Photo Diary 2016 ♥ Augustus #2 | Shoppen in Meppen, veel regelen en klussen in onze woning!

pdaug2

Afgelopen week was wederom een druk weekje waarin we veel moesten regelen voor onze woning. Tussendoor moest er gewoon gewerkt worden en ging ik met mijn zus winkelen in Meppen. Lees je mee?

IMG_7809

Maandag ging ik samen met mijn zus naar Meppen. Zij wilde graag eens naar de DM toe en ik had ook al een lijstje klaarliggen met wat ik moest halen. Meppen ligt net over de grens in Duitsland en het zit in een overdekt winkelcentrum (MEP). We gingen ook nog naar andere winkels toe, zoals naar de C&A waar ik deze leuke tas scoorde voor maar 7 euro en een blouse.

IMG_7810

In Duitsland hebben ze de lekkerste broodjes, dus we haalden wat lekkers en ging buiten lunchen. Het was zulk lekker weer!

IMG_7811

Ik zag in de DM dat er binnenkort ook een NYX schap komt, jeej!

IMG_7815

Het mandje was weer goed gevuld! Don’t worry, het is van mijn zus en mij samen, hihi.

IMG_7821

Ik zag allemaal nieuwe producten van Essence, dus ik besloot wat leuks mee te nemen voor een First Impression video! Deze zal volgende week dinsdag online komen.

IMG_7826

Dinsdagmorgen werd de nieuwe tv van mij en Stijn bezorgd, whoehoe! Er was echter één probleem; de tv hadden we die zondag ervoor gekocht en een dag later zagen we dat hij in de reclamefolder stond voor 150 euro goedkoper. Na wat telefoontjes gepleegd te hebben met de klantenservice, zat er niks anders op dan weer terug naar Leeuwarden te rijden waar we de tv kochten. Mijn dinsdag bestond dus voornamelijk uit reizen. Maar ach, voor die 150 euro heb ik het er wel voor over!

IMG_7843

Op de terugweg reed ik even langs de Ikea voor een paar kleine dingetjes.

IMG_7848

En toen ik thuis kwam stond er heerlijke verse lasagne op mij te wachten. Het ziet er misschien niet zo lekker uit, maar dat was het zeker! Na het eten maakte ik mezelf snel klaar en moest ik werken ’s avonds.

IMG_7850

Van collega’s kreeg ik een boodschappentas vol met schoonmaakproducten om te gebruiken in onze nieuwe woning. Super lief!!

IMG_7855

Woensdag, donderdag en vrijdag heb ik niet zo heel veel beleefd. Deze dagen bestonden voornamelijk uit het opruimen en inpakken van spullen en ik moest in de avond werken. Ik heb eigenlijk niet veel spullen, maar het kost zoveel tijd en werk om alles uit te zoeken!

IMG_7881

De nacht van vrijdag op zaterdag was kort; ik moest werken tot half 2 ’s nachts en de volgende ochtend zat ik om 8 uur al fris en fruitig in de auto richting Stijn. Ik was moe, maar wel enthousiast. We gingen namelijk voor het eerst klussen in ons huisje!

IMG_7886

IMG_7893

Zowel zaterdag als zondag zijn we lekker bezig geweest met voornamelijk schilderwerk. Ik wil niet teveel spoilen met foto’s, aangezien ik alles vlog. De eerste verhuisvlog zal morgenmiddag online komen! De gang en woonkamer zijn nu helemaal klaar met verven, dus we zijn een heel eind opgeschoten!

IMG_7919

Kwasten wassen 2.0, haha! Mijn eigen make-up kwasten laat ik verslonzen, maar deze verfkwasten móesten wel schoongemaakt worden!

IMG_7920

Tussen alle bedrijvigheid door moest er ook nog gegeten worden.Wij komen tegenover een supermarkt te wonen, dus dat is ideaal!

IMG_7927

Zondagavond ging ik wat op tijd naar huis, wat was ik kapot! Stijn gaat deze week samen met zijn broer verder met het schilderwerk in de andere kamers. Ik kan daar jammer genoeg niet bij zijn aangezien ik gewoon moet werken en de afstand daarvoor te groot is. Volgend weekend ben ik er gewoon weer bij en gaan we beginnen aan de vloer. Can’t wait!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

4 Responses to “Photo Diary 2016 ♥ Augustus #2 | Shoppen in Meppen, veel regelen en klussen in onze woning!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube