Photo Diary 2014 ♥ Oktober #2

pdokt2

Goedemorgen! Het is weer maandag, dus tijd voor een nieuwe Photo Diary. Laat ik er verder niet teveel woorden aan vuil maken, let’s begin!

IMG_4153

Ik ben nog steeds heel blij met dit horloge. Ik kocht ‘m op Centerparks tijdens het Vriendinnen Weekend, maar dit kon je natuurlijk ook wel zien in mijn shoplog van het weekend. De kleuren passen perfect bij me en ook de grootte is precies goed. Love it!

IMG_4178

Deze sapjes zijn populairder dan ooit, ook al bestaan ze best al wel een tijd. Ik was er nooit echt nieuwsgierig naar, omdat ik niet goed wist of het lekker zou zijn. Maar oh, ze zijn zo fijn! Ik vind ze allemaal lekker, maar Cherry-oh-baby is wel favoriet!

IMG_4190

Als ik moet werken neem ik standaard brood en wat fruit mee. Maar op een vrije dag vind ik het heerlijk om uitgebreid te lunchen. Natuurlijk heb ik niet elke dag een lekker broodje of verse frambozen in huis, maar zo af en toe trakteer ik mezelf. Ik kan er zo enorm van genieten en het is ook nog gezond ook!

IMG_4198

Oeeh, mijn NYX blush in kleur Taupe krijgt al een enorme deuk! Ik gebruik deze blush (bijna) elke dag om mijn gezicht mee te contouren. Het is een perfecte taupe kleur voor het shapen!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Waar ik ook enorm verliefd op ben geworden, is deze lipstick van MAC in de kleur Diva. Wauw, wat een heerlijke herfst/winter kleur is het toch!

IMG_4289

Ik heb afgelopen week veel dagen gewerkt en als ik daarbij ‘moet’ bloggen vergt dat veel energie en tijd. Op een vrije dag probeer ik dan ook zo af en toe een ‘me-time’ in te lassen waarbij ik even helemaal niks hoef te doen. Mijn nagels lakken, dat dan weer wel, haha!

IMG_4327

Essie – Sand Tropez, een mooie zachte kleur.

IMG_4328

Deze splash van Victoria’s Secret heb ik veel gedragen de afgelopen tijd. Ik ben sowieso erg dol op vanille en ik vind het dan ook heerlijk om deze geur te sprayen voor het slapen gaan. Heerlijk!

IMG_4355

Mijn wishlist at the moment. Wat staat er bovenaan? Softboxen! Ik vertelde het al in een video, maar ik word gèk van de belichting op mijn nieuwe kamer. Ik heb een groot raam in de hele breedte van mijn kamer en dat is perfect. Tenminste, als het licht niet tè fel is of tè donker. Met softbox lampen kun je zelfs filmen wanneer het buiten donker begint te worden, dus dat heb ik echt wel nodig aangezien we de donkere periode weer in gaan. De andere producten zijn gewoon leuke hebbe-dingetjes, haha!

IMG_4365

Oeh, deze 2 blush palettes van Make-Revolution zijn zo prachtig! Ik heb lang moeten wachten om ze te kunnen swatchen omdat ik veel moest werken, maar wat was ik blij toen het eindelijk kon! Er komt binnenkort een review over online.

IMG_4375

Het was weer eens tijd voor een nieuwe profielfoto op Social Media en op mijn voorpagina op m’n blog. Ik vind het dan leuker en professioneler om deze te maken met mijn Canon. En daarnaast vind ik fotograferen ook superleuk om te doen! Ik maakte de foto’s op mijn balkon, met de camera op een statief en een afstandsbediening erbij.

pdokt2 (2)

Dit zijn de twee leukste foto’s die eruit gekomen zijn. Ik vind ze leuk! Mag je dat van jezelf zeggen? Ik had een feel good day die dag, mag ook wel eens gezegd worden! :)

IMG_4405

Er is één lade in mijn make-up kast waarin ik producten bewaar die ik nog moet fotograferen. Op mijn bureau staat een apart mandje waarin ik producten leg die ik al wel gefotografeerd heb maar ik nog moet uitproberen of een look mee moet maken en dat vervolgens weer moet fotograferen. Dit werkt voor mij het beste, maar de lade met ‘nog te fotograferen’ producten raakt steeds voller en voller. Ik heb er ook te weinig tijd voor, dus ik hoop dat ik dit binnenkort snel kan afwerken want ik kan eigenlijk niet wachten om alles te gebruiken. Het harde leven van een beautyblogger, haha! ;)

IMG_4411

Mijn favoriete kleur van Essie, Tart Deco.

IMG_4416

Deze 3 leuke tubes kocht ik in een setje bij de Action voor maar €1,79. De geuren zijn zoet, jeugdig, maar wel heel lekker en verzorgend. De tubes zien er ook nog eens leuk uit en voor de prijs hoef je ze helemaal niet te laten liggen!

IMG_4419

Make-up of the day

IMG_4432

Mijn nieuwe kamer wordt steeds gezellig en ik ben er zo blij mee! Ik ben ook enorm blij met het nieuwe dekbedovertrek die ik kocht bij de Big Bazar. Ik ben echt van roze gaan houden! Ik krijg veel vragen over het hart-kussen; deze kocht ik lang geleden bij de Primark, dus ik weet niet of deze nog verkrijgbaar is.
Ook heb ik al kerstverlichting opgehangen. Althans, ik weet niet of het specifiek voor kerst bedoeld is aangezien het witte roosjes zijn, maar ik vind het heel schattig staan en het is leuke sfeerverlichting!

IMG_4435

Ik probeer elk jaar naar London te gaan en dat is mij de afgelopen 5 jaar ook gelukt. En ook dit jaar gaat het weer gebeuren! Dit keer ga ik samen met m’n vriend en we gaan maar één dag. Op vrijdagavond 7 november vertrekken we met een bus, op zaterdagmorgen komen we aan in London waar we dus de hele dag kunnen zijn. Dezelfde avond vertrekken we weer richting Nederland waar we zondagmorgen weer aankomen. Niet heel veel tijd in London dus, maar het leek me wel leuk om het op deze manier te ervaren. Ik ga dus niet heen om te shoppen, maar om vriendlief kennis te laten maken met London. Uiteraard sleep ik hem wel even de Superdrug/Boots in, hihi.

IMG_4438

Een heerlijk ontbijtje op zondagmorgen voordat ik ging werken. En ja, een rijstewafel met kaas kan natuurlijk niet ontbreken, haha! ;)

Fijne week allemaal!

Liefs, Leonie

22 Responses to “Photo Diary 2014 ♥ Oktober #2”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube