Photo Diary #2 | Sneeuw, zelf sushi maken en de kerstboom opruimen

pdjan2

Het is weer maandag, tijd voor een gloednieuwe Diary! Afgelopen week is het weer lekker gaan sneeuwen. Allemaal heel leuk, zolang ik de deur niet uit hoef. Ik bracht dus veel tijd door in huis, kreeg een groot perspakket, maakten we zelf sushi en ruimden we eindelijk onze kerstboom op. Lees je mee?

IMG_0275

Maandag had ik wat opstartproblemen, jullie herkennen het vast! Ik heb ook geen idee wat ik overdag deed. Waarschijnlijk huishoudelijke dingen en bloggen. ’s Avonds probeerde ik een nieuw gerecht uit, Tabouleh met couscous. Heel erg lekker!

IMG_0277

’s Avonds was een rustige avond. Stijn zat wat te gamen en ik keek PLL.

IMG_0307

Dinsdag ging ik even naar de Kruidvat voor wat boodschapjes. Ik zag in het schap van Catrice de nieuwe ‘New It Pieces’ collectie, met make-up producten die binnenkort in het vaste assortiment komen. Ik nam het oogschaduwpalette mee, want ik had gezien dat deze heel erg mooi was!

IMG_0310

Ik haalde meteen even wat boodschappen, moet ook gebeuren!

IMG_0315

’s Avonds maakte ik een Hollandse pot, iets waar Stijn helemaal gek van is. Ik iets minder, geef mij maar Italiaans of Oosters!

IMG_0342

Woensdag ontving ik een pakketje, namelijk deze nieuwe parfum van Calvin Klein. Heb jij mijn review al gelezen?

IMG_0346

Was opvouwen terwijl ik PLL kijk op tv. Moet kunnen!

IMG_0352

’s Avonds keken we een Harry Potter film en haalde Stijn lekker Ben&Jerry’s op voor ons. Wat een vent!

IMG_0355

Donderdag ging ik productfoto’s maken, want het licht was perfect! Ik probeerde veel posities uit, want ik wilde voor wat nieuws gaan. Maar het wilde jammer genoeg niet zo lukken waardoor ik al snel weer naar mijn oude vertrouwde plek ging, haha!

IMG_0363

Ik maakte o.a foto’s van het nieuwe oogschaduwpalette van Catrice. Prachtig! Wat een pigment! Er zal snel een review van online komen.

IMG_0369

IMG_0370

Vrijdag werd ik wakker met een pak sneeuw buiten, wow! Wel een mooi gezicht zo!

IMG_0388

’s Middags werd er een grote doos bezorgd. Gek, want ik verwachtte helemaal niks! Het bleek een perspakket te zijn met allemaal producten van MUA. Wow! Ik kan niet wachten om alles lekker te testen!

IMG_0396

’s Avonds sprak Stijn af met een kameraad en keek ik wat filmpjes op mijn laptop. Ik moet altijd huilen van dit soort filmpjes, maar ze zijn zo leuk om te kijken!

Processed with VSCO with t1 preset

Zaterdag sliepen we eerst lekker lang uit, ontbeten uitgebreid en maakten ons klaar voor de dag.

IMG_0419

’s Middags spraken we af met Stijns broer en vrouw, want we hadden als plan om zelf sushi te gaan maken ’s avonds. We gingen daarom naar een Toko in Enschede om ingrediënten te halen, aangezien het voor ons allemaal nieuw was.

IMG_0421

Het kostte veel werk en tijd om de sushi te maken en de ingrediënten voor te bereiden, dus we hadden de taken goed verdeeld.

IMG_0426

Dit is wat we uiteindelijk gemaakt hebben. Ziet er goed uit, niet?

IMG_0431

We maakten o.a rollen met banaan, zalm met mango, zalm met avocado, krab en komkommer. Vooral de combi zalm met mango is overheerlijk, dus dat ga ik zeker onthouden!

IMG_0433

Al de hele dag keken Stijn en ik uit naar All you need is love, wat ’s avonds op tv was. Een gezellig avondje samen!

IMG_0438

Zondag was een rustig dagje, een typische zondag zou je kunnen zeggen. We brachten ons oud papier weg en deden meteen wat boodschappen.

IMG_0443

We hadden nog steeds onze kerstboom in de woonkamer staan, oeps! We vonden het nog zo gezellig staan en hadden allebei niet zo zin om het op te ruimen. Maar we moesten er toch aan geloven! We kochten plastic opbergbakken zodat we alles netjes konden opbergen. Ook weer klaar!

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Photo Diary #2 | Sneeuw, zelf sushi maken en de kerstboom opruimen”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube