Photo Diary 2014 ♥ April #3

pda3

Goedemorgen! Er is weer een week voorbij gevlogen, dus het is tijd voor een nieuwe Photo Diary van de afgelopen week.

Volg je me al op TwitterInstagramBloglovinYouTube?

Processed with VSCOcam with t1 preset

Mijn Lente-essentials. Ik houd sowieso van koraal/perzik kleuren, maar in de lente draag ik dit nog extra veel! De blush is trouwens van Kiko, helaas Limited Edition. Ook ben ik helemaal gek op het nagellakje van L’oreal, welke ik gescoord heb in de Big Bazar!

IMG_9079

Tijdens een bezoekje aan de Action kwam ik deze lipstick tegen van L’oreal, uit een oudere collectie denk ik. De kleur sprak me in eerste instantie niet zo aan in de huls, maar toen ik het swatchte op mijn hand werd ik meteen verliefd. De kleur neigt naar perzik/oranje, ik houd ervan en ik vind zo’n kleur perfect voor de lente/zomer! Ik betaalde er rond de €2 voor, geen geld dus!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Afgelopen week heb ik veel gewerkt, ik was maar 1 dagje vrij! Die vrije dag heb ik dus goed benut met fotograferen en swatchen, want zonder dat kan ik geen artikelen schrijven!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Smokey Eye! Ik maakte de look met een Naked basics palette van dit artikel.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Deze spullen gebruik ik het meest voor mijn haar om te stylen. Een leuke borstel van de Primark, kleine elastiekjes, een heat protector en mijn favoriete 19mm krultang van Remmington!

IMG_9131

Dinsdag was mijn vrije dag, en ’s avonds ging ik samen met mijn zusje naar de Matthäus Passion bij ons in het theater. Ik ben dol op Klassiek muziek en kan er urenlang naar luisteren. Daarnaast vind ik orkesten altijd erg interessant, maar dat komt ook omdat ik er zelf ook in gespeeld heb. Die avond speelde het Noord Nederlands Orkest met een aantal zangkoren die het verhaal vertelden. Het was een lange zit, maar ik vond het prachtig!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Één van mijn favoriete maaltijden: opgebakken aardappeltjes, sla en een kipschnitzel. Yummie!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik won het prachtige 88 Warm-palette van lieve Femkeik ben er zó blij mee! Inmiddels heb ik er een middag voor vrijgemaakt om het palette te swatchen, zodat ik er een review over kan schrijven. Zo excited! :)

Processed with VSCOcam with t1 preset

Twee dislike producten. Ik ben erg tevreden over de nieuwe dagcrème van Hema, hij kwam zelfs terug in mijn favorieten video. Ik probeerde daarom ook de Face Wash uit, omdat deze net zo ruikt als de dagcrème en ik de combinatie wel zag zitten. Maar bah, wat een vreselijk product zeg! Mijn huid reageerde er heel heftig op, ik kreeg ineens overal puistjes! Ik heb sowieso wel last van een onzuivere huid, maar echt veel pukkels heb ik eigenlijk nooit. Ik heb het product nog wat langer getest omdat de puistjes misschien wel van wat anders zou komen, maar nee, het werd steeds erger. Daar ben ik dus klaar mee!
Ook de blush hoort bij mijn dislike producten. Ik kocht de blush omdat ik de kleur prachtig vond, maar ik dacht dat het een poeder blush was. Helaas, het is een cream blush, iets waar ik een vreselijk hekel aan heb! Ik kan er niet mee werken, het wordt vlekkerig en ongelijk verdeeld. Nee, doe mij maar een poeder blush!

IMG_9204

Nails of the day. Een prachtig kleurtje, Call Me Princess, maar hij blijft voor geen meter zitten! Na een dag begint de lak al enorm te chippen. Zijn er meer meiden die daar last van hebben met dit lakje?

IMG_9206

Bij de Trekpleister zijn lipsticks/lipgloss/lipliners in de aanbieding; 2 producten voor €4. De Color Balms kosten al 4 euro per stuk, dus je hebt in feite 1+1 gratis. Ik ben gek op deze lippotloden, dus ik heb er 2 bij gekocht! De actie duurt t/m 27 april a.s.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik bestelde de nieuwe Framboos bodybutter en Eau de toilette van The Body Shop. Daarnaast was er een actie, dus kreeg ik er een mini setje van de Satsuma Lijn bij. Me like!

IMG_9220

Make-up of the day.

IMG_9263

IMG_9259

Ik plaatste 2 selfies op een dag, eigenlijk vond ik het niet kunnen. Maar ik vond dat de foto’s wel erg leuk zijn geworden, zo af en toe heb ik zo’n ‘happy moment’ en dan mag je meer foto’s van jezelf maken, toch? ;)

IMG_9268

Ik baal nog steeds dat deze lipglosses van Essence uit het assortiment zijn. Ik heb alle kleuren wel in mijn stash, maar mijn favoriete kleur Candy Bar begint aardig op te raken!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Make-up voor Pasen.

IMG_9279

Op zaterdagavond gingen we gourmetten met het gezin, aangezien dit de enige dag was dat iedereen vrij was. Ik heb me heerlijk vol zitten eten in stokbrood en zalm, hihi!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Al mijn Sleek palettes, de collectie begint nu aardig te groeien! Ik heb er nu in totaal 12, en binnenkort maak ik een video waarin ik alle palettes laat zien en erover vertel!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik probeerde wat uit. Op het pak Dubbel Fris stond een variatie tip, waarbij je een aantal takjes munt toe kon voegen aan het sap. Ik vond het leuk om eens uit te proberen, al merkte ik niet heel veel verschil!

IMG_9294

Gisteren (zondag) was het jaarlijkse SBS Paasfeest in Attractiepark Slagharen. Vorig jaar was het echt belachelijk druk, gewoon echt niet meer leuk, dus ik ging met lood in mijn schoenen naar werk toe. Dit jaar was het gezellig druk, vergelijkbaar met een drukke zomerdag. Als jullie een keer naar Slagharen gaan en mij willen zien (niet dat ik elke dag werk, maargoed), dan kun je mij vinden in de souvenir winkels of bij het winkeltje waar je een Wax hand kunt laten maken. Ik sta dus niet bij een attractie, hell no! :P

IMG_9297

Pfoeh, dat was een lange werkdag! Ik was om 18:00 klaar, en ik had vanaf 13:00 niet meer gegeten. Vanaf mijn werk moet ik nog een half uur in de auto rijden, dus ik besloot een heerlijke Swirl te kopen voor onderweg. So yummie!

Fijne week allemaal!

 

Liefs, Leonie

 

 

 

 

11 Responses to “Photo Diary 2014 ♥ April #3”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube