Persoonlijk | Een halfjaar samenwonend, hoe gaat het?

‘Wonen jullie alweer een half jaar samen?!’, is wat ik regelmatig hoor. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het zelf ook nog niet goed besef, maar de tijd is voorbij gevlogen! In september vorig jaar sliepen we voor het eerst in ons eigen woning, dat is op de dag van vandaag precies 6 maanden geleden. Wow! In dit artikel vertel ik je meer over het afgelopen halfjaar en wat onze plannen zijn voor de komende tijd!

Augustus vorig jaar kregen we de sleutels van ons eerste huisje, spannend! Na flink wat weken geklust te hebben, konden we in september eindelijk voor het eerst slapen in ons appartement. Wat keken we daar naar uit! Twee weken daarna schreef ik al een artikel hoe het samenwonen mij beviel. Ik vertelde over hoe leuk ik het huishouden vind en schreef toen letterlijk dat ik mezelf over een half jaar weer moest vragen of ik het nog steeds zo leuk vind, want ergens geloofde ik mezelf niet dat ik het daadwerkelijk leuk vond, haha!

Het lijkt alsof het huishouden op mijn lijf geschreven is, want ik vind het nog steeds geweldig! Natuurlijk zijn er minder leuke dingen; het afwassen is een minder leuke routine en ook betrap ik mezelf erop dat het afstoffen ook wel iets vaker mag. Maar wat ik wèl ontzettend leuk vind, is de was doen en eten koken. Al vind ik het soms nog wel lastig om te variëren met maaltijden, het is zo lastig om elke week weer wat nieuws te bedenken. Hebben jullie dit ook?

 

Hoe gaat het met mij persoonlijk?

 

Eigenlijk heel goed, ik zit lekker in mijn vel! Ik voel me gelukkig in mijn eigen stekkie en samen met Stijn al helemaal. We hebben alles wel goed op de rit en kibbelen vrijwel nooit.

Ik krijg veel vragen of ik momenteel werk, maar zoals jullie wellicht weten zit ik vanaf afgelopen januari zonder werk. Mijn contract werd niet verlengd, helaas. Mensen vragen me regelmatig of ik me nu verveel elke dag en daar kan ik heel kort over zijn: nee, totaal niet! Ik focus mij volledig op het huis, mijn relatie, mijn thuisstudie en ik heb natuurlijk een blog en YouTube-kanaal om draaiende te houden. Er zijn veel leuke samenwerkingen en campagnes, dus daar ben ik voornamelijk mee bezig. Ondertussen ben ik wel bezig met het zoeken naar een baan, want hoewel ik een inkomen heb, is het toch altijd fijner om iets meer geld te hebben waardoor ik meer kan sparen voor de toekomst. Het valt niet mee om een leuke baan te vinden, maar ik doe mijn best!

De aankomende tijd hebben we veel leuke dingen op de planning staan. Over ongeveer 6 weken gaan we heerlijk 11 dagen op vakantie naar Griekenland, Zakynthos. Wat kijken we daar naar uit!! We gaan samen met Stijn zijn broer en vrouw, waar we goed mee op kunnen trekken.

Ik heb besloten om tijdens deze vakantie weer elke dag te vloggen, net als tijdens onze vakantie in Tunesië. Ik kreeg toen super veel leuke reacties en nog steeds vind ik het geweldig om de vlogs zelf weer terug te kijken! Het is toch een mooie herinnering aan de vakantie en dat wil ik dit jaar weer net zo doen. De vlogs zullen dan wel pas online komen nadat ik terug ben, aangezien ik niet weet hoe het internet daar is.

 

En dan is er natuurlijk nog iets waar Stijn en ik naar uit kijken: onze trouwdag!! Ik zou willen dat ik kon zeggen dat de voorbereidingen in volle gang zijn, maar dat is nog niet zo. We zijn nog heel erg zoekende in wat wij precies willen deze dag, dus daar praten we veel over samen en met anderen. We hebben al wel een trouwlocatie op het oog, dus binnenkort maken we een afspraak bij het gemeentehuis en de locatie om een datum vast te stellen. De exacte datum zal nog even een verrassing zijn, aangezien we dit eerst vast willen stellen, maar het wordt sowieso in mei 2018. Spannend!!

 

Of ik verder nog nieuwtjes heb? Eigenlijk niet, volgens mij heb ik alles wel verteld wat ik kwijt wilde. Toch wel fijn om zo’n artikel te schrijven. Niet alleen voor mezelf, maar ook om jullie even op de hoogte te houden van alles!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Persoonlijk | Een halfjaar samenwonend, hoe gaat het?”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube