Photo Diary #14 | Cadeautje van Stijn, visite en living statues in Borne

Zo, er is weer een week voorbij! Een week waarin ik niet veel bijzondere dingen heb gedaan, maar toch wel veel foto’s heb gemaakt. Gelukkig weet ik dat jullie huis-tuin-keuken foto’s ook leuk vinden; het is tenslotte mijn leven en soms kan ik het niet mooier maken dan dat het is, haha! Afgelopen week kreeg ik visite, ontving ik leuke pakketjes en hadden we een lekker rustig weekend. Lees je weer mee?

Maandag 3 april

Hoewel ik de afgelopen paar weken de boodschappen op zondag deed en me dit eigenlijk goed beviel, had ik er deze week geen tijd voor omdat we in Hoogeveen waren. Dan maar de boodschappen op maandag doen, ook geen probleem! Ik ga eigenlijk altijd naar de Jumbo, deze zit nog geen 50 meter vanaf ons huis. Ideaal!

’s Middags werd er een pakketje bezorgd van Rituals, maar ik had niks besteld. Stijn had wat lekkers voor zichzelf besteld en ook wat leuks voor mij. “Kun je lekker mee op vakantie nemen”, zei hij. Lief!

De foto is ontzettend vaag, maar ’s avonds na het eten konden we nog even heerlijk buiten zitten. Het was zulk lekker weer!

’s Avonds ging Stijn naar een vriend toe en ik keek een film op Netflix: Romeo. Een aanrader als je van het Romeo & Juliet verhaal houdt, maar dan een moderne verfilming.

 

Dinsdag 4 april

Dinsdag was een heerlijk blog-dagje, dit is dan ook de enige foto die ik maakte die dag. Ik had nog zoveel producten liggen die gefotografeerd moesten worden en de nieuwste lentecollectie van Essie moest geswatched worden. Daarnaast bewerkte ik nog foto’s en schreef ik artikelen. Heerlijk zo’n dag!

’s Avonds hadden Stijn en ik een lekker bankavondje.

 

Woensdag 5 april

’s Morgens kreeg ik visite van twee oud-collega’s met allebei een zoon van ongeveer 1,5 jaar. Ze waren nog niet in ons nieuwe huis geweest, dus konden we meteen lekker bijkletsen!

Ze hadden nog een super leuk cadeau meegenomen, al had dat helemaal niet gehoeven natuurlijk. De plank komt zeker van pas, want zoiets zochten we nog!

’s Middags kwam er een pakketje uit Engeland, van Feelunique.

Mijn favoriete foundation is bijna op en aangezien ik deze graag mee op vakantie wilde nemen, moest ik hem gaan bestellen. Ik heb het over de L’Oreal Infallible 24h-matte foundation. Ik bestel hem altijd in Engeland, aangezien ze daar een lichtere kleur hebben dan hier in Nederland, namelijk 10 porcelain. Ik kocht meteen even de Fit Me foundation van Maybelline, óók in een lichtere kleur, samen met 3 poeders van Rimmel die flink in de uitverkoop waren en de Mary-lou manizer, die ook was afgeprijsd. Goed gescoord dus!

’s Middags ging ik mijn nagels lakken met een nieuw kleurtje van Essie. Ondertussen begon ik aan een nieuwe serie, waarvan mijn zusje zei dat ik hem echt moest gaan kijken. De serie heet ’13 reasons why’ op Netflix.

’s Avonds hadden we niet zoveel zin om te koken, dus besloten we een patatje te eten. Dat was lang geleden!!

 

Donderdag 6 april

Donderdag was een dag waarop ik van alles deed. Zo schreef ik wat voor Blushing Beauty, deed de was en maakte wat schoon. ’s Avonds maakte ik Bobotie, een gerecht wat we nog nooit hebben gegeten. Stijn was hier wel nieuwsgierig naar, dus dat wilde ik wel eens proberen. We vonden het erg lekker!

’s Avonds ging ik uitgebreid douchen en nam eens lekker de tijd voor mezelf. Heerlijk vind ik dat! Ik smeerde na het douchen nog een maskertje op en keek Netflix, me-time!

 

Vrijdag 7 april

’s Middags werd er een leuk pakketje bezorgd van Trind met hierin de nieuwste lente/zomercollectie. Wat een vrolijke kleuren zeg!

De rest van de middag ben ik bezig geweest met het bewerken van een video en de thumbnail ervan. Het kost zoveel tijd!

’s Avonds dook ik weer in de keuken en dit keer ging ik voor pasta carbonara met champignons en courgette. Yum!

’s Avonds was er niks op tv, dus ging Stijn lekker gamen en keek ik Netflix. Als snack at ik trouwens wat van de crackers en pesto die ik woensdag als cadeau kreeg. Heerlijke combi!

 

Zaterdag 8 april

Zaterdag hebben we vrijwel niets gedaan. We sliepen heerlijk uit, lummelden wat aan in huis en hadden eigenlijk nergens zin in. Gewoon lekker samen zijn en niets doen is ook wel eens lekker! ’s Middags kwamen er nog wel twee kwasten binnen van Ebay. Mocht je interesse hebben, dan heb ik hier en hier de link.

We zijn toch nog even de deur uit gegaan, even naar de supermarkt voor wat boodschapjes.

’s Avonds hadden we een lekker avondje thuis met lekkere dingetjes en een drankje.

 

Zondag 9 april

Zondag was het heerlijk weer, dus zonde om binnen te blijven. We reden naar Borne, waar een Living Statue festival was georganiseerd.

Het was best wel warm en súper druk, maar dat mocht de pret niet drukken. Er waren zo’n 60 levend standbeelden en ik vond het super interessant om te zien. Knap ook, vooral voor de kinderen!

’s Avonds kwamen we overhit thuis en gingen we voor een makkelijke hap, hamburgers. Maar ze smaakten verrukkelijk!

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

7 Responses to “Photo Diary #14 | Cadeautje van Stijn, visite en living statues in Borne”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube