Photo Diary #19 | Voor het eerst tante geworden, L’Oréal University en vakantiewas

Joehoe! De Photo Diary is weer terug van weggeweest. We zijn nu alweer een week thuis van onze vakantie in Griekenland, dus het normale leven is weer begonnen. De tijd gaat zo snel! Afgelopen week stond vooral in teken van de laatste spullen uitpakken, werd ik voor het eerst tante en ging ik naar een event in Amsterdam. Kijk je mee naar mijn week?

Voor we verder gaan met de foto’s van afgelopen week, heb ik een vraag aan jullie. Zoals jullie op mijn Instagram hebben kunnen lezen, wil ik vanaf deze week gaan weekvloggen. Nu kan ik mij voorstellen dat jullie denken dat zowel een weekvlog als een Photo Diary teveel van het goede is, maar misschien vinden jullie dit juist wél leuk. Dus wat zeggen jullie? Zowel wekelijks op maandag een Photo Diary plaatsen en op woensdag een weekvlog, of liever de Photo Diary laten vallen? Laat het me vooral weten, dan houd ik er rekening mee. :)

 

Maandag 15 mei

Toen wij vorige week zaterdag terug kwamen van vakantie, ben ik vrijwel meteen begonnen met wassen. Zo is alles meteen aan kant en ik vind het ook nog eens heerlijk om te doen. Van onze buurtjes kon ik twee wasrekken lenen, net zo handig! Maandag was alles wel droog en kon ik alles weer opvouwen, wat ik iets minder leuk vind om te doen..

’s Middags ging ik op pad, want door de vakantie was de koelkast vrijwel leeg. De eerste stop: Action. Dit zit praktisch naast de supermarkt, dus daar wip ik vaak even binnen. Ik kocht er (zoals altijd) niet veel bijzonders; wasmiddel, schoonmaakmiddel en prullaria.

Daarna reed ik naar de Aldi voor de boodschappen. Ik ben zo blij dat al het zomers fruit weer te koop is! Meloenen, perziken en super goedkope komkommers, heerlijk!

Als late lunch at ik een maaltijdsalade met kip, dat was lang geleden! Toch vind ik een eigengemaakte salade lekkerder moet ik zeggen.

Aan het eind van de middag kregen we het heugelijk nieuws dat ons neefje geboren is! De zus van Stijn is bevallen van een prachtige zoon, Bram. Super leuk, nu ben ik eindelijk tante, haha!

 

Dinsdag 16 mei

Dinsdagmorgen doe ik lekker rustig aan en kijk ik wat afleveringen terug van programma’s die ik op vakantie moest missen. ’s Middags lunch ik luchtig, want door de warmte heb ik nooit zo’n trek. Wel ben ik helemaal gek geworden op Spa rood, wat ik de afgelopen weken heb ‘leren’ drinken. Eerder vond ik het nooit lekker, maar met citroen is het zo smakelijk; vooral met warm weer!

’s Middags deed ik nog een laatste was en liet het lekker buiten drogen in de wind.

’s Avonds gingen we op babybezoek in het ziekenhuis om neefje Bram te bewonderen. Wat een schatje, echt om op te eten! Zelfs Stijn was er stil van, haha.

 

Woensdag 17 mei

Woensdag was het hot hot hot. Ik kan daar super slecht tegen, dus ik zocht veel verkoeling. Wel maakte ik nog de badkamer schoon, wat het slechtste idee ooit was met deze hoge temperaturen. Ook in ons huis was het op een gegeven moment niet meer uit te houden, de thermostaat gaf op haar hoogtepunt 30 graden aan! Een nadeel van een bovenwoning met een plat dak en volle zon op onze woonkamer laten we maar zeggen.. ’s Avonds koelde het gelukkig wel wat af en heb ik nog een tijd buiten gezeten met een boek.

 

Donderdag 18 mei

Even was ik bang dat het vandaag weer zulk heet weer zou worden, maar dat was gelukkig niet zo! Ik maakte mezelf klaar en ging naar de kapper. Mijn haar was zo droog geworden door al het chloor in Griekenland, dus daar ging een mooi stuk vanaf!

’s Avonds maakte ik lekkere lasagne met veel groenten en kaas. Yum!

 

Vrijdag 19 mei

Maandag ging ik op weg naar Amsterdam voor een event van L’Oréal. Melissa was zo lief om mij op te pikken in Amsterdam Zuid, dus terwijl ik op haar zat te wachten dronk ik een lekkere caramel macchiato bij Starbucks.

Samen gingen wij naar het L’Oréal University event, waar een toffe workshop werd gegeven.

De workshop was gericht op het nieuwe Festival-seizoen met als highlight de L’Oréal Colorista producten en de Lip Paints.

Daarna was het tijd dat we zelf aan de slag gingen met de producten! Ik zag een felle kleur in mijn haar niet zo zitten, dus ik werd de persoonlijke kapster van Melissa; die wilde zichzelf laten omtoveren tot een ware Avril Lavigne look-a-like. And so we did!

De terugreis was een drama. Ik moet sowieso al een wereldreis maken van/naar Amsterdam, maar op de terugweg een aansluiting missen waardoor je de bus mist is niet grappig. Ik was pas om 21:45 thuis en had nog geen avondeten gehad, honger dat ik had! Ik besloot maar een patatje te halen, want gelukkig was deze zaak nog open.

 

Zaterdag 20 mei

Zaterdag hadden we vrijwel een rustige dag. Stijn had natuurlijk ook weer gewerkt afgelopen week, dus we doen dan vaak rustig aan. ’s Morgens sliepen we lekker uit, lunchten we samen en bewerkte ik een vakantievlog.

Als avondeten maakten we een hartige taart met gehakt, groenten en bladerdeeg. Lekker! ’s Avonds keken we samen tv, niet veel bijzonders eigenlijk.

 

Zondag 21 mei

Wat een lekker weertje was het vandaag! Stijn en ik ontbeten samen en ik maakte me klaar voor de dag. Outfit of the day! Let trouwens niet op de rommel, hihi.

Het was Mei-markt in Haaksbergen en aangezien we in het centrum wonen, stappen we letterlijk vanuit de deur op de markt. Haaksbergen pakt altijd flink uit met dit soort dagen en vrijwel het hele centrum stond vol met kramen en kleedjes van een rommelmarkt.

Ik was op zoek naar een nieuwe schoudertas, aangezien die van mij altijd nèt te klein is. Ik scoorde deze leukerd op de markt voor €12,50, een koopje!

Na een paar uur hadden we het wel gezien, dus keerden we weer terug naar huis. Ik pakte een koude Radler uit de koelkast, wat fruit en opende Netflix. Ik wilde deze film gaan kijken, maar had toch meer zin in Gilmore Girls. Ik vind dit zo’n leuke serie! Ik heb nu ongeveer 5 afleveringen gekeken en het kijkt heerlijk weg. ’s Avonds aten we een simpel soepje en het weekend vloog weer om, helaas!

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

14 Responses to “Photo Diary #19 | Voor het eerst tante geworden, L’Oréal University en vakantiewas”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube