Photo Diary 2016 ♥ Februari #2 | Boete, pakketjes & Valentijnsdag

pdfeb2

Het is weer maandag, tijd voor een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week ontving ik een aantal prachtige pakketjes, kreeg ik een snelheidsboete en aten we op Valentijnsdag op een wel heel speciale locatie. Kijk je mee naar mijn week?

IMG_4349

Maandag was mijn vrije ‘blog-dag’ en ik ben dan ook heel productief bezig geweest. Ik maakte veel productfoto’s, want ik was bijna door mijn voorraad foto’s heen! En daarnaast kon ik niet wachten om alle nieuwe producten te proberen.

IMG_4367

Ook was het weer eens tijd om mijn make-up kwasten te wassen, iets wat ik heel snel vergeet. Het was een enorme klus om voornamelijk de foundationkwast echt schoon te krijgen. Note to myself!

IMG_4370

Als er een envelop met ‘Justitieel Incassobureau’ op de deurmat valt met jouw naam erop, dan is het foute boel. Ik kreeg er meteen buikpijn van, want twee jaar geleden rond dezelfde tijd kreeg ik 2 fikse boetes van samen zo’n 350 euro. Gelukkig viel de hoogte van deze boete mee, maar het is zeker zonde van het geld. Doei, 2 MAC lipsticks, haha!

IMG_4371

De hele dag ben ik druk bezig geweest, dus ’s avonds had ik even nergens zin in. Ik bekeek wat vlogs op Youtube en rommelde in mijn stash. Heerlijk om te doen!

IMG_4374

Op mijn nieuwe werkplek hebben ze een fantastische keuken in de kantine en alles is ook nog eens heel goedkoop. Zo at ik dinsdag als lunch deze bagel met een smoothie. Ik was nog geen €3 kwijt!

IMG_4386

Toen ik thuis kwam van werken, lag er een groot pakket van Essence op de keukentafel. OMG! Heel binnenkort komt er een grote campagne aan met Essence, Girlz en CosmoGIRL waar ik aan mee mag doen. Hoe tof!

IMG_4385

’s Avonds ging ik weer lekker zweten met Marloes tijdens een les Sh’bam en Bodyshape!

IMG_4390

Daarna stapte ik lekker onder de douche met deze heerlijke douchegel van Balea.

IMG_4398

Ik heb een tas die ik alleen maar gebruik voor werk, maar deze viel zowat uit elkaar. Bij het Kruidvat kocht ik deze tas voor maar €6,50 omdat hij in zo’n Sale bak lag met 50% korting. Ka-ching!

IMG_4400

Ook kocht ik deze wasgel met Tea Tree. Als tiener gebruikte ik de Tea tree lijn heel erg vaak, dus ik ben benieuwd of ik het nu nog steeds zo fijn vind.

IMG_4401

’s Avonds snuffelde ik wat op de webshop Feelunique, een britse webshop. Ik bestelde deze 3 producten van Zoella. De verzendkosten naar Nederland zijn vanaf €15 gratis en je kunt gewoon betalen met iDeal, ideaal!

IMG_4408

Toen ik donderdagavond thuis kwam van werk, stonden er 4 pakketjes op mij te wachten. Wow! Ik had niks besteld, dus dan is het altijd weer een verrassing wat erin zit, hihi. Ik ontving wat nieuwe producten van Utsukusy, The Body Shop, NYC en Andrélon.

IMG_4415

’s Avonds filmde ik een video voor de zaterdag. Ik gebruik dan altijd de studiolampen, aangezien het buiten donker is.

IMG_4417

Ik ging voor de verandering eens op tijd naar bed, want ik was echt kapot!

IMG_4407

Om de week goed af te sluiten, aten mijn collega’s en ik wat lekkers uit de kantine. Dit keer een stukje pizza, een couscous salade en een smoothie. Yum!

IMG_4421

Gelukkig ging de dag redelijk snel en was het al vlot 17:00, weekend!!

IMG_4426

Ik reed even langs de Action voor wat dingetjes en zo spotte ik dit nieuwe setje. Ik heb ‘m niet meegenomen, maar ik wilde het toch even delen voor de liefhebbers!

IMG_4448

Stijn kwam zaterdagmiddags pas, waardoor ik nog even de tijd had om een Valentijnslook in elkaar te zetten voor een blogpost. Deze look kwam gisteren online, heb jij ‘m al gezien?

IMG_4467

De look!

IMG_4470

’s Avonds maakte mijn zusje Mexicaanse bonenschotel als avondeten.

IMG_4471

Sinds ik de Make-up Eraser getest heb, gebruik ik niet meer anders! Na 3 avonden gebruikt te hebben, moet hij toch echt in de was.

IMG_4483

Zondag was het Valentijnsdag! Stijn en ik doen er eigenlijk weinig speciaals aan, maar we vinden het wel gezellig om dan iets leuks te doen samen. We gingen uit eten, in een bejaardentehuis. Ja, echt! Mijn zusje werkt daar in de keuken en ze tipte ons om daar eens te gaan eten. Stijn en ik waren de jongsten in het restaurant en alle ogen waren op ons gericht wat erg grappig was. Maar het eten was verrukkelijk en we hadden het gezellig samen, daar gaat het uiteindelijk om!

IMG_4490

Het toetje, ook helemaal in Valentijn-stijl!

IMG_4489

Eenmaal thuis trokken we onze chill-kleding aan (zoals wij dat altijd noemen) en keken we Wie is de Mol terug. Zit jouw Mol nog in het spel?

IMG_4491

Ook speelden we een aantal potjes Yahtzee en wat kaartspelen.

IMG_4493

De rest van de middag en avond hebben we lekker lui in bed gelegen. We keken een filmpje en een aantal vlogs van Enzo Knol. Ik had niet verwacht dat Stijn dit leuk zou gaan vinden, haha!

Fijne week allemaal!

Liefs, Leonie

7 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Februari #2 | Boete, pakketjes & Valentijnsdag”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube