Photo Diary 2014 ♥ April #4

pda4

Afgelopen week is wederom ontzettend snel gegaan. Misschien komt het omdat ik veel gewerkt heb, dan vliegen de dagen ook echt om! Natuurlijk heb ik weer veel foto’s gemaakt afgelopen week, want dat gaat natuurlijk gewoon door, haha!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Pure food is echt hip! Ik zie het in elke winkel, maar tot nu toe zijn ze bij de Action het goedkoopst. Daar kocht ik gepeld hennepzaad en chia zaad. Heerlijk door de yoghurt of smoothie! Voor een bakje betaal je rond de €2, goed te doen toch?

IMG_9273

Veel food foto’s in deze Diary! Iets waar ik dol op ben, knoflook! Voor de meesten een veel ontwijkend product, maar ik ben er gek op en kan echt niet zonder! Ik eet het liefst elke dag knoflook door de maaltijd heen.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Nog iets waar ik niet zonder kan, handcrème! Mijn favoriet is deze handcrème van Essence uit de nieuwe Limited Edition. It smells sooo good! Ik blijf de hele dag doorsmeren met dit spul.

IMG_9325
Ik voegde een nieuw palette toe aan mijn Sleek collectie. Dit is het Sparkle 2 palette, ik vind ‘m prachtig! Er komt binnenkort een review over online.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Voor het dessert met Pasen haalde ik fruit uit de diepvries. Normaal gebruik ik dit fruit voor smoothies, maar voor een dessert kan het ook prima gebruikt worden!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik maakte Engelse Scones met slagroom en jam. En daarbij slagroomijs met fruit, yum!

IMG_9348

Ik gebruik nu elke dag de gezichtszonnebank om mijn gezicht wat bij te kleuren voor Turkije. Het liefst draag ik op vakantie geen foundation omdat het er toch weer snel af glijd door de warmte en ik het plakkerige gevoel ook niet zo lekker vind. Door de gezichtszonnebank krijgt mijn gezicht toch een kleurtje zonder dat het een blote-billen-gezicht is!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Een gezonde late-night snack: een heerlijke verse mango!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Deze 4 nagellakjes scoorde ik voor maar €1,79 bij de Action, ze waren afgelopen week in de aanbieding. Normaal kosten ze rond de €2,30, wat ook goedkoop is!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik gebruikte afgelopen week veel dit geurtje: Someday van Justin Bieber. Ik ben totaal geen fan van Justin (sorry meiden!), maar de geur is wel heerlijk!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Op donderdag doe ik altijd de wekelijkse boodschappen, en ik kocht bij de Aldi deze Macchiato. Lekker!

Processed with VSCOcam with t1 preset

’s Middags ging ik naar een verjaardag van mijn neefje die 7 jaar geworden is. Ik droeg voor de verandering weer eens rode lipstick, waar ik nog steeds heel erg aan moet wennen.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik ben nog steeds blij met mijn zilveren armband met daaraan 2 bedels. Ik kocht het armbandje met het bedeltje voor mijn oma toen ze overleed, en heb het bedeltje met Stijn erop erbij aan gehangen. Deze droeg ik eerst aan een ketting om mijn nek, maar dit vond ik niet meer zo fijn. Een armbandje is dan net zo leuk en heb ik mijn 2 dierbaren bij elkaar!

Processed with VSCOcam with m5 preset

’s Avonds werd het opeens zo slecht weer! Harde regen en onweer, heerlijk! Gelukkig zat ik binnen, maar van onweer kan ik echt genieten.

Processed with VSCOcam with t1 preset

’s Avonds at ik een stukje van deze kaas die ik vond bij de Aldi. Er zitten stukjes walnoot in, echt lekker!

IMG_9475

Mijn nagels Oranje-proof gelakt voor Koningsdag. Ik gebruikte Hot Lava van Sally Hansen met een glitter topcoat van NYC als special effect.

IMG_9513

Ik vroeg jullie op Instagram welke look ik zou gaan maken voor Koningsdag. Óf een oranje ooglook óf een rood/wit/blauwe eyeliner.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Uiteindelijk ben ik gegaan voor een oranje ooglook. Ik moest op Koningsdag helaas werken, dus helaas geen oranje outfit. Vandaar dat ik de look wat specialer maakte met een oranje ooglook! Een lipstick droeg ik die dag niet, omdat ik tijdens het werken niet steeds op wil letten hoe mijn lipstick zit. Gewoon een heerlijke lippenbalsem dus!

IMG_9497

’s Avonds aten we pasta, met een ORANJE saus, haha! Mij kun je echt wakker maken voor pasta, ik vind het zo lekker!

IMG_9486

Ik haalde mijn neppe MAC producten weer eens uit de kast. Deze producten kocht ik vorig jaar in Chersonissos op Kreta voor echt hele kleine prijsjes. Ze zijn daarom ook echt nep, maar dat vind ik niet erg. De producten en pigmentatie is goed!

Processed with VSCOcam with t1 preset

In de zomer smeer ik mezelf graag in met een olie, vooral mijn benen. Mijn favoriete olie komt uit Lanzarote en is gemaakt met Aloë Vera extracten.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Één van mijn favoriete sterke geuren, Miss Dior Chérie. Zo lekker!

IMG_9256

Als laatste een selfie om de Diary af te sluiten! :)

Liefs, Leonie

19 Responses to “Photo Diary 2014 ♥ April #4”

 • Iman:

  Wel flauw dat je schrijft dat je een hekel hebt aan Justin bieber. Ik ben geen fan ofzo maar kan me nog goed herinneren dat je een artikel schreef dat je de haat reacties die je kreeg op je blog heeel vervelend vond. Nu haat je op een ander dus doe je precies hetzelfde?

  Verder is je blog toppie! Vooral je ooglooks zijn mooi.

  • ..:

   Precies!!
   Ik ben een belieber dus als iemand zegt dat hij of zij een hekel aan hem heeft, ookal vind ik het persoon zo leuk of aardig , krijg ik ook een heel klein beetje hekel aan die gene. bij jou valt het nog een beetje mee omdat je zo’n leuke blog heb. maarjaa..
   wel leuke diary

   • Lucy:

    Ik vind dit niet meteen een haat reactie. Ieder heeft zijn eigen (muziek)smaak en ik vindt het net leuk dat zij even laat weten dat ze niet meteen fan is van Bieber. Ik vind het ook helemaal verschillend tussen echte haat reacties of zeggen dat ze simpel weg geen fan is. Haatreacties zijn meestal meteen op haar gericht, en ik denk niet dat het voor Bieber of andere fans uitmaakt of zij nu ook fan is of niet.

  • anoniem:

   kijk als je goed leest dan zie je dat ze schrijft ik ben totaal geen fan van Justin , ze zegt helemaal niet dat ze een hekel aan hem heeft !
   maar oke

 • leuke diary om te lezen! en prachtige foto’s! ik ben ook dol op knoflook maar dat komt door mijn indische halve achtergrond!
  Hot Lava van sally hanssen is zo mooi! ze hadden bij ons weer een hele boel nieuwe ik heb vandaag brilliant cut gekocht van de diamont strength collectie! vind de flesjes zo leuk met die steentjes erop!

 • Leuke foto’s en oeh die pasta ziet er lekker uit

 • oeeh leuk, ik eet bijna nooit knoflook uhm ja op mijn shoarma pizza hihi.. Rode lipstick staat je pracht vooral bij je bruine haar. Ben heel benieuwd naar het Sparkle palette!

 • Leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan krijg er wel een beetje trek van x

 • zag de walnootkaas bij jou en dacht toen ik hem bij de Aldi zag, die ga ik ook proberen! Maar wat vond ik die smerig haha!

 • Lilly:

  Hey Leonie,
  Als eerste, ik vind het echt geweldig dat je blog en YouTubekanaal zo groeit. Ik zie je echt als een soort van vriendin of grote zus (; Misschien wel een idee voor een filmpje of artikel: Een soort van advies over echt van alles. Ik vind je namelijk zo leuk om naar te kijken :))
  Liefs,,

 • Leuk om te zien. Die nagellakjes van Action zijn heel mooi!

 • Charlot:

  Heeei! leuke dairy! ik vind gewoon dat je kan zeggen dat je geen fan bent van Justin Bieber. Niet iedereen hoeft fan te zijn van justin bieber.
  Echt super mooie ooglook!

 • Superleuke diary! Ik heb echt zin om naar de action te gaan, heel erg fijne items die je daar hebt gekocht! :)

 • Amel:

  wauw die laatste selfie is echt prachtig <3

 • Wendy:

  dit is een beautyblog,ga die Justin Bieber discussie lekker ergens anders voeren!!!
  Anyway; ontzettend leuke photo diary weer! Love it :)

 • Fleur:

  Ik vind je blog, en YouTube filmpjes zo leuk! ‘
  Ik kan er werkelijk uren naar kijken.
  Ik kijk niet vaak op blogs, maar de jouwe hou ik toch elke dag bij.
  Je doet het super goed, je bent echt heel snel vooruit gegaan!
  x

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube