Photo Diary 2015 ♥ December #2

pddec2 (2) - kopie

Het is alweer maandag, wat gaan de weken toch snel! Het mag van mij nog wel iets sneller gaan, des te eerder is het Kerst! Afgelopen week was een vrij normale week, de werkdagen leken voorbij te kruipen. Gelukkig heb ik een gezellig weekend met Stijn gehad en zijn we naar Duitsland geweest. Kijk je mee?

IMG_3151

De laatste tijd merkte ik dat mijn make-up niet meer zo goed zat op mijn gezicht. De foundation en poeder die ik gebruikte maakte mijn gezicht erg cakey en je zag de foundation goed zitten. Misschien komt het door het weer, want ik heb hier normaal geen last van. Ik gebruik nu een week deze poeder van Essence en mijn make-up zit weer goed! Ik heb weer een oude favoriet ontdekt!

IMG_3164

Maandag ben ik lekker bezig geweest met van alles en nog wat. Productfoto’s maken, swatchen en video’s opnemen. Een lekker blogdagje!

IMG_3174

Altijd weer fijn om ’s avonds m’n bed in te kruipen. Vooral na een lange werkdag kan ik er erg naar verlangen..

IMG_3175

Dinsdagavond gingen Marloes en ik weer lekker sporten! Een les Bodyshape en daarna nog een les Sh’bam.

IMG_3188

Voor wie het niet weet, ik maak graag muziek. Jammer genoeg heb ik er niet zoveel tijd meer voor, maar als ik een gaatje heb, kruip ik graag even achter de piano. Ik speel het liefst muziek van Ludovico Einaudi.

IMG_3189

Ohh, wat was Expeditie Robinson afgelopen donderdag spannend! Ik kan niet wachten op de eindfinale aanstaande donderdag. Voor wie ben jij? Ik ben voor Oscar of Anna, al gunde ik het Klaas ook enorm. Jammer dat hij eruit is..

IMG_3191

Ik kreeg 2 nieuwe producten van Miss Sporty opgestuurd. Dit zal binnenkort online komen op m’n blog!

IMG_3195

Ik lakte mijn nagels in een mooi koraal kleurtje. Ik kon de kleur nergens op de verpakking vinden, maar het is er eentje van Bourjois.

IMG_3203IMG_3210

Zaterdag gingen Stijn en ik, samen met mijn ouders naar Oldenburg in Duitsland. Ik was nog nooit eerder naar een Duitse kerstmarkt geweest, dus ik was benieuwd. Het zag er in elk geval super gezellig uit met alle lampjes!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Maar jeetje, wat was het druk! Stapje voor stapje konden we ons verplaatsen door de menigte. Ontzettend jammer, want zo moest je een eeuwigheid wachten tot je bij een kraampje kon kijken, waarna je vervolgens weer weggeduwd werd door een volgende.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik ben ooit een keer eerder in Oldenburg geweest, samen met Marloes, Esther en Elise. Ik kon me nog herinneren dat daar een Lush zat, dus daar zijn we even langs gelopen. Het was vreselijk druk in het kleine winkeltje, maar ik heb toch een aantal items kunnen kopen. Ik kocht mijn geliefde gezichtsreiniger Herbalism, 2 bruisballen voor mezelf (Rose Jam Bubbleroon en Candy Mountain) en voor mijn zus kocht ik een bad bomb, The experimenter.

IMG_3226

Ook liepen we door een overdekt winkelcentrum waar een enorme kerstboom stond. Pretty!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Een Duitse bratwurst kon natuurlijk niet ontbreken op zo’n dag!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Voor we weer terug naar huis reden, dronken we nog wat warms bij Illy. Ik nam een warme chocolademelk met Baileys. Te lekker!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Prachtig al die versierde straten!

IMG_3236

Wat ik verder nog kocht op de markt waren een paar Bretzels. O.M.G, hier kun je mij voor wakker maken. Weet iemand van jullie hier een goed recept van?

IMG_3237

Zondag was een rustig dagje. Mijn oom en tante met m’n 2 neefjes kwamen op visite. Stijn en ik namen m’n neefjes mee naar de speeltuin. Zo konden zij hun energie kwijt en konden wij een frisse neus halen. Lekker!

Fijne week allemaal! :)

Liefs, Leonie

6 Responses to “Photo Diary 2015 ♥ December #2”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube