Over mij & de site

IMG_1731 (2)2

Hoi!

Mijn naam is Leonie, 26 jaar jong met een grote passie voor alles wat met beauty te maken heeft. Mijn directe omgeving noemt mijn beauty kamer een drogisterij, overal ligt er wel iets; een verdwaalde lipstick, een poederkwast of mijn camera. Verder staan er een aantal kasten gevuld met make-up en verzorgingsproducten. En ja, ik gebruik alles!

In 2013 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerkster Kinderopvang. Jammer genoeg zijn er niet veel banen in te vinden, maar werk ik met veel liefde aan mijn blog. Mijn eigen plekje op het internet waar ik alles op kan delen wat mij interesseert.

Over Blushingbeauty.nl

Op 21 februari 2013 schreef ik mijn eerste blogpost, ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Het maakte me toen niet veel uit of iemand het zou lezen of niet. Ik kon mijn ei kwijt d.m.v schrijven; iets wat ik altijd al deed toen ik in mijn tienerjaren een dagboek bij hield.

Inmiddels is Blushingbeauty gegroeid met meer dan 1000 artikelen, 10.000-13.000 unieke bezoekers per maand en ruim 20.000 abonnees op mijn YouTube-kanaal. Iets om trots op te zijn!

YouTube

Mijn YouTube-kanaal, Blushingbeautynl is in een korte tijd heel erg gegroeid. Dit kwam deels doordat de content die ik maak in de smaak viel bij vooral een wat jonger publiek. Sinds mei 2014 ben ik aangesloten bij mediabureau Social1nfluencersgevestigd in Amsterdam. Zij zijn een tussenpersoon tussen YouTube en mij en op die manier verdien ik geld met het maken van video’s op mijn kanaal. Tevens organiseren ze regelmatig leuke workshops en andere events waarbij je andere YouTubers kunt ontmoeten.

Apparatuur

Foto’s voor mijn blog maak ik met een spiegelreflexcamera, namelijk de Canon EOS 600D. Ook maak ik hier mijn video’s mee. Hierbij gebruik ik de standaard 18-55mm lens en de Canon 50mm lens. Ook maak ik soms gebruik van 4 close-up filters van Ebay voor op de 50mm lens, hier heb ik destijds een artikel over geschreven. Voor vlogs gebruik ik de Canon G7 X. Daarnaast maak ik nog foto’s met mijn iPhone 6s, dit zijn voornamelijk persoonlijke foto’s die in mijn wekelijkse Photo Diary te zien zijn.

Alle foto’s bewerk ik met Picasa en Picmonkey, video’s edit ik met VideoPad.

Het bewerken van foto’s, video’s en het schrijven van de blogs doe ik op mijn laptop, de HP EliteBook 8470p.

Heb je verder nog vragen, of is er iets niet helemaal duidelijk? Mail me dan gerust via de contact pagina.

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube