Photo Diary 2014 ♥ Oktober #4

pdokt4

 

Goedemorgen! Ik zeg het volgens mij elke week, maar wat gaan de weken snel zeg! Zo zit je nog volop in de zomer en zo maak je alweer plannen voor de Kerstdagen. WOW! Afgelopen week heb ik veel gewerkt, maar voelde ik me ook niet zo fit. Ik ben nog steeds niet helemaal 100%; ik voel een griepje opkomen maar het zet zich niet voort. Aan de ene kant wel prettig dat het niet gebeurt, maar aan de andere kant is het ook niet fijn om me elke keer zo slap en futloos te voelen. Hopelijk waait de griep over, dat zal wel zo handig zijn haha!

IMG_4642

Deze leuke lakjes kocht ik bij de Hema en volgens mij zijn ze nieuw. Ik weet het niet heel zeker, maar ze lagen in een apart display. Ik vond ze leuk en ik nam 2 kleuren mee. Ik schrijf er binnenkort een review over!

sweetsour

Via Ebay bestelde ik deze lipstick van MAC in de kleur Sweet & Sour. In het artikel van donderdag konden jullie ‘m ook al bewonderen en daar vertel ik ook bij welke verkoper ik ‘m gekocht heb. Ik vind het zo’n prachtige kleur en ik ben er echt blij mee!

IMG_4645

Helemaal herontdekt: Eau de Zwitsal. Als je van de traditionele geur van Zwitsal houdt, dan moet je dit geurtje zeker gaan ruiken als je in de drogist bent. Wat oh, het is zo fijn! Ik heb deze fles al jaren, en afgelopen week heb ik ‘m weer volop gebruikt. Ik spray deze het liefste op na het douchen of op mijn bed voordat ik erin kruip.

IMG_4652

Ik houd van late-night-blogging. Ik ben een avondmens en kan tot heel laat doorwerken als het moet. Wanneer ik dit artikel type, is het bijna 22:00 en ik vind het heerlijk. Ik schrijf ’s avonds meestal het artikel voor de volgende ochtend, tenzij ik andere plannen heb het weekend waardoor ik vooruit moet schrijven.

IMG_4656

Ik kom graag bij de Action en bij de Big Bazar. Beide winkels zijn héél gevaarlijk voor de portemonnee. Ik heb òf helemaal niets nodig of één ding, en ik verlaat vervolgens de winkel met alles behalve dat ene wat ik nodig had. Herkenbaar? De geurkaarsjes op de foto zijn mijn all time favourite van de Big Bazar, ze ruiken zo lekker!

IMG_4659

Als iemand mij vraagt wat mijn lievelings chocolade is? Dan zeg ik Milka. Of nog beter, de Crispello’s. Zo af en toe haal ik ze voor mezelf, omdat ik vind dat je jezelf soms mag verwennen, toch? Wat is jouw favoriete chocolade?

IMG_4670

Bij de Action kocht ik dit kleurboek voor volwassenen. Ja echt, voor volwassenen! Ik had er al veel over gehoord, dus ik moest er ook maar aan geloven. Daarnaast was ik er ook super nieuwsgierig naar, omdat veel meiden zeggen dat het heel ontspannend werkt. Ik was als kind al dol op kleuren en tekenen, maar met name dingen inkleuren. Ik heb ook veel kleurwedstrijden gewonnen omdat ik ‘een speciale techniek’ had. Wat ik deed? Ik trok met stift de lijntjes over en kleurde het vervolgens in met potlood. Nu weten jullie mijn geheim hoe ik die wedstrijden won, haha!

IMG_4674

In het begin van de week voelde ik me al niet helemaal lekker en had ik last van buikgriep (om niet verder in detail te treden, hahaha!). Op woensdag was ik echt niet lekker, maar ik wilde me niet ziek melden op werk. Gelukkig werkt make-up als een goed medicijn en toverde ik mezelf weer helemaal ‘beter’. Wat make-up al niet kan doen met een mens!

IMG_4699

Donderdag werkte ik ook een lange dag en ik kwam echt kapot thuis. Moe van het werken, maar vooral erg zwak en daarnaast nog hoofdpijn. Ik ben lekker lang gaan douchen en ik kroop op tijd m’n bed in. Ik viel als een blok in slaap en heb het klokje rond geslapen van 10 tot 10. Blijkbaar had mijn lichaam het nodig, want de dag erna voelde ik me een stuk beter!

IMG_4721

Dit is lange tijd mijn favoriete parfum geweest en dit is alweer mijn 2e flacon die ik gebruik. Het is Jette by Jette Joop, een vrij onbekende parfum volgens mij. Maar het is zo lekker! Volgens mij is hij nog heel moeilijk verkrijgbaar, maar via internet moet dat vast wel lukken nog.

IMG_4727

De postbode kwam met een leuk pakketje van de Douglas, jeej! Ik had een MAC lipstick besteld in kleur Myth. Hier hebben jullie gisteren een artikel over kunnen lezen. Ik ben er zo blij mee!

IMG_4743

Vrijdag at ik als lunch een wrap met gerookte zalm, rucola sla en pijnboompitjes. Ik ben de laatste dagen echt van de wraps! Weten jullie nog lekkere recepten met wraps als lunch? :)

IMG_4745

Heerlijk zo’n vrije dag waarop je niks hoeft te doen. Een lekkere trui aan van de Primark en de haren lekker slordig, I love it!

IMG_4750

Mijn MAC Lipstick collectie ♥ Er komt binnenkort een swatch-video van online!

IMG_4752

Soms voel ik een drang om iets op te ruimen. Donderdagavond was de lade met lipglosses aan de beurt. Ik heb een aantal producten weggegooid die niet meer goed waren en de rest heb ik weer netjes opgeruimd. Ik vind het heerlijk om zo af en toe door m’n stash te neuzen om te kijken wat ik allemaal heb om vervolgens weer dingen te ontdekken. En daarnaast geeft het mij een goed gevoel dat het weer opgeruimd is.

IMG_4763

Zaterdag heb ik hele dag gewerkt en toen ik ’s avonds thuiskwam was vriendlief er al. Hij bracht dit prachtige bloemstuk mee voor mij, zo lief! En daarnaast vind ik het bloemstuk heel erg mooi en vooral apart!

IMG_4759

Op zondagmorgen hebben we lekker uitgeslapen en we hadden ook nog eens een uur extra! De rest van de ochtend hebben we lekker in bed StukTV gekeken en dronken we verse koffie. Heerlijk zo’n luie zondagmorgen!

IMG_4773

’s Middags ging ik samen met m’n oom, tante, 2 neefjes, Stijn en zusje Annemiek naar Slagharen toe. Ben ik een dagje vrij, ga ik alsnog naar Slagharen, haha! Maar aangezien ik altijd in de winkels sta, zie ik de rest van het park natuurlijk niet en kom ik al helemaal de attracties niet in als ik moet werken. Dus dit keer was ik gewoon bezoekster! Samen met m’n zusje ging ik in de Looping, yay!

IMG_4775

We bleven t/m het einde, want om 19:30 begon de lichtjesparade. Ik weet hoe de parade gaat en ik zie ‘m dagelijks, maar het is toch weer anders als je het op een andere plaats bekijkt. En daarnaast had ik de laser-show en het vuurwerk ook nooit echt goed gezien. Het park is ’s avonds zo mooi verlicht trouwens, erg mooi!

Fijne week allemaal! :)

Liefs, Leonie

24 Responses to “Photo Diary 2014 ♥ Oktober #4”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube