Photo Diary 2016 ♥ December #3 | Leuke pakketjes, naar L’occitane in Amsterdam en sushi

pddec3

Afgelopen week was een lekker weekje. Wel had ik last van een keelontsteking, maar verder heb ik me prima vermaakt. Zo moest ik een aantal dagen werken, ontving ik een aantal leuke pakketjes en ging ik met Priscilla naar Amsterdam. Lees je mee?

img_9835

De nacht van zondag op maandag was vreselijk. Mijn keel zat helemaal dicht en ik kon nauwelijks slikken. Maandagmorgen fietste ik dus meteen naar de Kruidvat om er wat voor te halen. Ook haalde ik deze parfum die jarenlang favoriet is geweest van mij, maar nergens meer te koop is. Wat een geluk!

img_9837

Ik fietste door naar de Action om te snuffelen. Priscilla tipte mij op twee nieuwe highlighters, dus daar moest ik even naar kijken.

img_9867

Uiteindelijk kocht ik de twee highlighters en 3 kleuren oogschaduw.

img_9839

Ik was maandag lekker productief, want ik deed meteen wat boodschappen voor de week. Ook weer klaar!

img_9843

Rond een uur of 3 bedacht ik me dat ik nog moest lunchen, dus ik maakte een lekker belegd broodje met brie, walnoot en honing. De rest van de middag keek ik een aantal afleveringen van PLL.

img_9850

Stijn had zin in burrito’s, dus dat maakte ik ’s avonds. Één van mijn favoriete maaltijden!

img_9857

Dinsdagmorgen maakte de postbezorger mij al op tijd wakker, maar gelukkig wel met een leuk pakketje. Van het merk Ziaja ontving ik een aantal producten om te testen. Ik ben hier zo benieuwd naar!

img_9865

’s Middags was ik aan het multitasken. Zo keek ik PLL (helemaal verslaafd trouwens!) en bewerkte een video.

img_9868

Als avondeten maakte ik gekruide aardappeltjes met biefstuk en sla. ’s Avonds moest ik werken.

img_9871

Woensdag stond ik al op tijd op het perron om naar Amsterdam te gaan.

img_9894

Ik sprak af met lieve Priscilla. Zij kreeg een uitnodiging voor een event van L’occitane en ik mocht gezellig mee!

img_9874

We waren al op tijd in Amsterdam, dus gingen we nog even shoppen. Bij MAC kocht ik een mooie highlighter en een poeder. Deze week zal er een artikel online komen waarin ik laat zien wat ik allemaal kocht die dag.

img_9875

In de Bijenkorf stond een prachtige stand van Viktor&Rolf, daar moest ik even een foto van maken. Geef mij die bloemenboog maar!

img_9889

Onze volgende stop: NYX. De vorige keer dat we in Amsterdam waren was het enorm druk daar, maar nu wilden we echt even kijken. Ik kocht o.a deze pore filler, omdat ik daar veel goede dingen over gehoord heb!

img_9890

We lunchten even wat bij de Hema voordat het event begon.

img_9892

Het event van L’occitane was erg leuk en interessant! Ik was trouwens nog nooit eerder in de winkel geweest, dus ik keek mijn ogen uit. Na het event kregen we nog wat lekkers mee naar huis, altijd leuk!

img_9893

Het werd al vroeg donker en terwijl we wachtten op onze taxi, zaten we op het bankje met een mooi uitzicht over Amsterdam.

img_9902

Donderdag was een saai dagje, ik was bij mijn ouders en moest ’s avonds werken. Vrijdagmorgen startte ik de dag rustig en deed de afwas.

img_9903

En er kwam een leuk pakketje binnen, namelijk van Essie! Dit is de nieuwste wintercollectie met 6 prachtige kleuren. Swatches zijn snel te vinden op mijn blog!

img_9908

Vrijdagavond moest ik nog werken, dus zaterdag sliepen we lekker uit. ’s Middags reden we even naar Enschede om door de stad te struinen. Ik kocht bij de Primark een paar schoenen voor kerst en een bomberjack.

img_9909

Ik hoef Stijn niet meer te vragen wat hij graag wil eten als we in Enschede zijn, want dan weet ik meteen het antwoord. Sushi natuurlijk!

img_9913

Met volle buikjes ploften we ’s avonds op de bank en keken, heel fout, Home Alone.

img_9919

Zondag sliepen we ook lekker uit en deden rustig aan. Stijn speelde een nieuwe game die hij kocht voor de Xbox en ik schreef kerstkaartjes.

img_9920

Mijn beautykamer was de hele week al een doorn in het oog. Tijd om op te ruimen! Ik deed een lekker muziekje aan en gaan met die banaan!

img_9922

Kennen jullie de geuren van Zoella al? Ik ben er dol op! Ik bestel regelmatig op de Britse webshop Feelunique.com omdat daar foundations goedkoper zijn en in een lichtere kleur verkrijgbaar zijn. Ook verkopen ze daar producten van Zoella (Zoë Sugg). Ik bestelde de nieuwste geur, Sweet Inspirations, een lekker vanillegeur. En ik bestelde een back-up van Let’s Spritz, mijn favo geur!

img_9928

Als avondeten maakte ik een lekker soepje met een mix van aardappelen, bonen en champignons.

img_9932

En om het weekend af te sluiten dronken we koffie en een borrel bij de ouders van Stijn. Gezellige afsluiting!

Fijne week allemaal!

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ December #3 | Leuke pakketjes, naar L’occitane in Amsterdam en sushi”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube