Nivea Creme Oil Pearls & Body Oil in lotion

Steeds vaker zien we dat merken bestaande producten vernieuwen met daarin een speciaal ingrediënt: olie. De eigenschappen van olie in verzorgingsproducten kennen we; het maakt onze huid intens zacht en voedend. Zo bracht ook Nivea twee nieuwe productlijnen uit: Creme Oil Pearls en de Body olie in lotion. Ik probeerde ze grondig uit en in dit artikel vertel ik je er meer over!

De producten die ik testte bevatten allemaal het ene ingrediënt ‘olie’. Toch zijn de lijnen verschillend, aangezien de Creme Oil Pearls verzorgende douchecrèmes zijn en de Body Oil in Lotions zijn verzorgende en snel intrekkende lotions voor ons lichaam. Twee totaal verschillende producten, maar ze zijn natuurlijk heerlijk in combinatie met elkaar. Kom maar op met die olie!

Nivea Creme Oil Pearls Verzorgende douchecrème

 

De Nivea Creme Oil Pearls-lijn is een combinatie van de hydraterende eigenschappen uit Nivea Creme Care Douchecrème en Nivea Natural Oil Doucheolie. Zonnebloemolie is rijk aan vitamine E en laat geen vettig laagje achter op de huid. Door de toevoeging van arganolie wordt de huid intensief gehydrateerd, waardoor deze direct na het douchen zijdezacht aanvoelt. Nivea Creme Oil Pearls is verkrijgbaar in drie heerlijke geuren: Kersenbloesem, Lotusbloem en Ylang Ylang.

De verschillende geuren verwennen de zintuigen. De douchecrème met Kersenbloesem geeft dankzij het sprankelende parfum direct een lentegevoel. De milde, vriendelijke geur met Lotusbloem koestert je met vriendelijke zachtheid en de variant met Ylang Ylang is uitgesproken en verleidelijk.

Hoewel de douchecrèmes alle 3 een andere geur hebben, is de substantie wel hetzelfde. Het is een rijkelijke, parelmoer-achtige crème met hierin verzorgende olieparels die oplossen zodra ze in contact komen met de huid.

 

De substantie is heerlijk en daardoor super fijn in gebruik onder de douche! Het voelt niet alleen lekker zacht aan onder de douche, maar ook daarna voelt het zacht aan. Zelfs Stijn gebruikt ze regelmatig en is er enthousiast over!

 

De Nivea Creme Oil Pearls zijn verkrijgbaar in de supermarkt en drogisterij voor €3,49 per stuk (250 ml).

 

Nivea Body Oil in Lotion

 

De nieuwe Nivea Body Olie in Lotion-lijn, bestaande uit Kersenbloesem & Jojoba, Vanille & Amandel, Roos & Argan en Cacao & Macadamia, geeft de huid dagelijks intensieve verzorging en hydratatie door de toevoeging van oliën. Deze voedende oliën versterken de huidbarrière zodat de huid niet uitdroogt en soepel en onweerstaanbaar zacht aanvoelt. De met olie verrijkte lotions trekken snel in en laten geen plakkerig laagje op de huid achter. De lotions laten de huid stralen en 24 uur lang soepel en zacht aanvoelen.

De heerlijke geuren uit de lijn bieden je tijdens jouw dagelijkse verzorgingsroutine een verwennende beleving. Hiermee geef je jouw verzorging elke dag net dat beetje extra. Ik ontving geuren Kersenbloesem & Jojoba en Vanille & Amandel. Dit vind ik tevens de twee lekkerste geuren uit deze lijn, ik ben namelijk niet zo dol op de geur van rozen en cacao.

 

~ Kersenbloesem & Jojoba; de sprankelende geur van kersenbloesem bezorgt je een vrolijk lentegevoel.
~ Vanille & Amandel; door de milde vertrouwde geur van vanille voel je je gekoesterd en comfortabel
~ Roos & Argan; de zachte en vrouwelijke geur van rozen geeft je een gevoel van elegantie.
~ Cacao & Macadamia; vertroetel jezelf met de verwarmende en omhullende geur van cacao.

De afgelopen weken heb ik de lotions getest en ik ben verkocht! Over het algemeen verschillende lotions niet met een normale body lotion als het gaat om smeren, dit gaat even makkelijk. Wel merk ik dat deze Body Oil in Lotion heel snel in de huid trekt en dat het niet vettig aan voelt wat super fijn is; hierdoor kun je je snel aankleden zonder dat alles plakt. Als ik de twee varianten vergelijk, dan vind ik de Vanille & Amandel het lekkerst ruiken. Kersenbloesem & Jojoba ruikt wat bloemig, wat trouwens ook erg lekker is.

 

De Nivea Body Olie in Lotions zijn verkrijgbaar in de supermarkt en drogisterij voor €5,49 per stuk (200 ml).

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

2 Responses to “Nivea Creme Oil Pearls & Body Oil in lotion”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube