NYX Liquid Suede Cream Lipstick

Ik grabbelde in mijn ‘nog-te-reviewen-bakje’ en vond deze drie lipproducten van NYX. Waarom heb ik daar niet eerder over geschreven? Vol enthousiasme ging ik ermee aan de slag, want ik had al veel goede dingen over de NYX Liquid Suede Cream Lipsticks gehoord. In dit artikel lees je er alles over!

De NYX Liquid Suede Cream Lipsticks zijn nieuw voor mij, dus dat maakte mij extra nieuwsgierig! Er zijn in totaal 12 kleuren verkrijgbaar, van nude tot hele donkere kleuren. Tijdens een bezoekje aan de DM in Duitsland stuitte ik op de kleuren en koos ik er drie uit.

 

De Liquid Suede Lipsticks zijn vloeibare lipsticks met, zoals de naam al zegt, een suede effect. Ideaal voor de meiden die niet van een heel mat effect houden. En laat ik daar nu net één van zijn, haha!

Ik kocht de kleuren Tea & Cookies, Life’s a Beach en Vintage. Het zijn drie uiteenlopende kleuren; roze, koraal en plum. Maar het zijn wel kleuren die ik geweldig vind om te dragen.

 

De applicator van deze lipsticks vind ik fantastisch. Ze hebben een fijn formaat, zijn super zacht en ze brengen de lipstick heel makkelijk aan op de lippen.

De lipsticks zijn fluweelzacht, dit komt natuurlijk door de suede finish. Het product glijdt letterlijk over de huid heen en bevat ook nog eens veel pigment. Wel merkte ik dat de donkerste kleur iets minder dekkend is dan de andere twee. Maar dit probleem doet zich jammer genoeg wel vaker voor met donkere (liquid) lipsticks.

Tea & Cookies – Life’s a Beach – Vintage

 

Het zijn drie totaal verschillende kleuren, maar ik vind ze stuk voor stuk prachtig! Kleur Tea & Cookies draag ik het meest, aangezien deze het meest gangbaar is. Life’s a Beach is een knallende koraalkleur, perfect voor de zomer! En als laatst kleur Vintage, wat eigenlijk meer een herfst- en winterkleur is, maar zeker niet minder mooi.

 

De lipsticks voelen heel comfortabel aan op de lippen. Alleen merkte ik aan kleur Vintage dat hij iets ongelijker aanbrengt en ook wat plakkeriger is. De andere twee kleuren drogen iets op, maar niet zo mat dat het vies en plakkerig is. Ik vind het een hele fijne finish! De kleuren geven wel iets af en ze blijven ongeveer 3 uur mooi zitten. Niet heel lang houdende lipsticks dus, maar desondanks vind ik ze erg mooi!

 

NYX Liquid Suede Cream Lipstick koop je bij Douglas, de NYX winkel aan de Kalverstraat of online. Ze kosten €8,80 per stuk.

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

12 Responses to “NYX Liquid Suede Cream Lipstick”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube