Nivea Shower Silk Mousse

IMG_8998

Een mousse voor onder de douche is natuurlijk niet meer heel nieuw, steeds meer merken brengen zo’n schuimende doucheproduct op de markt. Toch kwam Nivea een tijdje terug met iets nieuws: Silk Mousse in drie verschillende varianten. Ik testte ze alle 3 en in dit artikel vertel ik je wat ik ervan vind.

IMG_9001

IMG_9004

Nivea staat bij mij altijd bekend om de verzorgende producten. Al vanaf dat ik een klein kind was smeerde mijn moeder ons al in met crème van Nivea, je weet wel, uit zo’n grote blauwe pot.

 

Zoals ik al zei zijn de douche mousses niet heel nieuw. Ik heb al veel soorten voorbij zien komen van verschillende merken. Dus wat maakt deze Silk Mousses van Nivea dan zo bijzonder? Het zijn verzorgende doucheschuimen en bevat essentiële oliën, amandelolie en zijde-extract, een bron van proteïne is de huid intensief hydrateert. Er zijn drie varianten verkrijgbaar: Crème soft, Crème smooth en Crème care.

 

Nivea Silk Mousse Crème Soft – Nivea Shower Silk Mousse Creme is volgens Nivea verzorgend en bevat lichte jojobaolie die de huid extra hydrateert.

Nivea Silk Mousse Crème Smooth – Nivea Shower Silk Mousse Creme Smooth is geïnspireerd op de Zijdezachte Body Lotion van NIVEA. Hij biedt milde verzorging door shea boter en vitamine A, E en F.

Nivea Silk Mousse Crème Care – Nivea Shower Silk Mousse Creme Care is wat rijker en bevat dezelfde voedende ingrediënten en de unieke geur van NIVEA Creme uit het blauwe blik.

IMG_9012

IMG_9015

De verpakking is niet alleen heel vrolijk en leuk, maar ook nog eens handig in gebruik. Hij ligt lekker in de hand en met de opening kun je de schuim goed doseren.

Ik ben altijd heel royaal met doucheproducten, zodat ik er volop van kan genieten. Ik gebruik dus altijd een flinke dot schuim, zo fijn! De mousse is heel rijkelijk, vol maar toch stevig. En de geur is heerlijk! Ik merk weinig verschil tussen de drie verschillende mousses, ze zijn allemaal even lekker. Het enige wat verschilt, is de geur. Deze zijn trouwens heel subtiel en niet sterk aanwezig.

IMG_9016

Wat een fijne Silk Mousses van Nivea! Ik vind de Crème care variant het lekkerst, omdat ik de geur daarvan het fijnst vind. Maar ik ga ze sowieso alle drie met veel plezier gebruiken, want ze zijn heerlijk!

 

De Nivea Silk Mousse is te koop in de drogist en je betaalt €4,99 voor een bus van 200 ml.

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

6 Responses to “Nivea Shower Silk Mousse”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube