Photo Diary 2016 ♥ Februari #4 | Werken, face swap en Pizzaretten

pdfeb4

Afgelopen week was een lekker weekje. Ik begon de week met een aantal dagdiensten, maar halverwege de week werden deze omgezet naar een paar avonddiensten. Een wisselend werkweekje dus! Ik houd van avonddiensten; ik ben echt een avondmens en heb een hekel aan vroeg opstaan. Daarnaast kan ik overdag lekker bezig voor andere dingen (bloggen bijvoorbeeld), al moet ik erop letten dat ik niet al teveel doe omdat ik op werk ’s avonds anders in slaap val, hihi. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

IMG_4616

Ik houd van koraalkleurige lipsticks en draag ze dan ook super graag. Deze 3 zijn van MAC: Coral Bliss, Runway Hit en Vegas Volt. Stuk voor stuk prachtige kleurtjes!

IMG_4618

Maandagmiddag lakte ik mijn nagels in een prachtig nieuw kleurtje van Essence. Dit is kleur 54 Dream On. Hier komt snel een review van online, want ik heb het kleurtje afgelopen week kunnen testen.

IMG_4619

’s Avonds waren de laatste 2 afleveringen van Celblok H op tv. Spannend!! Ondertussen maakte ik een artikel voor de volgende dag.

IMG_4621

Dinsdag at ik op het werk iets heerlijks als lunch, namelijk deze couscous-salade. Zo lekker en helemaal vers gemaakt in de keuken!

IMG_4626

’s Avonds ging ik weer lekker sporten met Marloes!

IMG_4629

Een gezonde snack na het sporten. Ik eet niet veel zuivel, maar ik had sinds tijden weer eens zin in magere yoghurt. Dit combineerde ik met fruit en wat kaneel.

IMG_4633

Op het werk staat er elke dag zo’n grote tap met vers fruitwater. Het is ook weer elke dag een verrassing welk fruit er in zit. Woensdag zat er citroen en munt in, yum!

IMG_4636

Na werktijd ging ik even langs de Action, want ik wilde een aantal dingen kopen voor een tutorial. Hier kunnen jullie binnenkort dus meer van verwachten!

IMG_4638

Ook scoorde ik bij het Kruidvat deze mooie blush voor een klein prijsje. Hij was ook nog eens onaangeraakt. Jackpot!

IMG_4644

Donderdag en vrijdag had ik avonddienst, dus woensdagavond hoefde ik niet vroeg te gaan slapen. Ik ben echt een avondmens, dus ik ben dan ook lekker lang opgebleven. Ik bekeek wat video’s op YouTube en schreef wat artikelen. Als avondsnack at ik een cracker met geitenkaas, love it!

IMG_4653

Donderdag bleef ik iets langer in bed liggen, want ik moest weer in het ritme komen van de avonddiensten. Dus ‘verplicht’ uitslapen om ’s avonds lang op te kunnen blijven. Geen straf! Tijdens het klaarmaken testte ik deze producten uit waar ik nog foto’s van moest maken op mijn gezicht.

MAC-Flamingo-Park-Collection-Spring-2016

IMG_4660

Vrijdag bestelde ik twee producten uit de MAC Flamingo Park collectie. De lipstick die ik wilde was al uitverkocht, maar ik heb wel een mooie blush en een beauty powder (highlighter) kunnen scoren. Heb jij ook wat van deze collectie gekocht?

IMG_4668

’s Middags kwam ook mijn bestelling van Douglas binnen. Ik had op mijn verjaardag een aantal cadeaubonnen gekregen, dus het werd tijd dat ik deze in ging leveren. Ik bestelde de nieuwste geur en tevens Limited Edition van Marc Jacobs waar ik ook een ketting bij kreeg en een blush van MAC in de kleur Margin.

IMG_4673

Blush Margin van MAC wilde ik al een tijd graag hebben, dus nu heb ik ‘m eindelijk. Ik denk dat deze kleur straks in de lente en zomer echt prachtig zal zijn. Ik ben er nu in elk geval al gek op! Een review volgt snel.

IMG_4669

Vrijdagnacht, 01:00: WEEKEND! Samen met een collega gingen we nog wat warms snacken bij de Big M.

IMG_4675

Stijn kwam zaterdagmorgen naar mij toe, aangezien ik de avond ervoor moest werken. ’s Middags gingen we even naar de Action om te snuffelen en wat nodige (en onnodige, hihi) dingen te kopen.

IMG_4677

Prachtige lucht aan het eind van de middag vanaf mijn balkon!

IMG_4681

De Face Swaps zijn de laatste tijd super populair en sinds Snapchat deze filter ook heeft toegevoegd, zie je ze overal voorbij komen. Stijn en ik probeerden het ook eens uit. Het verliep niet helemaal vlekkeloos, maar we hebben ons rot gelachen!

IMG_4683

´s Avonds kropen we lekker op de bank en zwijmelden we weg bij All You Need is Love. Wat houd ik toch van de zaterdagavond! En tja, een beetje gek doen hoort daar natuurlijk ook bij. ;)

IMG_4692

Zondag was een lekkere lambal-dag. We bleven de hele ochtend in bed liggen en gooiden de balkondeuren open waardoor het zonnetje lekker op het bed scheen. Daarna verzorgde ik mezelf met deze 2 producten van Zoella. Verder had ik een no make-up day, ik had er helemaal geen zin in en we hadden verder toch geen plannen. Daarnaast gebruik ik momenteel een medicijn tegen mijn acne, dus een rustdagje voor mijn huid is altijd mooi meegenomen!

IMG_4689

Als brunch maakten we een Turks brood met brie, walnoot en honing. En natuurlijk kon een potje Yahtzee niet ontbreken!

IMG_4694

’s Avonds gingen we met z’n allen Pizzaretten, kennen jullie dit? Het is een soort van gourmetten, maar dan met pizza’s. Dit was de eerste keer dat we dit deden en het is echt leuk om te doen!

Fijne week allemaal! :)

Liefs, Leonie

7 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Februari #4 | Werken, face swap en Pizzaretten”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube