Photo Diary #1 | Sneeuw, sale shoppen en gezellige visite

Di

De eerste week van 2017 is al achter ons, moesten jullie ook zo wennen? Ik heb een lekker weekje gehad eigenlijk! Ik ben lekker bezig geweest in huis (love it!), mijn ouders kwamen op bezoek en er kwam sneeuw voorbij. Kijk je mee naar mijn week?

img_0100

Deze Diary begin ik op 1 januari, the day after. Het was zondag en Stijn was dus nog lekker vrij. We sliepen uit en bakten broodjes.

img_0104

Alsof we alleen maar gegeten hebben op nieuwjaarsdag, haha! Overdag hebben we verder niet veel meer gedaan. Stijn is gaan gamen en ik keek PLL. ’s Avonds aten we heel simpel, een broodje kebab.

img_0114

Maandag werd ik wakker met sneeuw! Er lag niet veel, maar het was wel sneeuw! Jammer genoeg was het ook zo weer weg..

img_0117

’s Middags ging ik even naar de Action omdat ik een tip kreeg over nieuwe make-up producten in de schappen. Ik woon dicht bij een Action, dus ik wipte snel even langs. Ik nam alleen een oogschaduwpalette mee met naturelle kleuren.

img_0121

Ook zag ik deze lekkere dingen liggen bij de Action en ik kon ze niet weerstaan. Zo lekker!

img_0125

’s Avonds dook ik lekker in bad met maarliefst 2 bruisballen van Lush. Deze lagen al te lang in mijn mandje en ik had wel zin in een mega bubbelbad!

img_0127

Dinsdagmorgen haalde ik de boodschappen in huis en maakte ik het huis schoon. Ik kocht deze dweil een tijd terug bij de Action en hij is super handig! In de flacon doe je water/vloerschoonmaakmiddel en vooraan zit een spray opening. Vervolgens zit bij het handvat een hendel waarmee je kunt sprayen over de vloer en meteen kunt dweilen. Zo hoef je niet telkens de dweil schoon te maken in een emmer. Life saver!

img_0134

Deze Chai Latte kocht ik bij de Aldi en ik wilde ‘m even delen, want hij is zo lekker! Volgens mij is het wel een tip-artikel, dus het zal jammer genoeg niet in het vaste assortiment komen.

img_0135

Woensdag snuffelde ik even bij de Wibra, want ik zag dat ze een Sale hadden. Welke winkel trouwens niet, haha! Af en toe kijk ik even bij de kleding, omdat ik vind dat de Wibra soms best leuke items heeft. Ik kocht meerdere kledingstukken, maar uiteindelijk hield ik twee vestjes (de groene en rode).

img_0139

Wat ik trouwens ook bij de Wibra kocht, is deze glazen pot. Ik had namelijk een ideetje gelezen op Pinterest waarbij je elke week een mooie of specials gebeurtenis van die week opschrijft en in het potje stopt. En aan het einde van dit jaar open ik het potje en lees ik alles terug en verwerk ik het in een artikel of video. Leuk idee, toch?

img_0136

Ik lunchte met een italiaanse bol met brie en honing. Guilty pleasure!

img_0141

Aan het eind van de middag kwamen mijn ouders langs, want ze hadden een hotelovernachting geboekt in de buurt. Door de afstand zie ik mijn ouders niet zo vaak als ik zou willen, dus dit vond ik wel erg leuk! Toen Stijn uit zijn werk kwam, hebben we Chinees opgehaald. Yum!

img_0151

Donderdag begon de dag goed met maarliefst twee perspakketjes. In één pakket zaten allemaal nieuwe producten van NYC en Miss Sporty en in een ander pakket zat de GlamGlow Dreamduo, waar ik heel benieuwd naar ben!

img_0155

Ik maakte me rustig klaar en krulde mijn haren met de Babyliss C20E krultang.

img_0156

’s Middags kwamen er drie oud-collega’s op bezoek, die tevens vriendinnen zijn geworden van me. Ze hadden ons huisje nog niet gezien en we konden weer lekker bijkletsen!

img_0173

Vrijdagmorgen deed ik lekker rustig aan, tot ik een appje kreeg van schoonzusje Ashley om mee te gaan lunchen. Ik maakte mezelf klaar en zag dat ik nog mooie krullen had van de dag ervoor. Daarom vind ik die krultang van Babyliss zo geweldig! Ik vind het effect van de tweede dag zelfs nog mooier, dan zijn de krullen minder strak.

img_0167

We reden naar Enschede en gingen eerst even naar de MS Mode, aangezien bijna alles met 90% korting was. Ik pastte veel dingen, maar uiteindelijk verliet ik de winkel met enkel een trui en een t-shirt voor €5,- per stuk. Hoppa!

img_0171

We lunchten bij Asaka en kletsten lekker bij. Ashley is afgelopen mei getrouwd met Stijns broer, dus ik kan haar lekker kletsen over de bruiloft, hihi.

img_0192

’s Avonds draaide ik meteen een aantal wasjes, zodat Stijn zijn werkkleding meteen schoon is en genoeg tijd heeft om te drogen. Tegelijkertijd rook de kamer weer heerlijk door de schone was!

img_0178

Daarna ging Stijn even gamen en keek ik PLL terwijl ik mijn nagels lakte.

img_0191

Deze geurkaars van Riverdale kreeg ik van mijn collega’s die op bezoek waren. Hij ruikt zo lekker!

img_0195

Dit was ons uitzicht zaterdagmorgen toen we de gordijnen lostrokken. Sneeuw! Daarnaast vroor het ook nog, dus het was wel heel glad. Daar ben ik niet zo fan van!

img_0203

’s Middags werd ik door de juwelier gebeld dat mijn verlovingsring binnen gekomen was, jeej! Nu kan ik ‘m eindelijk vol trots gaan dragen!

img_0206

Een selfie in de sneeuw kon natuurlijk niet ontbreken!

img_0209

’s Avonds bakten we pannenkoeken. Tenminste, Stijn deed dat; hij kan dat als de beste!

img_0221

Zondag sliepen we heerlijk uit tot een uur of 11. Heerlijk, maar je wordt er zo ongelooflijk suf van. We waren niet vooruit te branden en ik rommelde maar wat aan in mijn kamer. Ik besloot om mijn kledingkast uit te zoeken en met name jeans. Ik trek (uit gemak) vaak dezelfde paar jeans aan, omdat ze fijn zitten. Maar nu heb ik alles uitgezocht en weet ik weer wat ik in de kast heb liggen, hihi.

img_0224

Ook maakte ik mijn meest gebruikte make-up kwasten schoon. Dat was echt nodig!

img_0226

Omdat we niet veel gedaan hadden, aten we ’s avonds heel simpel. We maakten een broodje hamburger, maar hij was wel super lekker!

Fijne week allemaal!

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Photo Diary #1 | Sneeuw, sale shoppen en gezellige visite”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube