Photo Diary 2014 ♥ November #3

pdnov3

Goedemorgen allemaal! Hoe was jullie afgelopen week? Ik vind het lastig om mijn week kort samen te vatten in één zin, dus laten we maar meteen door gaan naar de foto’s want dat zegt natuurlijk veel meer ;)

IMG_5220

Mijn week begon met een leuk berichtje van Marloes dat ik bijna 10.000 heb op YouTube. Ik wist dat het er aan zat te komen, maar had niet het idee dat ik al ZO dichtbij zat. Spannend..

IMG_5229

Wat houd ik toch van de herfst! De bladeren, de temperatuur en het zonnetje wat zo af en toe nog stiekem komt.. heerlijk!

IMG_5232

Het was weer tijd voor mijn maandelijkse feestje, om maar niet verder in detail te treden.. ;) Ik kan me soms zó ziek voelen dat ik nergens zin in heb, behalve chocolade dan hihi. Ik kroop lekker in mijn bed en keek een paar afleveringen van Once Upon a Time, heerlijke serie om naar te kijken!

IMG_5238

Ik verveelde me, dus ik ging lekker make-uppen. Op de één of andere manier voel ik me dan altijd wat beter en make-up doet ook wonderen!

IMG_5243

Maandagavond sprak ik af met vriendinnetje Daniëlle om samen Sex Academy te kijken op RTL5. Een lachwekkend programma, maar nòg leuker als je het samen kijkt, haha! En wat bleek, Daniëlle vierde hetzelfde ‘feestje’, dus ze had alvast chocolade ingeslagen, jeej!

IMG_5249

Lekker knuffelen met Juna! :)

IMG_5248

Via Facebook had ik een winactie gewonnen van Flormar in Enschede. Dit pakketje had ik vorige week zaterdag al opgehaald, maar deze week kwam de foto op hun Facebook te staan. In het pakketje zat een cadeaubon (€5), oogpotlood, mascara, smokey quattro en een rode lipstick. Geen idee of ik hier nog wat mee ga doen, maar dat zien jullie vanzelf!

IMG_5283

Dinsdag was het tijd om te filmen! Ik filmde voor het eerst met mijn witte muur en het beeld is nu zóveel beter! Ik kreeg ook veel complimenten bij de comments en dat vind ik leuk om te horen! Ik doe alles om het voor jullie aangenamer te maken om naar mijn video’s te kijken.

IMG_5285

Mijn kamer is altijd één dikke bende als ik een film-dag heb. Overal spullen en lampen die opgezet zijn, maar het hoort er bij!

Processed with VSCOcam with t1 preset

De foto is een beetje wazig, maar het is een classy look! Ook krulde ik mijn haren weer eens sinds een lange tijd en dit deed ik op de manier van Mascha in haar laatste haar tutorial.

IMG_5306

Ik word blij van mooie producten!

IMG_5312

Jaaa! 10.000 abonnees! Hierover heb ik ook een video gemaakt; deze staat NU al online op YouTube en om vanmiddag om 12:00 zal hij ook op mijn blog komen te staan. Ik vond het spannend om deze video online te zetten, maar heb het uiteindelijk toch gedaan en ik hoop dat jullie ‘m mooi vinden! :)

IMG_5319

Sinds ik deze nieuwe kamer heb, wat nu ruim 2 maanden het geval is, heb ik nooit mijn kledingkast uitgezocht. Tijdens het verhuizen van de ene kamer naar de ander, heb ik alle kleren letterlijk in mijn kast gegooid. Echt waar! Tijd om alles weer netjes te sorteren en uit te zoeken. Daarvoor gebruikte ik dit droogrek, super handig!

IMG_5322

Voor en Na foto, goed hè? Ik heb zelfs nog ruimte over, wauw!

IMG_5325

Ik eet de laatste tijd bijna geen chips of andere snacks meer, maar noten. Dit zijn ongezouten noten met cranberry’s van de Aldi en ze zijn zo lekker! Ongezouten noten vind ik niet zo lekker, maar in combinatie met de zoet/zure cranberry’s is het erg lekker. Noten zijn misschien niet súper gezond, maar altijd beter dan chips en chocolade!

IMG_5332

Sinds ik dit product kocht in Londen wil ik het al gebruiken. Er is alleen één probleem: hij ziet er tè leuk uit als decoratie en hij ruikt lekker. Daarom vind ik het zonde om ‘m te gebruiken. Ik weet zeker dat velen van jullie dit herkennen, of niet?

IMG_5348

Late night blogging!

IMG_5364

Ik ben de laatste tijd echt into herfstkleuren op mijn nagels. Dit keer lakte ik Stir-friend Eggplant van OPI, prachtig!

IMG_5386

Het was weer eens zover, ik ging ‘even’ naar de Action en kwam thuis met een tas vol. Natuurlijk filmde ik een shoplog en deze staat inmiddels ook online.

IMG_5393

Het was weer eens tijd om mijn parfums uit te zoeken en af te stoffen. Ik heb een aantal geuren aan mijn zusje gegeven die ik zelf niet meer gebruik en zij was weer blij!

IMG_5399

Simpele make-up of the day. Ik heb het Face Form palette van Sleek weer helemaal herontdekt, wat een prachtig product is het toch ook. Ik moet het vaker gaan gebruiken!

IMG_5429

Op zaterdag ging ik naar de opticien om mijn ogen op te laten meten. Ik heb al langere tijd het vermoeden dat mijn ogen meer moeite moeten doen om iets van veraf te lezen. Niet heel drastisch, maar ik wilde het toch graag laten meten of dit ook zo was. En ja hoor, een kleine sterkte van -0,5 en -0,75. Ik heb meteen even een montuur uitgezocht en die krijg ik deze week of volgende week binnen. Ik vind het wel spannend hoor, want ik heb geen idee of een bril me staat! Het is dus een bril die ik af en toe kan dragen, wanneer ik bijvoorbeeld een film kijk of ga autorijden. Dus ik hoef ‘m niet 24/7 op, fiew! ;)

IMG_5406

Na de oogtest gingen mams en ik even naar de Hema toe. Ik had een review gelezen bij Sharon en ik wist meteen dat ik die lipstick ook moest hebben. In de winkel leek de lipstick wel héél donker, maar besloot ‘m alsnog mee te nemen! Ik denk niet dat hier nog een review over online komt, aangezien ik de lipstick al gebruikt heb. Maar ik wil binnenkort een video maken met mijn Herfst lipstick musthaves en ik denk dat hij daar wel in terugkomt! En je kunt altijd de review van Sharon gaan lezen natuurlijk :)

IMG_5410

Dit geurtje heb ik afgelopen week veel gedragen. Ik kocht ‘m een paar weken geleden bij de Action voor €5,95 en ik vond de verpakking al leuk. De geur is heel apart en vrouwelijk, maar erg lekker!

IMG_5430

Ik filmde de 10.000 abonnees video met jawel, PARTYPOPPERS!! Ik vroeg mijn zusje om te helpen en we hebben keihard gelachen om het effect, hahaha! Nogmaals, deze video staat NU al online op YouTube en vanmiddag om 12:00 komt hij op mijn blog te staan.

IMG_5428

Euuuuhm… :)

IMG_5453

Zondag was een rustig dagje. Ik ben grotendeels bezig geweest met het bewerken van de 10.000 abonnees video en heb daarnaast ook de Roomtour gefilmd aangezien daar véél vragen over kwamen. Als het allemaal lukt met bewerken en het beeldmateriaal goed is, komt deze a.s woensdag online.

Mijn week sloot ik af met een verwenmomentje onder de douche. Ik nam deze heerlijke – nog onaangebroken – bodyscrub mee van The Body Shop en de rest van de avond ben ik bezig geweest met het schrijven van dit artikel en series kijken.

Fijne week allemaal!

Liefs, Leonie

15 Responses to “Photo Diary 2014 ♥ November #3”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube