Photo Diary 2016 ♥ Februari #3 | Blogverjaardag, avonddiensten & Primark

pdfeb3

Hoi. Ik leef nog, haha! Afgelopen week was het akelig rustig op mijn blog, I’m sorry! Afgelopen week voelde ik me niet helemaal fit en moest ik de hele week in de avond werken waardoor ik een compleet ander ritme had. Maar ik ben er weer! Deze week start ik met de wekelijkse Photo Diary van afgelopen week, kijk je mee?

IMG_4502

Maandag begon mijn dag rustig. Ik kwam bij van het weekend, ruimde mijn kamer op en verschoonde m’n bed. Een heerlijke start van de week!

IMG_4507

Maandagavond was mijn eerste avonddienst van de week. Het was even wennen, maar ik vind het wel erg lekker. Ik ben een avondmens en ik haat vroeg opstaan. Wel vind ik het een groot nadeel dat ik ’s middags warm moet eten. Ik krijg dan geen hap door mijn keel, dus at ik een lekkere maaltijdsalade.

IMG_4509

Zo’n eerste avond is het wel even wennen om tot ’s nachts te moeten werken. Gelukkig helpt koffie een beetje om de avond door te komen, hihi.

IMG_4510

En jawel, na werktijd moest er ook nog eens gekrabd worden. Bah!

IMG_4513

Dinsdag sprak ik met Marloes af om te gaan shoppen. Onze eerst stop: de DM drogist in Gronau (Duitsland).

IMG_4514

Heaven!

IMG_4522

Wederom goed geslaagd bij de DM! A.s woensdag komt hier een shoplog van online.

IMG_4521

Naast de DM zit een supermarkt, waar we heerlijke broodjes haalden. Deze broodjes, mmm! Hier kun je me ècht voor wakker maken!

IMG_4523

Daarna reden we door naar Enschede, wat maar zo’n 15 minuutjes rijden is vanaf Gronau. We bezochten de Primark, waar het echt verrassend rustig was! Zo konden we lekker op ons gemakje rondlopen.

IMG_4526

En ook bij de Primark zijn we goed geslaagd! Een shoplog hiervan staat inmiddels al wel online.

IMG_4534

’s Avonds ging ik lekker op tijd douchen en keek ik Celblok H terug van de avond ervoor.

IMG_4545

Kennen jullie dit luchtje van One Direction? Z0 lekker! Zoet, maar ook weer lekker fris. Hij zit nu standaard in mijn werktas, om mezelf af en toe even op te frissen met een lekker luchtje!

IMG_4552

Ik probeerde een nieuw gerecht uit van Aviko. Ik houd helemaal niet zo van aardappelen, maar dit zakje vond ik wel erg lekker! En je kunt me trouwens alles voorschotelen waar tomaat en paprika in zit, love it!

IMG_4553

Op Feelunique.com bestelde ik deze 3 producten uit de Zoella Beauty lijn. Het geurtje is echt overheerlijk, ik ben er nu al verslaafd aan! De bodylotion kost €5,28, het geurtje €6,34 en het make-up tasje €5,54. De verzendkosten naar Nederland zijn trouwens boven de €15 gratis en je kunt gewoon betalen met iDeal. Deze webshop is groot favoriet van mij, ik bestel er ook regelmatig foundations van bijvoorbeeld Rimmel, omdat ze in Engeland veel meer kleurtinten verkopen, dus ook lichte foundations voor mijn porceleinen huidje. Yes!

IMG_4562

Ik maakte productfoto’s van nieuwe producten van Artdeco. Ik legde het flesje plat, maar blijkbaar zat hij niet goed dicht. Oeps! Ach, het leverde wel een mooi plaatje op, hihi.

IMG_4570

Make-up van vrijdag. Het palette van de Action is zo mooi! Ik zal hier binnenkort een look mee maken, want daar kreeg ik veel vragen over. De blush is trouwens van Artdeco. Hier komt deze week een review van online!

IMG_4581

Spaghetti van mama, dat gaat er altijd goed in, ook al is het ’s middags voor werk. Vrijdag was mijn laatste avonddienst van de werkweek. Daarna was het weekend!

IMG_4589

Het weekend was rustig. Zaterdag gingen Stijn en ik even Enschede in. Ik had o.a nog een cadeaubon van The Bodyshop die ik inwisselde voor 2 mini bodybutters. Ook sloeg ik mijn slag bij de Etos, want op het tweede oogproduct kreeg je 70% korting. Deze eyeliner van Miss Sporty gebruik ik al jaren en ik wil niets anders meer. Meteen maar even wat ingeslagen!

IMG_4594

Parfum van de dag, of eigenlijk van het weekend. Dit geurtje van Oriflame nam ik mee voor het weekend. Het wordt tijd dat ik deze vaker ga gebruiken, want hij is zo lekker!

IMG_4597

Zondagmiddag speelden we een aantal potjes Yahtzee, zoals bijna elk weekend. Ik ben blij dat Stijn net zoveel van spelletjes houdt als ik. Jammer genoeg is hij er ook altijd nèt wat beter in, of zou hij geluk hebben?

IMG_4600

’s Avonds bakten we lekkere pannenkoeken voor de familie. Lang geleden dat ik ze gehad heb!

IMG_4596

Zondagmiddag schrok ik heel erg. Ik ben gewoon mijn eigen blogverjaardag vergeten! Ergens kon ik me herinneren dat Elise joanne en ik op dezelfde dag zijn begonnen met bloggen. Op haar blog las ik die middag een artikel met haar 3-jarig bestaan. Oepsie! Blushingbeauty.nl bestaat dus nu officiëel 3 jaar, jeej!

Om dit te vieren, zal er a.s week een leuke winactie verschijnen op mijn blog en op mijn Instagram. Houd beide dus goed in de gaten!

Liefs, Leonie

12 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Februari #3 | Blogverjaardag, avonddiensten & Primark”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube