Photo Diary 2014 ♥ Juli #2

pdjl2

Goedemorgen allemaal! Jeetje, wat is deze week snel voorbij gevlogen zeg! Mijn week bestond voornamelijk uit werken, maar tussendoor had ik nog wel vrije tijd om lekker bezig te zijn met bloggen en andere leuke dingen. Kijk mee naar mijn afgelopen week aan de hand van gemaakte foto’s met mijn iPhone!

IMG_2073

Outfit of the day. Het shirtje komt van de H&M en de ketting van Trendyneeds.nl.

IMG_2076

Op maandag ging ik samen met mijn zus naar Almere om te winkelen. De meeste winkels gingen pas om 13:00 open, dus we gingen eerst lunchen bij een broodjeszaak waar we eigenlijk altijd heen gaan. Heerlijke broodjes voor echt heel weinig geld! Voor deze 2 lekkernijen was ik ongeveer €3 kwijt, whut?!

IMG_2101

Bij Webprint liet ik een aantal prachtige foto’s afdrukken, waaronder deze 3 mooie foto’s samen met Mascha, Vera en Teske. Ik ben absoluut geen fangirl, maar ik vind het wel ontzettend tof dat ik met ze op de foto sta!

IMG_2102

Zelfs Vera Camilla vindt ‘onze foto’ leuk! :D

IMG_2103

Prachtig oogschaduwpalette van NYX, het One Night in Morocco palette. Volgens mij was deze Limited, dus jammer genoeg niet verkrijgbaar. Maar mooi is-ie wel!

IMG_2127

Esther van Happilyeverafterx.nl postte een artikel over haar parfumstash. Ze schreef over een parfum die ik zelf ook heb, maar totaal vergeten was. Het is Reveal van Halle Berry en ik heb ‘m weer helemaal herontdekt!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik filmde afgelopen week een make-up look. Deze staat inmiddels al online en kun je hier bekijken als je ‘m nog niet gezien hebt.

IMG_2164

Mijn favoriete lipstick van het moment: MAC Vegas Volt.

IMG_2168

In de zomer is meloen toch echt mijn favoriete soort fruit. Heerlijk fris, ik houd ervan en kan er ook niet genoeg van hebben!

IMG_2172

Pink!

IMG_2182

Het is weer eens zover! Een aantal producten uit het Essence en Catrice schap gaan verdwijnen en maken plaats voor een aantal nieuw producten. Ik  kocht een aantal producten met 50% korting van Catrice, aangezien Essence bij ons nog niet afgeprijsd was.

IMG_2184

Gezellig avondje bijkletsen met lief vriendinnetje Daniëlle. Natuurlijk kwam hondje Juna ook even kijken!

IMG_2189

Jaaa! Ze zijn er weer! Lange tijd ben ik gek geweest op de foundation poeders van de Action, maar opeens kon ik ze nergens meer vinden. Afgelopen week zag ik ze weer liggen in een nieuwe verpakking, dus heb er meteen 2 van ingeslagen!

IMG_2203

Mijn favoriete nagellakkleur van deze zomer! Dit is toevallig Sex on the Peach van L’oréal, maar ik vind alle perzikkleuren prachtig.

IMG_2218

Nog meer fruit! Dit keer druiven en nectarine, ook zo lekker!

IMG_2254

Jeeej! Ik ga richting de 8000 abonnees op YouTube! :D

Processed with VSCOcam with t1 preset

Selfie! En ook nog eens met een good hair-day. Big yay! ;)

IMG_2271

Mijn MAC lipsticks: Fleshpot, Angel, Brave, Faux, Viva Glam II, Please Me, Vegas Volt, Chatterbox, Impassioned en Ruby Woo. Stuk voor stuk prachtige kleuren!

IMG_2275

In mijn vorige Photo Diary konden jullie zien dat ik nieuwe (hardloop)schoenen kocht van Nike. Afgelopen week heb ik ze goed ingelopen, en wauw, wat lopen ze fijn zeg! Alsof ik op wolkjes loop, erg comfortabel. Ik begin eerst nog niet met hardlopen, omdat ik dat gewoon nog niet kan volhouden. Ik wil eerst conditie goed opbouwen door flink te wandelen. Niet langzaam, maar echt stevig doorwandelen. Dit kan ik prima volhouden en zo liep ik zaterdagavond 6 km. Prima voor een eerste keer, toch?

IMG_2278

Mijn favoriete blush en highlighter op dit moment: MAC Dainty en Soft & Gentle. Echte parels uit mijn stash!
Liefs, Leonie

17 Responses to “Photo Diary 2014 ♥ Juli #2”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube