Photo Diary 2016 ♥ Januari #4

pdjan4

Vanavond kwam ik thuis na mijn eerste werkdag op een nieuwe werkplek. Ik werk sinds deze week in het nieuwe Wehkamp gebouw in Zwolle. Een eerste dag is altijd vermoeiend; nieuwe plek, andere werkzaamheden en mensen. Je kunt je dus voorstellen dat ik helemaal op ben! Toch vond ik wat energie om de wekelijkse Photo Diary te typen, want ik weet hoe leuk jullie deze vinden! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

IMG_4027

Maandag hadden Stijn en ik samen een dag extra vrij, omdat we vorige week een weekend weg gingen. ’s Morgens vertrokken we uit het huisje en ’s middags gingen we even Meppel in. Niet om uitgebreid te shoppen, want daar is het niet echt de stad voor. Maar lekker gezellig wandelen door de straten, ook leuk!

IMG_4030

We dronken en aten wat lekkers bij de V&D. Ik dronk pure chocolademelk, my fave!

IMG_4033

Ook verkochten ze Scent Chips bij de V&D. De verleiding was groot, maar ik heb er thuis eerst nog genoeg liggen!

IMG_4042

Bij de Wibra kwam ik deze geweldige acryl organizer tegen. Dit heb ik nog nooit eerder gezien, jij wel? Ik heb ‘m uiteindelijk niet gekocht, maar ik wilde deze tip toch graag delen met jullie.

IMG_4060

Dinsdag kwam mijn bestelling van E.l.f binnen, jeej! Lang geleden dat ik daar iets bestelde, maar vorige week was er een dag waarop de verzendkosten maar €1 was, dus besloot ik om eens iets bestellen.

IMG_4067

IMG_4082

Woensdag kocht ik een nieuwe telefoon. Ik had een iPhone 4s, maar mijn abonnement verliep bijna. Ik kocht een nieuwe iPhone 6s, de Rose Gold versie natuurlijk! Ik ben er nu al zo blij mee!!

IMG_4063

’s Avonds had ik zin in een filmpje, iets wat ik eigenlijk niet zo vaak meer kijk. Ik had zin in Mr. Grey, dus ik dook lekker op bed en lakte ondertussen m’n nagels.

IMG_4072

Noooo! Laat ik het doosje Bean Boozled vallen op de grond, mehh! Ik heb ze maar weggegooid, ik ben helemaal klaar met die dingen, hihi.

Processed with VSCOcam with x1 preset

Donderdag was het 28 januari. Alweer zes jaar geleden vroeg Stijn mij of ik z’n meisje wilde zijn. Time flies! ♥

IMG_4101

Donderdag kreeg ik een prachtig pakket thuisgestuurd. Hierin zaten twee boxen van BLUX; de normale box van januari en een hele grote, speciale box. De grote box is Limited Edition, hierover staat al een video online. A.s woensdag komt de box van januari online!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Donderdag was ik iets eerder vrij van werk, waardoor ik die 2 video’s kon filmen. Dus ik krulde m’n haren, gaf mijn make-up een touch-up en ging filmen!

IMG_4127

Weer een goede tip voor jullie! Ik zag bij de Action dat ze een nieuwe concealer hebben, een vloeibare! Hij kost maar €1,39 en ik kan je vertellen, hij is fantastisch en dekt super goed!

IMG_4132

Het weekend was ik bij Stijn en zaterdag waren we zo’n beetje de hele dag in Haaksbergen bij Stijns broer en zijn verloofde. Een drogisterij in het dorp gaat dicht en dus was overal korting op. Ik kocht deze 2 producten van Estée Lauder met 40% korting, hoppakee! Hier komt binnenkort een review over online.

IMG_4135

’s Avonds aten we met z’n 4-en lekker buiten de deur. Ik ging voor een döner hawai schoten, yum!

IMG_4144

Het is helemaal niets voor mij, maar ik was afgelopen weekend gewoon vergeten mijn make-up mee te nemen naar Stijn! Hahaha! Gelukkig hadden we geen plannen die dag, dus ging ik make-up loos de dag door. Wel vond ik in mijn auto nog een mascara en een wenkbrauwpotloodje, maar de mascara was totaal uitgedroogd. Ik probeerde nog de mascara op te warmen in een kop warm water, maar dat hielp jammer genoeg niet. Een naturel dagje dus, ook wel eens lekker!

IMG_4147

’s Avonds reed ik een beetje op tijd naar huis, aangezien de dag erop mijn eerste werkdag was op de nieuwe locatie. Thuis douchte ik nog lekker met de producten van Zoella. Goddelijk!

Deze week zal voor mij een intensieve week worden. De hele week werk ik in Zwolle op m’n nieuwe werkplek en het weekend vier ik mijn verjaardag, want zondag ben ik jarig!

Liefs, Leonie

4 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Januari #4”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube