Photo Diary 2014 ♥ Oktober #3

pdokt3

Goedemorgen! Het is alweer maandag, de weken vliegen letterlijk voorbij. Ik heb de afgelopen week veel gewerkt maar ook een aantal leuke dingen gedaan. Natuurlijk heb ik veel foto’s gemaakt die ik jullie kan laten zien. Enjoy!

IMG_4442

Mijn week begon met een grote twijfel tussen deze 2 nagellakjes. Na lang twijfelen koos ik toch voor de rechter, deze vond ik wat meer bij de herfst passen!

IMG_4447

Ik vind een mooie lucht zo fascinerend, ik kan er uren naar kijken. Ditzelfde heb ik met mooie wolken, ik vind het zo mooi! Op mijn nieuwe kamer heb ik een groot balkon, dus vanaf daar kan ik de lucht nog beter bekijken!

IMG_4457

Mooie producten bij elkaar. Ik kreeg veel vragen over de lipstick en de kwast. De lipstick is Captive van MAC en de kwast heb ik gekocht bij het Kruidvat voor een aantal euro.

IMG_4458

Op dinsdag ging ik een dagje shoppen met lief vriendinnetje Daniëlle in Enschede. Eerste halte: Primark. En poeh, wat was het druk! Ik raak dan altijd een beetje in paniek en krijg het dan snel warm met zoveel mensen om me heen. Maar gelukkig ging het allemaal goed en liep ik de winkel uit met een goed gevulde tas! Ik kwam ook nog een aantal kijksters tegen die met me op de foto wilden, dus dat was erg leuk! :) Uiteraard heb ik een shoplog gefilmd, deze komt a.s woensdag online!

IMG_4465

Lekker lunchen bij de La Place. Ik had een lekker broodje roomkaas en een Iced Cappuccino, mmm!

IMG_4470

We zijn nog even verder gaan winkelen in Enschede en hebben daar ’s avonds wat gegeten. Daarna gingen we door naar onze laatste halte: de DM in Gronau! Gronau is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Enschede, dus daar waren we zo. Daniëlle was nog nooit in de DM geweest, dus ik heb haar even wegwijs gemaakt, haha! Natuurlijk ging ik ook hier niet met lege handen naar huis en a.s zaterdag komt hier een shoplog van online.

IMG_4473

Oeh, dit blijft toch zo’n heerlijke geur! Someday van Justin Bieber. Eerlijk? Ik heb niets met Justin, maar dit geurtje is zo lekker!

IMG_4480

Op woensdag heb ik de hele dag gewerkt en ’s avonds ben ik lekker gaan chillen op mijn kamer. YouTube video’s kijken en bloggen, I love it!

IMG_4488

Lippen a la Kylie Jenner zijn HOT op dit moment. Wat vinden jullie van deze trend? Ik vind het soms iets tè, maar bij bepaalde looks geeft het zo’n mooi effect! Fun fact: op mijn nieuwe blog-profielfoto ‘draag’ ik ook deze lippen, en het ziet er niet eens gek uit! Het lijkt alsof mijn lippen van nature iets voller zijn. Ik vind het wel mooi, maar niet dagelijks ;)

IMG_4491

Ohh, hier had ik zo’n zin in! Ik koop het echt nooit omdat ik het te duur vind. Maar zo af en toe mag je jezelf verwennen, toch?

IMG_4495

Dit is zo’n fijne bodybutter van The Body Shop! Deze serie met Argan olie bestaat nog niet zo lang, maar ik vind de butter erg lekker.

IMG_4547

Ik ben nog steeds aan het knutselen met een goede setting voor mijn video’s. De achtergrond en setting vind ik zo erg mooi, maar ik zit alleen nog in de knoei met de belichting! Als de zon overdag fel schijnt, dan kan ik niet filmen en ’s avonds is het weer te donker. Zo lastig! Ik zit er sterk aan te denken om toch softboxen aan te schaffen, maar ik ben zo bang dat de belichting in video’s zo onnatuurlijk wordt. Als iemand van jullie hier ervaring mee heeft, laat het me weten! :)
Voor nu vind ik het eerst wel prima, de belichting en lampjes zien er wel herfst-achtig uit zo!

IMG_4556

Lekker make-uppen op donderdag! Wat kan ik soms toch blij worden van bepaalde producten, herkennen jullie dit?

IMG_4564

En ook lakte ik mijn nagels met dit leuke lakje van P2 in de kleur Pretty.

IMG_4566

Lieve Elise van Happilyeverafterx was zaterdag jarig, jeeej! Ik vind het jammer dat we zo ver van elkaar wonen en ik mis het samen zijn op het Vriendinnen Weekend echt!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Zondagmorgen op een vrije dag. De zon scheen lekker toen ik de balkondeur opengooide en ik kroop weer lekker in bed. Heerlijk zo’n lui dagje! Althans, dat dacht ik. Ik moest nog veel productfoto’s maken die middag, maar ’s morgens mocht ik lekker rustig aan doen van mezelf.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik ging voor een zacht roze pastel-look. Ik houd van dit soort kleurtjes!

IMG_4577

Ik wilde deze kleur lipstick van MAC al zo lang hebben, maar jammer genoeg was hij Limited Edition. Via Ebay heb ik ‘m nog kunnen krijgen via deze verkoper. De kleur is zo prachtig! Ik schrijf er geen review meer over omdat de lipstick niet meer ‘normaal’ verkrijgbaar is.

IMG_4580

De rest van de middag ben ik lekker producten gaan fotograferen terwijl ik afleveringen van Awkward keek.

IMG_4600

Oehh, de lucht was gisteravond zo mooi! Ik zag veel foto’s voorbij komen op Social Media, dus ik was blijkbaar niet de enige die de lucht zo fascinerend vond!

IMG_4601

En ik sloot mijn vrije dag af met een heerlijk maskertje!

Fijne week allemaal!

Liefs, Leonie

19 Responses to “Photo Diary 2014 ♥ Oktober #3”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube