Photo Diary 2016 ♥ Januari #2

pdjan2 (2) - kopie

Good morning! Hebben jullie allemaal een fijne week gehad? Ik heb een vrij normale (werk)week gehad, maar had daarentegen wel een super leuk weekend vol met leuke en gezellige dingen. Kijken jullie mee?

IMG_3748

Maandag was zoals gewoonlijk mijn blog-dagje en ik ben lekker productief bezig geweest. Ik maakte veel productfoto’s en maakte een look met producten waar een review van online moet komen.

IMG_3741

Ook filmde ik ’s middags een video, deze kwam afgelopen zaterdag online. IMG_3752

Ik lakte mijn nagels in een mooi kleurtje van W7.

IMG_3763

Dinsdagavond gingen Marloes en ik weer sporten en pfoe, dat was wel even weer wennen zo na de feestdagen. Ik heb nog een paar dagen last gehad van flinke spierpijn in mijn bovenbenen, hihi. Na het sporten ging ik lekker uitgebreid douchen met deze frisse douchegel van Treaclemoon.

IMG_3770

Ik was voor het eerst in het nieuws! Kort geleden werd ik door Nieuws.nl gevraagd voor een interview en afgelopen woensdag kwam dit artikel online. Super leuk! Stiekem voel ik me onwijs trots en ik heb veel leuke reacties gekregen uit mijn omgeving. Klik hier om het artikel te lezen.

IMG_3771

’s Avonds ging ik na werktijd even langs het Kruidvat. Ik kocht allemaal items in de aanbieding of in de sale. Ik ben een echte koopjesjager!

IMG_3777

’s Ochtends om 06:45 vertrek ik van huis om naar werk te gaan, zo ook vrijdag. Dit is wat ik zag: sneeuw! Gelukkig was het niet heel glad, want daar heb ik een gruwel hekel aan!

IMG_3781

’s Middags was ik iets eerder vrij, waardoor ik nog even de stad in kon om te snuffelen in de Sale.

IMG_3786

Ik had een kortingsbon van Douglas, een goede reden om weer wat te bestellen. Ik kocht een nieuwe MAC lipstick in de kleur Brick o la, want deze stond nog op m’n wishlist. Zaterdag maakte ik meteen foto’s van het product, want ik kon niet langer wachten. Binnenkort komt er een review van online!

IMG_3798

’s Avonds gingen Stijn en ik lekker uit eten bij Yume in Assen. We waren er nog nooit geweest, maar hoorden er al wel goede verhalen over.

IMG_3802

Dankzij mij is Stijn ook gek geworden op sushi. Hij hoeft het niet zo vaak te hebben, maar àls we het eten, dan gaat meneer helemaal los. Zijn favoriet is, net als die van mij, de Crispy Roll.

IMG_3808

Yumm!

IMG_3809

Zondagmorgen waren we al vroeg uit de veren. Ik deed de gordijnen open: sneeuw, again!

IMG_3818

Stijn wilde wat nieuws proberen: turks brood met brie, walnoten en honing. Eventjes in de oven zodat de brie smelt, et voilá! Super simpel om te maken en overheerlijk om te eten!

IMG_3820

Rond een uur of 10 gingen Stijn en ik naar buiten, op weg naar Hierden.

IMG_3821

We hebben namelijk een heerlijk relaxed dagje in de Zwaluwhoeve gehad. We zijn niet in veel sauna’s geweest, maar hebben urenlang in het zwembad gezwommen en in het bubbelbad gezeten. Lekker met z’n tweetjes genieten!

Fijne week allemaal! :)

Liefs, Leonie

 

7 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Januari #2”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube