OPI Washington DC herfst/winter collectie

img_8185

OPI komt met een prachtige collectie met mooie herfst en winterkleuren. Het is momenteel volop herfst en i love it! Niet alleen omdat ik het herfstige weer heerlijk vind (nee echt, dit is geen grap), maar ook omdat ik groot fan ben van de kleuren van dit seizoen. Het was een feestje om deze nieuwe lakken van OPI te testen en ik laat jullie 6 mooie kleuren zien.

img_8296

img_8297

Het kan je niet ontgaan zijn: de Amerikaanse presidentsverkiezing met de kleurrijke presidentskandidaten is een hot topic dit jaar! Reden genoeg voor OPI om hier op in te spelen met de nieuwe nagellak kleuren voor het najaar. OPI heeft vaker collecties geïnspireerd op een land/stad en nu is het de beurt aan Washington DC.

img_8300

In de collectie zitten 12 nieuwe kleuren en ik ontving er daarvan 6. Vaak vind ik niet alle kleuren uit een collectie mooi, maar deze 6 kleuren vind ik werkelijk prachtig. Het zijn herfstige kleuren, maar er zitten ook wel een aantal fellere en lichtere kleuren tussen. De kwaliteit van OPI lakken is altijd goed en ze lakken ook nog eens fijn.

De volgende swatches zijn gemaakt met 2 laagjes nagellak.

img_8186

PALE TO THE CHIEF

Een mooie nude lak kan bijna niet ontbreken in een collectie. Ik ben niet helemaal weg van de bruine gloed over de kleur, maar dit kan komen door mijn lichte huidskleur waardoor ik nog bleker lijk.

img_8187

FREEDOM OF PEACH

Een perzikkleur die meer neigt naar oranje. Hoewel het niet een kleur is die ik zelf zou kopen, vind ik ‘m wel heel tof! Bij bepaalde herfst outfits zal de kleur wel heel leuk passen.

img_8195

MADAM PRESIDENT

Deze lak heeft een mooie donkerroze kleur. Het is de meest felle kleur uit de collectie, maar ergens oogt hij heel classy. Dit is een typische kleur die het hele jaar door gedragen kan worden.

img_8205

WE THE FEMALE

Dit is mijn absolute favoriet uit de collectie! Ik houd van rode nagellak en in de herfst nog meer. Ik draag het liefst donkerrode nagellak en deze kleur is zeker een aanwinst voor de collectie!

img_8199

SUZI – THE FIRST LADY OF NAILS

Ik was al zo lang op zoek naar een kleur als deze. Dit is echt een typische herfstkleur in mijn ogen. De lak is stoer door de legergroene kleur, ik ga deze zeker weten vaker dragen!

img_8203

CIA = COLOR IS AWESOME

Een aparte naam voor een nagellak kleur, maar het is daarentegen wel een hele mooie! Deze donkerblauwe kleur met een grijze ondertoon past heel goed bij dit seizoen.

img_8305

Wat een herfstige, veelzijdige collectie van OPI. Ik vind het helemaal leuk! Ze lakken fijn en de kleur blijft ook nog eens goed op de nagels zitten, ongeveer 5 dagen zonder beschadigingen. De OPI Washington DC collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas en verschillende salons.

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

4 Responses to “OPI Washington DC herfst/winter collectie”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube