging ik even naar het Kruidvat. Ik scoorde een wenkbrauwpotlood voor mijn zusje en een mooi blush palette van het merk Freedom voor mijzelf.

IMG_6769

Daarna ging ik even door naar de AH om kersen te kopen. Melissa attendeerde mij op deze bonus, dus ik kon ze niet laten liggen!

IMG_6770

Voor ik moest werken kroop ik nog even achter mijn laptop om een artikel te schrijven.

IMG_6771

Afgelopen week waren er bij Wehkamp de Wannahave Day’s, waarin wij het als werknemers altijd erg druk krijgen omdat mensen zoveel bestellen en retour sturen. De oranje loper lag al voor ons uit!

IMG_6774

Door de drukte moesten we afgelopen week langer doorwerken. Dinsdag sliep ik daarom lekker uit en maakte ik me rustig klaar voor weer een avond werken. Zoals elke dag kroop ik ook achter mijn computer en plaatste ik een bestelling bij Boozyshop. Ik kocht dit kwastenset van Boozy!

IMG_6777

Ook maakte ik alvast wat eten om mee te nemen naar mijn werk. Ik neem dit keer wat extra’s mee omdat ik langer door moet werken ’s nachts!

IMG_6778

Voor ik weg ga eet ik nog wat warm eten terwijl ik een vlog bekijk van Monica.

IMG_6782

Woensdag was alweer mijn laatste werkdag van de week. Wat een heerlijk gevoel om na woensdag alweer weekend te hebben! Deze make-up producten gebruikte ik woensdag.

IMG_6787

Hoewel ik woensdag moest werken tot ’s nachts, zat ik donderdagmorgen al vroeg in de trein. In Zwolle haalde ik snel een koffie, want dat had ik echt nodig! Het was trouwens heel druk in de trein, dus ik ben maar op een trap in een tussencoupé gaan zitten.

IMG_6790

Ik zal je eerlijk vertellen dat ik nog nooit eerder helemaal alleen in Amsterdam gelopen heb. En saai dat het was, haha! Ik had om 11 uur eerst een afspraak op mijn mediabureau. Dit ligt aan de Amsterdamse grachten, daar vind ik het altijd zo mooi en heerlijk toeristisch!

IMG_6800

Na een goed gesprek stond ik iets na 12-en alweer buiten. What to do? Ik had om 2 uur afgesproken met Priscilla op het station, dus ik liep met mijn ziel onder m’n arm langs de grachten. Daarnaast was het buiten echt vies weer en het regende heel hard. Niks aan!

IMG_6794

Ik ben maar naar een eetcafé toe gelopen om daar te lunchen. Koos vriendloos, hihi!

IMG_6796

Na de lunch liep ik weer langs de grachten. Ik zocht een winkeltje en ik dacht dat dit wel lopend te doen was. Dit viel toch nog behoorlijk tegen langs al die grachten! Het was gewoon ontzettend jammer dat het zulk prutweer was, dit loopt ook niet fijn.

IMG_6801

Het winkeltje wat ik zocht zit aan de Keizersgracht en het heet Otentic. Een tijdje terug was ik op een event waarbij dit merk aanwezig was en ik als blogger een waardebon kreeg voor een parfum naar keuze. Deze kon je dan ophalen in de winkel zelf en aangezien ik nog tijd over had, deed ik dit meteen. Ik werd heel vriendelijk geholpen en heb een heerlijke, bloemige geur uitgekozen!

IMG_6909

Daarna sprak ik af met Priscilla en gingen we samen naar het event toe per boot.

IMG_6802

We gingen naar een beauty event van Unilever waar veel nieuwe producten werden geïntroduceerd van verschillende merken. Altijd leuk en interessant!

IMG_6807

Ook kregen we een heerlijke kokosnoot, mmm!

IMG_6820

IMG_7670

Ook maakten we een leuke foto samen met Liset erbij. Altijd gezellig om deze meiden weer te zien en te spreken! Ik heb deze hele dag gevlogd en deze video staat inmiddels al online. Heb jij ‘m al gezien?

IMG_6817

Op de terugweg aten Priscilla en ik nog even wat bij Julia’s op het station. Ik had dit nog nooit gehad, maar je kunt mij altijd blij maken met pasta!

IMG_6819

Ook gingen we nog even langs Lush om een vers gezichtsmasker te kopen.

IMG_6830

Eenmaal thuis deed ik lekker rustig aan, ging ik douchen en verzorgde ik mijn handen lekker met Lush.

IMG_6835

Vrijdag kwam er een leuk pakketje binnen van Ebay! Ik had een tijd terug een nagellak rek besteld en deze kwam binnen. Dit rek is bedoeld voor mijn Essie lakjes, dus het organiseren kon beginnen!

IMG_6845

Het uiteindelijke resultaat. Prachtig niet? Ik ben er zo blij mee!! Jammer genoeg is er door de verzending een stukje afgebroken (schotje op de onderste rij). Ik ben hierover in contact met de verkoper, maar het gaat allemaal moeizaam, haha!

IMG_6861

Het Peach palette van Too Faced staat al maanden op mijn verlanglijstje, maar overal is hij uitverkocht. Ik kwam dit palette tegen op Aliexpress en ik twijfelde geen moment. Oké, het is een nepperd. Maar ik zal je verklappen, het pigment is geweldig en bijna niet van het echt te onderscheiden! Er zal deze week een review van online komen. Jammer genoeg kan ik je geen link meer geven naar dit palette, omdat hij uitverkocht is bij de verkoper waar ik het van kocht. Maar als je zoekt op ‘Too Faced Peach’, dan kom je een heel eind!

IMG_6864

’s Avonds maakte ik het avondeten en ik mocht kiezen wat. Ik ging voor Mexicaanse burrito’s, mmm!

IMG_6868

IMG_6867

’s Avonds had ik een bruiloft van een collega van mij, dus daarvoor maakte ik me klaar. Ik improviseerde wat met mijn haar en maakte een nonchalante vlecht die achter op mijn hoofd begint en naar voren gaat. Even wat anders dan normaal!

IMG_6881

Het mooie bruidspaar! Mijn collega is ook nog eens 27 weken zwanger, dus haar buik was prachtig te zien in haar mooie jurk!

IMG_6918

Zaterdag sliep ik eerst een gat in de dag omdat het feestje de avond ervoor tot laat duurde. ’s Middags reed ik naar Stijn en deden we rustig aan. ’s Avonds gingen we naar de verjaardag van schoonzusje Ashley!

IMG_6923

We kregen foto’s te zien van hun bruiloft in mei. Beschamend, haha! Deze foto is vast en zeker aan het eind van de avond gemaakt na heel wat biertjes en wijntjes, whihi.

IMG_6930

Zondag deden we ook lekker rustig aan, precies waar een zondag voor is! ’s Middags gingen we weer naar Stijns broer en vrouw waar we gezellig wat dronken. Stijn ging met zijn broer naar de Intratuin en ik keek met Ashley naar hun trouwfilm die ik nog niet gezien had.

IMG_6933

Stijn was dus in de Intratuin toen ik opeens een telefoontje kreeg. Meneer had een mooie lamp gezien die hij heel graag voor zijn verjaardag wilde; of ik ‘m ook mooi vond. Hij had geluk, want ik vind ‘m echt stoer! ’s Avonds ging ik op tijd weer naar huis toe. Het weekend gaat altijd zo snel, helaas!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

7 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Juli #1 | Dagje Amsterdam, bruiloft en nieuwe items uit China”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube