P2 ‘Sand Style’ nailpolish

IMG_6673

Ik ben gék op Sand nagellak. Ik vind het effect onwijs mooi en ze zijn super longlasting. Ik ontdekte voor het eerst Sand nagellak toen Essence er eentje in het schap kreeg, en daarna werd ik steeds meer nieuwsgierig naar andere merken met deze textured finish. 
Toen ik een paar weken geleden naar de DM in Duitsland ging, nam ik uiteraard de welbekende Sand Style lakjes mee van P2. P2 is in Duitsland een budgetmerk, vergelijkbaar met Essence qua prijs.

Sand Style polish – €1,95 per stuk. Super budget dus!!

IMG_6675
IMG_6678
Ik durf niet met zekerheid te zeggen of dit alle kleurtjes zijn uit deze collectie, maar volgens mij wel.
010 Adorable, 020 Lovesome, 030 Seductive en 110 Classy.
De nummer volgorde snap ik alleen niet echt, alsof er tussen Seductive en Classy nog een paar lakjes zouden zitten. Misschien is het Duitse logica, haha! Laten we maar snel gaan kijken naar de swatches.
p2sand2
010 Adorable is een hele lichte, lieve kleur. Het is een koele roze kleur, richting het paars/lila. De glittertjes zijn mooi zilver, en de sand finish vind ik prachtig!
p2sand3
020 Lovesome is een mooie rode kleur met prachtige gouden glittertjes erin. Normaal zou ik niet zo voor dit soort kleuren gaan, maar juist doordat het een sand finish heeft, vind ik het heel mooi en speels staan!
p2sand4
030 Seductive is mijn favoriet van de 4. De kleur zou ik omschrijven als bordeaux/bruin/paars. Het zit er allemaal wel een beetje in, en de glittertjes zijn wederom goud. Ik vind ‘m prachtig, zeker voor de herfst en winter! Maar ook in de lente en zomer zou ik deze kleur absoluut gaan dragen hoor.
p2sand5
110 Classy is een prachtige zwarte kleur, al is het niet diep-zwart. De lak bevat veel verschillende glitters. Ik zie voornamelijk roze, groen en zilver. Heel mooi! En ik moet zeggen dat ik nog nooit eerder zo’n kleur ben tegengekomen. Ook voor zwarte nagellak geldt, ik zou het niet ‘gewoon’ dragen, maar met een sand texture vind ik het super!

Juist doordat de nagellakken een texture hebben, blijft het heel erg goed en lang op de nagels zitten. De afgelopen 5 dagen heb ik Classy gedragen zonder chips!
Ik kan de lakjes dus zeker aanraden, zeker voor zo’n klein prijsje. Dus kom je in de buurt van een DM, kijk dan zeker even bij het P2 schap! Ook de webshop Enchantra verkoopt P2, maar daar is het veel duurder. Je betaalt daar voor een Sand Style lakje €4,95. In Duitsland is het gewoon stukken goedkoper!

Q: Heb jij ook iets van het merk P2? Of wat zou je graag willen hebben?

Liefs, Leonie

8 Responses to “P2 ‘Sand Style’ nailpolish”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube