Photo Diary 2015 ♥ December #3

pddec3

Goedemorgen! Hebben jullie allemaal een goede week gehad? De dagen tot kerst kunnen we inmiddels aftellen, ik kan niet wachten! Afgelopen week was een vrij normale week en het weekend was zoals gewoonlijk weer gezellig samen met Stijn. Kijk je mee?

IMG_3292

Als ik één favoriete herfst/winter lipstick moet noemen, dan is het zonder twijfel Captive van MAC. Dit is zo’n bijzondere kleur en op de één of andere manier ook nog goed draagbaar. Ik vind ‘m fantastisch en kan deze kleur iedereen aanraden om eens te proberen!

IMG_3302

Vorig weekend kocht ik bij Lush een aantal nieuwe producten, dus het werd eens tijd om mijn stolp op te ruimen. Hierin bewaar ik mijn Lush bruisballen. Niet alleen omdat ze dan goed blijven, maar het ziet er ook nog eens leuk uit! Ik heb een aantal oude eruit gehaald, deze zal ik binnenkort gebruiken in bad.

IMG_3306

Deze producten gebruik ik standaard elke dag. De overige producten wissel ik nog wel eens af, maar de basis blijft in principe hetzelfde. De kwast van Boozyshop is ook echt geweldig voor foundation!

IMG_3308

Maandag kreeg ik ook mijn nieuwe visitekaartjes binnen, jeej! Ik had wel visitekaartjes, maar deze waren behoorlijk verouderd en er stond een foto van mezelf op. Niet heel professioneel, al vind ik zelf. Nu mijn blog in een nieuw jasje is gestoken, leek het mij een goed idee om nieuwe visitekaartjes te maken. Voorop staat mijn logo en op de achterkant mijn gegevens. Ik ben er blij mee! De metalen houder kreeg ik trouwens gratis bij mijn bestelling bij Vistaprint, whoe!

IMG_3310

Een tijd geleden kocht ik bij Lush deze Sugar Scrub. Wat heb ik daar spijt van! Ik heb de scrub één keer gebruikt, maar ik haalde mijn huid letterlijk open. Overal krassen en op mijn scheenbeen zelfs zo erg dat er bloed bij kwam kijken.. Ik wist dat het een agressieve scrub zou zijn, maar zó erg had ik het niet verwacht. In de prullenbak ermee!

IMG_3313

In september kocht ik bij de Primark deze schattige pyjamabroek. Hij lag een tijdje in de kast, omdat het natuurlijk een echte kerstpyjama is. Maar nu mag hij eindelijk aan, yes!

IMG_3314

Sturen jullie tegenwoordig nog kerstkaartjes? Ik eerlijk gezegd niet. Toch kreeg ik een leuk kerstkaartje van een PR bureau, wat attent!

IMG_3315

We waren er een een beetje laat mee thuis, maar de kerstboom staat! Het maakt de hele woonkamer een stuk gezelliger, vinden jullie ook niet?

IMG_3319

Vrijdagmiddag na werktijd hadden we op het werk nog een kerstborrel waarbij we onze kerstpakket op konden halen. De sfeer was supergezellig en ik ging naar huis met een goed gevuld pakket met voornamelijk.. voedsel natuurlijk, hihi.

IMG_3325

Vrijdagavond ging ik naar Stijn toe en zaterdagmorgen haalde hij lekker vers brood bij de bakker. Als verrassing nam hij ook wat speciaals mee. Een stol met witte chocolade eromheen. Mmm!

IMG_3329

Terwijl ik aan het make-uppen was aan de keukentafel, stond Stijn in de keuken om iets te bakken.

IMG_3348

Make-up of the day. Ik had niet zoveel zin in oogschaduw of lipstick, lekker comfy op de zaterdag!

IMG_3373

Dit is wat Stijn uiteindelijk gecreëerd heeft in de keuken. Ziet het er niet overheerlijk uit? Hij heeft foto’s gemaakt van het recept en de ingrediënten, dus daar gaan we snel een artikel over schrijven!

IMG_3378

Even klaarmaken om naar vrienden te gaan ’s avonds!

IMG_3387

Vrienden van ons wonen sinds kort samen, dus kwamen wij langs om de woning te bekijken. We aten samen lasagne en dronken lekkere wijntjes. Gezellig!

IMG_3389

Ook hebben ze een lieve kitten, Belle. Ze is super speels en hoewel ik allergisch voor katten ben, kon ik het niet laten om even met haar te spelen. De jeukende ogen die ik een uurtje later kreeg, nam ik maar voor lief, hihi.

Fijne week allemaal en alvast prettige feestdagen! :)

Liefs, Leonie

 

7 Responses to “Photo Diary 2015 ♥ December #3”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube