Philosophy Amazing Grace EDT | Ballet Rose

Als ik aan het merk Philosophy denk, dan denk ik meteen aan huidverzorging. Dus je kunt je voorstellen dat ik ervan stond te kijken toen ik een persbericht ontving over een Eau de toilette van het merk. In deze review zal ik je er meer over vertellen en ik verklap alvast, jij gaat deze geur ook op je wishlist zetten!

Maak kennis met Ballet Rose, het nieuwste lid van de Amazing Grace familie. Geïnspireerd door de kracht en sierlijke lenigheid van een ballerina wordt een tedere, gracieuze beauty tot uitdrukking gebracht met geurnoten van verfijnde rozen, gewikkeld in sprankelend lychee en pioenroos, omhult met pure roze muskus.

De flacon van Ballet Rose is naar mijn mening niet heel spannend. Maar het straalt rust uit en is vooral erg clean. Hij is vooral erg fotogeniek, haha! De glazen fles voelt stevig aan en weegt ook wel een grammetje of wat. Waar we natuurlijk het meest nieuwsgierig naar zijn, is de inhoud, de geur!

Het spannende en sierlijke ballet begint met het tot bloei komen van verfijnde rozen. De gracieuze choreografie van geurnoten wordt in balans gebracht met een vleugje fruit, levendig en sprankelend lychee, pioenroos en pure roze muskus.

 

Als ik de geur moet omschrijven, dan noem ik het een poederige en bloemige geur. Ik houd van dit soort geuren! Het is altijd zo lastig te omschrijven, dus ik wil je dan ook echt aanraden om hem eens te ruiken in de Ici Paris! De geur blijft niet de hele dag zitten, daar is hij niet sterk genoeg voor. Maar voor overdag vind ik deze geur heerlijk, ik draag hem ontzettend graag!

De lijn:

Amazing Grace Ballet Rose eau de toilette – 60 ml – € 40
Amazing Grace Ballet Rose eau de toilette – 15 ml – € 18
Amazing Grace Ballet Rose shampoo, bath & shower gel – 480 ml – € 22
Amazing Grace Ballet Rose firming body lotion – 480 ml – € 35

Amazing Grace Ballet Rose is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris Xl.

 

*Dit product heb ik ontvangen ter review

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

2 Responses to “Philosophy Amazing Grace EDT | Ballet Rose”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube