NYC | 3x favoriete nagellak van Demi Lovato

IMG_6999

NYC staat erom bekend om haar samenwerkingen met zangeres Demi Lovato. Kort geleden bracht ze nog een collectie uit met mooie oogschaduwpalettes, en nu is het de beurt aan de nagellakken. Demi heeft haar 10 favoriete kleuren geselecteerd en hieruit is een mooie collectie ontstaan. Ik ontving 3 kleuren om te testen.

IMG_7004

IMG_7005

In de collectie zitten 10 kleuren nagellak, 5 kleuren NYC Shine In a Minute lakken en 5 Gel Gloss lakken. Ik kreeg 3 kleuren uit de eerste lijn en werd meteen enthousiast bij het zien van de kleurtjes.

IMG_7013

Ik ontving kleuren 104 Glamorous Beige, 501 Romantic Lilac en 502 Really don’t care. Door deze laatste kleur kreeg ik meteen het nummer ‘I Really Don’t Care’ van Demi in mijn hoofd. Zo’n leuk nummer! Leuk dat ze één van haar nummers verwerkt hebben in een nagellak kleur. Of zou het toeval zijn?

IMG_7014

Het kwastje van de nagellak vind ik fijn. Ze zijn niet te smal en de haren zijn niet te stug waardoor ze soepel over de nagels gaan. De lakken zelf vind ik ook fijn, ze zijn niet te dik, lakken niet streperig en de dekking is top. De kleur dekt eigenlijk met 1 laag al, maar een tweede laag ziet er nèt iets mooier uit en geeft je nagels wat meer glans.

De swatches heb ik gemaakt met 2 laagjes nagellak.

IMG_7050

104 Glamorous Beige

Een prachtige nude nagellak, zo’n kleur zou iedereen in de kast moeten hebben. Mijn handen worden er wel wat bleek van, maar ik vind het een leuk kleurtje. Niet bijzonder, maar zeer geschikt voor een zakelijke afspraak of als je even geen zin hebt in een fel kleurtje.

IMG_7054

501 Romantic Lilac

Lila is always a good idea! Dat is mijn motto. Ik ben gek op dit soort kleurtjes en het gekke is, het past eigenlijk overal bij! Deze variant is nog iets lichter dan wat ik gewend ben en dat maakt deze kleur meteen speciaal. Dit is dan ook meteen mijn favoriete kleur van de drie.

IMG_7064

502 Really Don’t Care

Deze dieppaarse kleur vind ik ook erg mooi. Toch had ik er met deze kleur meer moeite mee om deze egaal te lakken, op de één of andere manier pakte hij minder goed dan de andere twee. Dit neem ik maar voor lief, want ik vind de kleur wel heel erg leuk!

IMG_7006

De NYC Shine in a Minute lakjes zien er niet alleen leuk uit, maar de kleuren zijn ook mooi. Demi heeft een goede smaak! De kleuren blijven bij mij 3 dagen goed zitten, daarna vervaagt de glans en beginnen de eerste chips te komen.

De tien favoriete nagellak tinten van Demi Lovato zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde Kruidvat en Trekpleister filialen. De prijzen liggen tussen de €2,49 en €2,99.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

10 Responses to “NYC | 3x favoriete nagellak van Demi Lovato”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube