Photo Diary #20 | Jochem Myjer, sushi en zussendag

Hi girls! Hebben jullie het warme weer allemaal overleefd afgelopen week? Ik heb afgelopen week veel gedaan; zo ging ik naar Amsterdam voor een afspraak, bekeken we een voorstelling van Jochem Myjer en gingen mijn zussen en ik een dag naar Utrecht. Zoals jullie weten heb ik afgelopen week ook gevlogd, deze video zal a.s woensdag online komen. Ik kreeg veel reacties dat jullie het jammer zouden vinden als de Photo Diary zou komen te vervallen, dus deze blijft gewoon bestaan! Kijk je mee naar mijn week?

Maandag 22 mei

Mijn week begon al op tijd met een reisje naar Amsterdam. Ik had een afspraak bij mijn mediabureau waar we dingen hebben besproken over mijn YouTube-kanaal. Zo’n gesprek is altijd weer refreshing en vooral interessant!

Na het gesprek zocht ik een bankje op langs de grachten en ging ik lunchen met mijn zelf meegebrachte boterhammen met kaas en komkommer, die inmiddels al gesmolten waren door de hitte, haha!

Ik liep ook nog even bij MAC binnen om te snuffelen, ik had namelijk wel zin in iets nieuws! Ik kocht twee nieuwe Extra Dimension Blushes in de kleuren Cheeky Bits en Sweets for my Sweet.

 

Dinsdag 23 mei

Dinsdag had ik een off-day, ik had vrijwel nergens zin in. Ik deed wat huishoudelijke dingen en verder keek ik een aantal programma’s terug.

’s Middags werd er een leuk pakketje bezorgd, namelijk het Cheek Parade Palette van Benefit! Ik heb lang getwijfeld om hem te bestellen, omdat ik hem vrij prijzig vind. Maar al met al is het een super goede deal, aangezien de poeders full-size zijn!

Wij eten eigenlijk nooit rijst omdat Stijn het niet zo lekker vind. Maar aangezien ik kook, bepaal ik wat we gaan eten, haha. Ik maakte rijst met kip, boontjes en een pittige bamboe, yum!

 

Woensdag 24 mei

Woensdagmorgen ging ik even Enschede in. Het zou ’s middags warm worden, dus ik was ’s morgens al vroeg op pad. Mijn doel was om een jurkje te scoren voor een feest, maar altijd wanneer ik iets móet hebben, vind ik het niet. Zo typisch! Wel scoorde ik bij de Primark twee leuke bikinibroekjes, marmeren placemats en kocht ik bij Rituals lekkere douchefoams voor Stijn en mij.

’s Middags werd er een grote doos bezorgd, maar ik had niks besteld. Bleek het een leuk zomers perspakket te zijn met een strandbal, badlaken, toilettas en producten voor de zon. Super leuk en origineel!

Als avondeten maakte ik burrito’s, één van onze favoriete maaltijden! Wat is jouw favoriete maaltijd om zelf te maken? Ik heb soms even inspiratie nodig voor nieuwe dingen, haha. ;)

’s Avonds ging Stijn naar vrienden om voetbal te kijken, dus ik was lekker alleen thuis; ook wel eens lekker! Ik drukte de tv aan en bewerkte ondertussen de laatste vakantievlog.

 

Donderdag 25 mei

Donderdag was het Hemelvaartsdag, een dag waarop we eigenlijk niet veel deden. ’s Middags reden we naar Hoogeveen, want ’s avonds hadden we de show van Jochem Myjer waar we vorig jaar al kaarten voor kochten. Eindelijk was het zover! We hadden super goede plekken met fantastisch uitzicht, namelijk op de 6e rij. Dit was voor het eerst dat we Jochem ‘live’ meemaakten, maar we vonden het hilarisch!

 

Vrijdag 26 mei

’s Morgens gingen Stijn en ik op de koffie bij Marloes, Richard en hun lieve zoon Finn. Marloes spreek ik natuurlijk elke dag wel via de app, maar door onze afstand is het soms lastig om elkaar vaak te zien. Dus dat was weer ouderwets gezellig! Daarna gingen Stijn en ik even de stad in, het was zulk lekker weer! We lunchten bij Het Postkantoor en liepen nog wat winkels binnen.

’s Avonds gingen we sushi eten in een nieuw restaurant in Hoogeveen, Yume. In Assen zit deze ook en is bij ons groot favoriet, dus helemaal fijn dat deze nu ook in Hoogeveen zit. Het eten smaakte in elk geval weer verrukkelijk!

Mijn zusje Annemiek woont op kamers in Groningen, maar kwam ’s avonds ook gezellig in Hoogeveen. Stijn en ik wilden ’s avonds naar huis gaan, maar we besloten toch nog een nacht extra te blijven. Mijn oudste zus was ook thuis, dus hebben we met z’n vieren een gezellige avond gehad en hebben we nog best lang buiten kunnen zitten!

 

Zaterdag 27 mei

Zaterdag was het vreselijk warm, ik kan er zo slecht tegen! In ons huis werd het al gauw 31,5 graden, dus we zaten onszelf gigantisch in de weg. ’s Middags vertrokken we vanuit Hoogeveen en de autorit was wel chill met de ramen open, maar als je eenmaal stil komt te zitten is het geen pretje. Na drie koude douches was het toch tijd om ons klaar te maken, want ’s avonds hadden we nog een huwelijksfeest van de ouders van Ashley. Een warme avond, maar het was een gezellig feestje!

 

Zondag 28 mei

Zondagmorgen zat ik al op tijd in de trein, op naar Utrecht! Ik en mijn zussen hadden namelijk een dagje uit gepland. Achteraf een slecht idee, aangezien het vandaag ook rond de 30 graden zou worden. Dus bepakt en bezakt met liters flessen water ging ik op pad.

We gingen als eerst naar de Harry Potter The Exhibition bij Utrecht Leidsche rijn, want daar wilde mijn zusje (a.k.a méga HP fan!) graag naartoe. Ze was er al eens eerder geweest, maar aangezien de tentoonstelling nog maar een paar weken te zien is, wilde ze er voor een laatste keer heen. Het zag er allemaal zo mooi uit en het idee dat alles echt gebruikt is in de Harry Potter films is heel erg gaaf.

Eenmaal terug op Centraal Station had ik koffie en afkoeling nodig. Met warm weer drink ik geen warme drankjes, dus een ijskoffie is een ware uitkomst!

Bij een AH kochten we lekkere dingen en reden we met de bus naar een mooi parkje in de buurt. Daar zochten we een fijn plekje in de schaduw en kletsten we gezellig over van alles. Een gezellige dag met de zussen! :)

 

Fijne week allemaal!

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

9 Responses to “Photo Diary #20 | Jochem Myjer, sushi en zussendag”

 • Marloes:

  Lekker weekje! Nu maar hopen dat de extreme hitte snel voorbij gaat.
  Rich en ik moeten ook echt eens een keer lunchen bij het Postkantoor, ziet er zo lekker uit!
  Ben benieuwd naar je vlog :)
  x

 • Lisanne:

  Leuke foto’s! :D
  Mijn favoriete zelf gemaakte recept is pasta zalm :D met gerookte zalm, creme fraiche, cajun kruiden knoflook, italiaanse kruiden en groente waar ik op dat moment zin in heb, spinazie of champignons etc. :P

 • Is de Allerhande Box niets voor jullie? Heb je in ieder geval 3 avonden al iets waar je niet meer over hoeft na te denken.

 • Ik ben wel benieuwd naar je nieuwe blushes! Lekker weekje verder! Nog meer sushi foto’s! Ik krijg er ook zin in!

 • Burrito’s eten wij ook wekelijks vind het ook echt zo lekker! Het is echt een pareltje Cheek Parade Palette van Benefit!

 • Wat een heerlijk weekje! Gezellig dat je een zussendag had :). Wij eten ook regelmatig het rijst gerecht met de pittige boontjes, erg lekker!

 • Wat een leuke week! Het is nog een droom van mij om naar een show van Jochem Myjer te gaan. Sushi ziet er hemels uit. Hoop dat deze week nog veel meer leuks voor je brengt!

 • Wat een heerlijke week heb je gehad! Maar dat kan ook haast niet anders met dit mooie weer!
  En ben wel jaloers dat je naar Jochem Myjer geweest bent, ik heb hem nu 1 keer gezien, maar de nieuwste show is helaas alweer helemaal uitverkocht ;(.

  Je reist trouwens wat af, Enschede (woon ik zelf), Hoogeveen, Utrecht…… doe je dat vaker? Ik zou er helemaal gek van worden denk ik.

 • Wat een leuke foto’s weer =)
  Leuk dat je naar de HP expo ben geweest.
  Liefs Jorinda

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube