Photo Diary 2015 ♥ Oktober #4

pdokt4

Goodmorning!

Hebben jullie een goed weekend gehad? Mijn weekend was korter dan normaal, aangezien ik zaterdag moest werken. In eerste instantie zou ik de rest van het weekend alleen zijn, omdat Stijn andere plannen had met vrienden. Maar op het allerlaatste moment ging dat niet door, dus kwam hij alsnog zaterdagavond bij mij. De schat! Maar ik was blij, hihi. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

IMG_2441

Maandagavond was de lucht zó mooi! Het wordt al snel donker natuurlijk, maar ik was nog op tijd voor een fotootje. Blijft fascinerend zo’n gekleurde lucht!

IMG_2451

In de Photo Diary van vorige week vertelde ik dat ik zaterdagavond bij Priscilla kwam om een nieuw thema te maken voor mijn blog. We snuffelden ook samen door haar make-up stash en ik mocht zóveel producten van haar hebben waar ze niks meer mee doet. Er zitten echt hele mooie merken bij en ik kan niet wachten om alles te gebruiken!

IMG_2458

Een nieuw kleurtje op mijn nagels. Dit is Sand Tropez van Essie!

IMG_2461

Sinds mijn nieuwe lay-out online staat, heb ik weer meer zin en energie gekregen om met mijn blog bezig te gaan. Het voelt zo ontzettend goed om een frisse start te beginnen! Ik heb op mijn vrije maandag veel tijd besteed aan het aanpassen van verschillende pagina’s, zoals ‘over mij’ en ‘samenwerkingen’ en heb me verdiept in plug-ins, widgets en andere coderingen. Super nerdy allemaal, maar ik begin het nog leuk te vinden ook!

IMG_2468

Deze week had ik een fijn rooster, want ik was dinsdag óók nog vrij. Dit kwam natuurlijk omdat ik de zaterdag moest werken. Ik vond het niet erg, want zo had ik nog meer tijd om met mijn blog bezig te gaan, video’s te maken en series te kijken op Netflix.

IMG_2473

Één van mijn favo lipsticks, Desirable van Estée Lauder.

IMG_2477

Dit wollen vest kocht ik ooit bij de Primark en hoewel ik deze nooit buiten huis zou dragen, is hij heerlijk warm voor in huis. Perfect voor een vrije dag!

IMG_2497

Maandenlang heb ik de studiolampen niet hoeven te gebruiken, maar nu het sneller donker wordt, zal ik er toch weer aan moeten geloven. Het is een goede oplossing hoor, maar ik film toch het liefst in daglicht. Ik gebruik ze dus alleen als het ècht niet anders kan!

IMG_2506

Mooi en fijn hoekje!

IMG_2513

Jaaaaaa! Ik behaalde deze week de 16.000 abonnees op YouTube!! :D

IMG_2515

Zaterdag was een trieste dag. Mijn wekker ging namelijk al om 05:00 om te werken. En op een zaterdag is dat natuurlijk extra zuur. Toch had ik wel de energie om een minuut nadat m’n wekker ging dit op Snapchat te zetten, hihi.

IMG_2516

Zaterdag kwam ook een nieuwe video online waarin ik 5 herfstlipsticks van MAC swatchte. Heb jij ‘m al gezien?

IMG_2517

Om 15:00 was ik vrij en had ik eindelijk weekend, yay! Ik reed met m’n auto door de wasstraat, want smerig dat hij was!

IMG_2519

’s Avonds bakte papa pannenkoeken, ik at er eentje met banaan. Lekker!

IMG_2521

Zaterdagavond kwam Stijn toch nog, jeej! Mijn dag kon niet meer stuk, want ik vond het al een vreselijk idee dat ik hem dit weekend niet zou zien. De lucht was zaterdagavond weer pretty! 

IMG_2523

’s Avonds hadden we een lekkere bankhang-avond met drankjes en lekkere dingen. In het weekend mag dat! ;)

IMG_2525

Hebben jullie nog iets gedaan met Halloween? Ik eigenlijk niet, maar ik spotte wel een mooi spinnenweb op mijn balkon zondagochtend. Ook wel een beetje halloween-ish, toch? ;)

IMG_2526

Zondag chill-dag! Stijn en ik hadden allebei een drukke week achter de rug, dus we hadden niet veel zin om iets te doen gisteren. Hoeft ook niet altijd, toch? Make-up loos en makkelijke kleding it is. Heerlijk zo’n dagje!

IMG_2533

Wauw, kennen jullie dit nog? M’n ouders zijn aan het opruimen en kwamen dit tegen van mij. Te grappig om dit terug te zien. Ik was echt een fanatieke spaarder!

IMG_2543

’s Middags maakte ik heerlijke wraps als late lunch. Het zijn spinaziewraps met kipfilet, rucola, pecannoten en honing. Overheerlijk!

En hoe was jouw week? :)

Liefs, Leonie

 

 

 

10 Responses to “Photo Diary 2015 ♥ Oktober #4”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube