Photo Diary 2015 ♥ December #4

pdec4

Goedemorgen! Hebben jullie de kerstdagen allemaal weer overleefd? Ik kan vandaag nog even lekker bijkomen, want ik ben nog een dagje extra vrij. Even lekker vooruit werken voor de komende dagen en daarnaast mijn kamer drastisch opruimen, hihi. Kijken jullie mee naar mijn allerlaatste Photo Diary van 2015?

IMG_3414

Maandag stond in teken van het creëren van een Kerst make-up look. Ik stond redelijk op tijd op, omdat ik wist dat hier veel tijd in zou gaan zitten. Ik had van tevoren nog niet echt een idee wat ik wilde gaan maken, dus al spelende is er een look ontstaan. Op deze foto zie je enkele producten die ik voor de look gebruikt heb.

IMG_3411

In werkelijkheid zag mijn bureau na het maken van de look er zo uit, hihi.

IMG_3410

Na het maken van de look stuurde ik meteen deze foto naar de meiden op Whatsapp om mijn creatie te laten zien, waar ik best wel trots op was!

IMG_3432

De tutorial kwam vorige week woensdag online en ik kreeg alleen maar complimenten. Zo leuk, dank jullie wel!

IMG_3421

’s Avonds gunde ik mezelf wat me-time en keek ik sinds lange tijd weer eens Netflix. Ik keek de film Cinderella die sinds kort op Netflix staat. Assepoester is mijn favoriete sprookje! Ondertussen lakte ik mijn nagels.

IMG_3429

Essie – Private Weekend, een prachtige witte kleur met een fijne glitter. Toch was de glitter minimaal te zien, dus bracht ik nog een extra glitter topcoat aan.

IMG_3438

Daarna sprong ik lekker onder de douche met Snow Fairy! Stiekem vind ik het zonde om de fles op te maken, maar aangezien deze fles al van vorig jaar is, zal ik wel moeten. Het zou natuurlijk zonde zijn als de fles over datum raakt en ik ‘m helemaal niet meer kan gebruiken.

IMG_3440

Lekker m’n kerstpyjama aan!

IMG_3443

Na werktijd ga ik soms even langs de Action om te snuffelen. Zo kwam ik vorige week dit setje tegen. Op zich niet heel bijzonder, tot ik de parfum rook die erin zit. De geur ruikt precies als Chloé eau de parfum. Dus mocht je Chloé te duur vinden, dan moet je zeker dit geurtje bij de Action even ruiken!

IMG_3466

Ik trakteerde mezelf op een mooi kerstcadeau. Ik wilde het Gwen Stefani palette van Urban Decay zo ontzettend graag hebben, dus ik besloot ‘m gewoon te kopen. Gewoon even lekker gek doen, waarom ook niet? Ik ga er snel foto’s van maken zodat er binnenkort een review van online kan komen!

IMG_3469

Donderdag om 15:00 had ik weekend, jeej! Eenmaal thuis ben ik lekker op de bank YouTube video’s gaan bekijken, want ik liep behoorlijk achter met dagelijkse vlogs van verschillende kanalen. Ook bekeek ik mijn eigen vakantievlogs van Tunesië terug. Zo leuk om dat weer terug te zien!

IMG_3475

’s Avonds kwam Stijn en keken we samen All you need is love. Daar keken we al maanden naar uit, we vinden het geweldig!

IMG_3476

Vrijdag was het Eerste Kerstdag en de dag begonnen we rustig. We sliepen heerlijk uit en ’s middags gingen we brunchen met het gezin.

IMG_3479

Mijn make-up look maakte ik niet zo heftig als in de tutorial. ’s Middags zouden we naar familie gaan en die zijn niet zo van de make-up, hihi. Ik paste me dus aan en ging voor een minimale, maar wel feestelijke make-up look. Ik droeg Chili van MAC als lipstick, wat de look wel iets knallends maakte!

IMG_3490

Met de familie gingen we ’s avonds heerlijk eten, er stond een heerlijk buffet klaar met van alles!

IMG_3495

Mijn moeder koopt elk naar met Kerst van die Fortune Cookies. Dit is zo’n koekje die je open kunt breken waar vervolgens een spreuk in zit. Dit jaar kocht zij ze bij de Hema, mocht je benieuwd zijn.

IMG_3496

Dit was mijn spreuk. Een beetje vanzelfsprekendmaar zeker waar!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Zaterdag kwam de laatste video van dit jaar online. Ik unboxte de BLUX box van December en trok voor de gelegenheid een lekkere kersttrui aan.

IMG_3499

Zaterdag was het Tweede Kerstdag en Stijn en ik gingen naar zijn familie toe om te gourmetten. Ook speelden we nog 30 Seconds met z’n allen, zo’n leuk spel!

IMG_3501

Zondag was het Derde Kerstdag, of hoe je het ook wilt noemen. ’s Middags waren we niet vooruit te branden, dus deden we een spelletjesmiddag. Stijn en ik zijn gek op spellen, dus wij waren wel een paar uur zoet!

IMG_3503

En jawel, ’s avonds ging het gevreet gewoon door. Gourmetten it is, hihi. Daarna kon ik echt even geen eten meer zien, de komende dagen doe ik lekker rustig aan!

Ik hoop dat jullie ook allemaal Fijne dagen gehad hebben! :)

Liefs, Leonie

5 Responses to “Photo Diary 2015 ♥ December #4”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube