Photo Diary #15 | Eerste laserafspraak, date met de meiden en lekker eten met Pasen

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn Paasweekend gehad? Het is jullie misschien wel opgevallen dat de Photo Diary gisteren niet online is gekomen, dit i.v.m. Tweede Paasdag. Maar hier is-ie dan! Afgelopen week was een volle week met leuke dingen. Zo had ik afspraken in Amsterdam waar ik wat spannends ging doen, had ik een gezellige dag met de meiden in Den Haag en aten we lekker met de Paasdagen. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag 10 april

Maandag was een dag waarop ik niet veel bijzonders deed. Heerlijk om zo de week te beginnen vind ik! Ik ruimde in huis wat op, want het kan soms na een weekend echt een bende zijn. Verder maakte ik voor de week een eetschema en deed ik de boodschappen. ’s Avonds keken Stijn en ik gezellig tv samen.

 

Dinsdag 11 april

Dinsdagmorgen was ik al vroeg op pad, want ik had twee afspraken in Amsterdam. Een selfie bij de grachten kon natuurlijk niet ontbreken! Op deze foto lach ik nog, maar eigenlijk was ik super nerveus voor mijn eerste afspraak..

Ik had namelijk mijn eerste laserafspraak bij Jasmine Laser Clinics, waar ik overigens super veel zin in had, maar toch wel een beetje zenuwachtig voor was. Niet wetende wat mij te wachten stond en hoe de behandeling te werk zou gaan. Gelukkig werd ik heel lief in ontvangst genomen en ben ik geholpen door een hele lieve meid. Ik heb deze dag gevlogd; deze video komt a.s woensdagmiddag online op mijn YouTube-kanaal, dus vergeet je zeker niet te abonneren als je de video niet wilt missen! Voor de nieuwsgierigen: ik laat mijn onderbenen en bikinilijn laseren. ;)

Na de eerste afspraak ging ik even wat lunchen. Het was heerlijk weer buiten, dus ik haalde snel wat bij de Appie en ging lekker bij de grachten zitten.

Mijn tweede afspraak was bij Make-up Studio, waar ik kennis maakte met de medewerkers en de producten. Ik heb weinig ervaring met het merk, dus het was leuk om op deze manier de producten wat beter te leren kennen. Na de rondleiding en een leuk gesprek gaf een visagiste mij nog een touch-up en leerde ze me wat trucjes.

’s Avonds laat kwam ik thuis en er lag een fijn pakketje op me te wachten, namelijk de nieuwste highlighter van Jeffree Star! Deze Highlighter heet ‘Eclipse’ en is in samenwerking met Manny MUA gemaakt. Ik ben er helemaal verliefd op! Ik bestelde hem op Themakeupspot, waar het op moment suprême méga druk was, maar het is me gelukt hem te krijgen. Hij is momenteel uitverkocht, maar ik heb wel gelezen dat hij binnenkort weer leverbaar is.

 

Woensdag 12 april

Woensdag was een rustige dag. Ook wel fijn, want dinsdag was best een drukke dag voor me. Niet zozeer door de afspraken, maar door het reizen. Ik moet namelijk ongeveer 3 uur reizen naar Amsterdam, dus dat is soms wel vermoeiend. Maar ik heb het er uiteraard voor over! Ik werkte veel wasjes weg, verschoonde het bed en deed een doekje door de kamer. Alles weer spik en span!

 

Donderdag 13 april

’s Middags ontving ik twee pakketjes met hierin 3 nieuwe kleuren nagellak van Miss Sporty en een scheermes in mini-formaat. Handig voor mee op vakantie!

Even later kreeg ik nog iets binnen, iets waar ik al lang naar uit keek! Ik bestelde een set toilettassen via Aliexpress, want die wil ik gaan gebruiken voor vakantie. Zo kan ik mijn toiletspullen makkelijker scheiden (normale toiletspullen, zonbescherming, haarelastiekjes/pilstrip). Deze set heeft me ongeveer 5 euro gekost, dus dat is geen geld! Hier heb je trouwens de link, al zie ik dat de prijs nu wel iets verhoogd is. Oh well, voor alsnog geen geld!

’s Middags settelde ik mezelf op de bank en flink wat afleveringen van ’13 Reasons Why’. Ik heb in totaal 3 of 4 afleveringen gekeken en daarmee de hele serie afgekeken. Een veelbesproken serie en ik moet zeggen dat ik hem ook erg indrukwekkend vind. Zeker een aanrader!

’s Avonds maakte ik als avondeten aardappeltjes, boontjes en een stukje vlees. Super simpel, maar wel lekker!

 

Vrijdag 14 april

’s Morgens deed ik alvast wat boodschappen voor de week erop, want door Pasen en daarna is het altijd zo druk in de winkels. Toch had ik mij hierop verkeken, want vrijdag was het natuurlijk ook al druk doordat mensen inkopen deden voor het weekend!

Stijn en ik eten eigenlijk geen koekjes, maar toch had ik er zin in. Ik zocht een recept op voor gezonde koekjes en dook de keuken in.

Ik maakte havermoutkoekjes met banaan, cranberry en walnoten. Klaar om de oven in te gaan! Ik vond ze ontzettend lekker!

’s Avonds na het eten dook ik de auto in en reed ik naar mijn ouders. Voor mijn moeder nam ik een kleinigheidje mee voor Pasen en voor mijn vader een lekkere salade. ’s Avonds kletsten en borrelden we (m’n zussen waren er ook), dus dat voelde wel weer even vertrouwd met z’n allen, altijd gezellig!

 

Zaterdag 15 april

Ik was ’s morgens al op tijd uit de veren, want het beloofde een leuke dag te worden. Ik maakte mezelf klaar voor de dag en om 09:00 werd ik door Marloes opgehaald. We pikten Priscilla op in Lelystad en reden door naar Melissa in Rijswijk.

Rond de middag kwamen we aan bij Melissa waar we nog wat aten en gezellig kletsten. Ze hebben zo’n leuk huis! Een echt Pinterest-huisje, haha!

Daarna gingen we naar Den Haag, waar we nog wat winkels in gingen. Het was heerlijk weer en dat is ook te zien aan deze foto met onze dichtgeknepen ogen. Altijd gezellig met deze meiden!

’s Middags gingen we naar de bioscoop en keken Beauty and the Beast, waar we allemaal nieuwsgierig naar waren. Ik keek zo uit naar deze film en ik vond hem dan ook fantastisch!

We sloten de gezellige dag af met sushi, kon ook niet anders. ;)

 

Zondag 16 april

Zaterdagavond sliep ik nog een nachtje bij mijn ouders en zondagmorgen had mijn moeder een heerlijk ontbijtje klaargezet voor ons allen. Hier kan ik zo van genieten!

’s Middags reed ik weer naar huis, waar Stijn vol smart op mij zat te wachten. We konden nog even lekker samen zijn en aan het eind van de middag reden we naar Stijns ouders toe. Daar stond een heerlijk diner voor ons klaar, nom!

 

Maandag 17 april

Een extra dagje vrij voor Stijn en mij, heerlijk! We sliepen lekker uit en ik dekte de tafel voor een paasontbijtje. Goed begin van de dag!

De rest van de middag deden we eigenlijk niet veel bijzonder. Het was wisselvallig weer, dus we hadden geen zin om de deur uit te gaan. We keken samen wat tv en ik lakte mijn nagels. Dit is trouwens kleur ‘Perfect Posture’ van Essie.

’s Avonds smeerde ik nog een fijn maskertje op van The Body Shop en schreef ik deze Photo Diary.

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Photo Diary #15 | Eerste laserafspraak, date met de meiden en lekker eten met Pasen”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube